Nemogu da udem

Imam jedan veliki problem, kada udem u server mogu da igram i nakon 10sekundi me kicka van jer kaze da imam neke nedozvoljene aplikacije upaljene, ali ja nemam nista upaljeno samo tlauncher i serbcraft anticheat sta da radim??

Koji ti je nick na serveru?

ime mi je Dangel

Pozdrav, kako bi ušao na server potrebno je da ugasiš sve “macro” programe kao što su AutoIt, AutoHotkey, TinyTask i slično.
Ovu temu zaključavamo, ukoliko nakon ovoga ne uspeš rešiti problem, otvori novu temu ili se javi na neki kanal komunikacije.

Pozdrav, meni se takodje desio ovaj problem ko kod Dangela, dakle ja kada ulazim meni sve bude normalno, ukljucim anticheat itd… I onda udjem npr na Prison i mene izbaci jer pise ‘‘Imate nedozvoljene aplikacije upaljene na kompjuteru’’. Posle toga ja sam otisao kod vas na ovaj forum trazeci odgovor. I onda sam naleteo na isti problem kao sto i ja imam. Vi ste dakle rekli da iskljucim programe kao sto su Autolt, AutoHotkey, TinyTask. Ali problem je sto ja ne znam to iskljuciti :slight_smile: Ako ste u mogucnosti da mi pomognete bio bih zahvalan <3 Moj Discord: ! Budimir#8611

Čuli smo se na TeamSpeak3-u, ukoliko ni to nije riješilo problem, otvori novu temu, ovu zaključavam.