Neko mi je ukrao acc, molim vas pomozite.

Sta da radim? Izgleda da su mi lako uzeli akaunt koji se zove Perfec, jer sam ja bio glup i stavio sifru istu kao ime…
Očigledno je da je neko bio ljubomoran na moj rad na skyblocku, pa je nekako usao na akaunt, pokupio sve vredne stvari, promenio mi šifru i ostale gluposti, znam da je neki igrač sa skyblocka ali ne znam koji. Mogu li administratori da mi vrate akaunt nekako, sva zbrka je nastala 14.02. ja sam igrao do negde oko 4, oko 4 sam otišao na piće sa curom i oko 8 sam dobio informaciju od drugara sa kojim igramo da se desilo veliko sranje na našem is-u. Pokušao sam da uđem na svoj akaunt kada sam se vratio i pisalo je da je neispravna lozinka. Molim za pomoć, veliko hvala.
Inače kao dokaz da je Perfec moj username imam League of Legends akaunt sa istim imenom “Perfec” i mogu da potvrdim vlasništvo tog akaunta. Inače nik perfec vučem sa sobom već dugi niz godina, još kada sam kao klinac u osnovnoj školi sa društvom igrao cs 1.6

Nikada, ali nikada nemoj stavljati istu šifru i ime, to je najčešći razlog “provale” u nalog. Koristi neke skroz desete karaktere i brojeve.

Što se tiče problema, pošalji meil na [email protected] sa dokazima da je tvoj nalog. Da li si možda stavio e-mail adresu na serveru, to bi bilo odlično da si uradio. Onda ne bi bilo nikakvih problema.

Ako si nekada imao rank ili imaš ovde na serveru, možeš i to priložiti u mejlu, i biće ti vraćen nalog. Bitno je da imaš dobar dokaz da je to tvoj acc i nećeš imati problema. :slight_smile: Ubuduće koristi sigurnije šifre.

Pogledajte mail :slight_smile: