Nedozvoljena sredstva x2

Lik na prisonu leti, udje Shiffey kaze snimite i forum… Taj lik bude snimljen, dobije ban i sledeci dan dodje s alta i dobije iteme od svojih timera i dodje opet koristi hack?
trebali ovo pravilo sto pise u onaj deo na sajtu: Sarađivanje igrača sa drugim igračima koji koriste nedozvoljena sredstva će prouzrokovati u kažnjavanju obe strane.
Na primer (ne ograničava se na jedan):
Nije dozvoljeno da jedan igrač pronalazi spawnere sa X-Rayom, a drugi da bude pozvan da ih iskopa. Ne tražite rupu u ovom pravilu, oba igrača će biti strogo kažnjena kako banom, tako i mogućim brisanjem stvari sa svojih naloga, kao i bilo čega prethodno dobijenog na sumnjiv način.

Da uvedete i za igrace koji pomazu citerima, pogotovo na Prisonu i Skypvpu… Da se dobija trajni ban na acc koji bi trajao tokom cele sezone. Iskreno ne vidim svrhu igranja ukoliko ovo pravilo ne bi se uvelo… Jer hakeru da nakupi itema u 80% slucaja davaju timeri i on farma tako i kvari igru ostalima.

1 Like


Da preko telefona je ss.
Ja ne znam ko koga ovde zajebava. Znaci ja sad upalim fly hack i ja letim ispred ovog Shifeja, on mora da zove nekog da mene snimi, pa da me okaci forum kako ja chitujem, pa onda da neki stariji mod pogleda taj video ( video duzi od 1 min ne sme 0:59 Na Ra Vno) i onda da dobijem ban. Ja cu uci na alt i opet moci da flajam.

Evo slicna situvacija: Ruski izvidjaci lociraju neprijateljski tenk i sad oni treba da ga poklope artiljerijom. E zamislite da sad oni treba da zovu Putina i da mu objasne gde je taj tenk, koliko je ljudstva tu i slicno. Dok Putin odobri da se tenk unisti, ode tenk brate ko zna gde i posle taj tenk unisti tu isti izvidjacku jedinicu. Kako se njima odbije u glavu tako i vama.

Da se ogradim da ne igram serb, ali zao mi je videti kako ovaj serv propada, mnogi imamo neke lepe uspomene ovde.

Nema veze igracima se prividjaju ovi sto lete i biju ih dok kopaju daily/pvprudnik rudnik ili kempaju na koth-u. Kada neko bije nekoga sa 6 blocka to je stvar do pinga ili serv laguje jer je pokrenut ddos napad. Kada neko kopa pun inventar u rudniku u roku 5 sec to je stvar jer mi obicni smrtnici ne znamo da kopamo, niti igramo majkraft na serbcraftu.
Znali ste da ukidanje AC nosi veliku odgovornost za koju se niste pripremili.

1 Like

slazem se martine!!

ne slazem se, oduvek se citovalo i tako ce i ostati
uvek ce se naci neki specijalac koji ce naci nesto s cime ce kvariti igru, a vi sto placete oko toga ste jos gori, ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se! to je to mozete zatvoriti temu

Lock.

Slazem se sa tobom brate samo treba ove kidare sto stekaju pare od uzine da uplacuju rankove i sc poene. Jos ako uspeju da ukradu pare kevi i caletu iz novcanike lagano letovanje u Budvi.