Nemam reci

Nemam reci koliko iskompleksiranih klinaca ima na serveru,znaci deca toliko idu na k… da nemam reci.Pocevsi od frozenboja i onih njegovih timera jock i trickog pa ovih noobova iz spartan(menkifish,nole,raca…)pa onih lowara safezonskih(vuke007,lemonada…)
Oni su sramota SERB-CRAFT-a
Znaci svi oni su umisljeni klinci koji nemaju pojma nista ali su umislili da su nesto
Nemam reci koliko smaraju likovi,zbog njih je rurvival pao na 40 igraca max

Nzm ja sta ti smetam ne idem u pvp cesto , ne raidam mnogo ,jednino sto imam iteme.Noob sam za survival(nema 2 igraca koji znaju da igraju factions na sc) ali da sam umisljen nisam,da sam dete nisam.Cak ni ne pricam u chat mnogo . Jednio eto sto radim jeste sastavljam armore (CrazyMunjeviti ide u pvp ) .Kada me je bilo koji igrac pitao da mu pomognem dao sam mu 3/5 k $ cisto jer znam kako je tesko poceti igru,nisam uobrazen.
Komplekse si ti sam sebi nabio i onda vidis da neko ima komplekse.
Dalje kada god odem u pvp vi pricate gluposti kako trosim mnogo encki (istina) ja u zadnje vreme imam jako los net 120kbps pa vidi kako je se s tom brzinom pvpat.Tako da je sasvim logicno da nosim 10 encki i dosta pointa u pvp . Jos samo nzm koji si ti f .Da Raca1234 noob a ubija vas s onim mojim Wooden swordom s Sharp 5 i fire 2 .
Tako da iznesi koje te stvari kod mene nerviraju .Hocu da znam pa kao i svaka razumna osoba da pokusam da se promenim.

Kao prvo ja nemaam komplekse,prvo sam od toga poceo i zapitao sam se dal nisam problem ja,ali nisam,odem u pvp danas lik me zove 1v1 ne sme da izadje a posle mi prica da skinem kapu jer imam god mac,kasnije idu ljudi 2v1 na mog druga i ja uletim za njega i posle su 10 min pricali kako smo noobare da idemo 2v1… a najvise mi se popelo na kurac to sto svi prozivaju SWAT a jednostavno je SWAT slozan jer igramo 3-4 verzija zajedno.A vas f je toliko noobarski da je Perverzija zbog vas prestao da igra jer nemate muda da mu pomazete kao sto mu je dega pomagao.A protiv tebe nemam nista Nole,cak ne znam ni sto sam tebe pomenuo…

Sta mene mesas u tvoje probleme , pogledaj sebe pa kazi nekom da je noob . Poz , nisam za raspravu :wink:

Ti ni ne znas ko sam ja,kako mi kazes da sam noob onda

Ti ne znas ko je on kako ti mozes reci nesto za njega?

Ne mozemo da zabranimo nikom da igra na serveru.
A sto se tice nubova, to je sastavni deo minecrafta, Obicno ti nubovi posle budu najbolji igraci :smiley:
Ovo nubovi nije upuceno igracima koje je on naveo nego uopsteno mislim…

Oooo kenny,pa de si bre tii
Sve ja znam to,jbg,ne moze da se promeni.

Ako znaš, što se buniš? :stuck_out_tongue:

Bunim se zato sto maloumna deca iz f Spartan koja daj Boze da imaju vise od 12 godina ne mogu da zive bez igrice,navuceni ko na drogu,ubijes ih a oni te psuju 10 minuta posle toga (konkretno mislim na Lukic_,na MenkiFish,na ShadowSRB i jos neke bolide

Imaš /ignore komandu pa ih sve redom mutiraj :wink:

Tako ce uvek biti. Survival ti je prezivljavanje a ne pvp.
ako zelis pvp kupi premium I idi na k***.

Sace Creeper da ti cenzurise k@?*

neka cenzurise sta hoce
ja Sam rekao cinjenicu