Vaš nick:SamoPele
Server: Podserver/Global/TS3/Discord
Razlog bana:NedozvoljenaSredstva
Trajanje bana: 3M
Vreme bana:Ne znam bio je pocetak januara.
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: Pozdrav moj nick je SamoPele u minecraftu i dobio sam prosli mesec ne znam kad tacno al pocetak januara je bio ban za nedozvoljena sredstva. Prijavio sam lika na forum za vredjanje i video mi se u chat client koji kako kazete nije dozvoljen. Ja nisam znao da nije dozvoljen jer sam ga koristio za boost fps. Sad koristim Salwyrr client koji je dozvoljen kako kaze Pallascat na discord. Zelio bih unban jer nisam hackovao niti ista radio nedozvoljeno na SamoPele acc i nisam imao ni 1 prijavu da me neko prijavio na forum da sam hakovao ili bilo sta radio. Mislim da sam bezveze banovan da sam trebao biti samo opomenut al nisam hteo da otvaram temu na forum jer sam znao da ce biti uzaludna al sad otvaram jer je proslo 1M od bana. Zelio bih unban da dobijem da mogu opet da igram prison sa velikim rudnikom. Srdacan Pozdrav!
Inace sam sebi sam smestio ban ja sam posten XD
sa obzirom da si dao 200 evra na serbu, ja bi ti dao jos 1 sansu zbog profita $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
ahahahahahhaa hvala
Pozdrav SamoPele, aristois client nije za boost fps vec je hack client to mogu i sami da provere, tamo nista za boost fps nema, koristio si ga za fastmine, timer, reach itd, a nakon toga si dobio ban jer si citovao na Flqt tako da si nastavio krsiti pravila. Nema unbana za prevaranta!
takodjer nije proslo misec dana tako da si i to slagao prevarantu mali vragolanu!
e nek si mu reko
Ko te sta pitao bolesniku nauci pvp pa komentarisi zz
Nisam ni 1 prijavu imao da sam hakovo niko nie imao dokaz da sam koristio fastmine timer sta je vec to reach killaura kliker ili bilo sta
Ne al ovo je fascinantno kako je lik odlucio da podnese unban zahtev a proslo 3 nedelje, ovo i nerazvijen covek moze provaliti da si korstio cheat, a izgovor za to da si koristio za “fps boost” je suluda s obizrom da aristois SMANJUJE fps.
Kako kome meni je bustao i vidio sam kad sam prijavio kad su mi odg na temu i prihvatili odmah sam presto igrt jer bi me ban… i dobio sam bam jer je dokaz ostao kod njih
Pozdrav Nikoletina, vidim da si uzrujan pa cu ti objasniti u par reci, aristois je cheat client i nikako nije dozvoljen a to sto ti nisi upalio reach ili fastmine nema nikakve veze, rekoh ti da naucis da igras legit a znas i sam da sam tata u pvp za tebe, pozdrav.
dajte decku drugu sansu
Iskreño zasluzio sam xd svi hakuju prave altove nonstop banovi lete ja za glupost ban
ceo prison leti to je istina
Zato me treba ni igrati serb jer nema modova okacis lika on vidi prebaci iteme modovi nakon dn dva vide banaju i ovj opt ima sve iteme celije i tko u krug
Pozdrav Nikoletina
Zahtjev za unban se odbija.