Naucite me shift krit :)

Da li neko ume shift krit?

5 Likes

Pozdrav, ja znam da shift kritam kao sto driblam loptu, oko placanja cemo se dogovoriti kad budes naucio osnove usput me bmk zato sto ne znas sift krit hvala unapred

2 Likes

Pozdrav kolega, shift kritam od 2018 godine i mogu vam pomoci oko toga. Sve sto je potrebno da bi pristupili mom kursu je da me msgate tako sto cete iskoristiti komandu /msg NEKROFIL_ sa porukom 2024SHIFTKRITKURS. Kurs je besplatan prvih 18 dana. Posle 18. dana je takodje besplatan.Zavrsio sam shift krit akademiju davne 2015 godine, ali zbog privatnih razloga nisam odmah poceo da se bavim tim poslom.
Za dodatna pitanja mozete se javiti mojim sekretarima POGINI i DidntEvenAsk.
Evo takodje i moje vizit karte:
VIZITKA

7 Likes

Ne mozes raditi shift krit ukoliko nisi zavrsio fax kao sto gospodin iznad nudi besplatnu edukaciju,preporucujem i vracaju novac posle 30 dana ako ti shift dugme ne bude izbledelo.

1 Like

sve su laži,
diplomu je kupio i akademiju nije zavrsio

1 Like

Apsolutno optuzivanje bez ikakvih dokaza. Narusavanje mog ugleda i samim tim mog posla od kog izdrzavam svojih 8 sinova i 4 cerke, samohran OTAC! Uskoro ce vas kontaktirati moj advokat @KHARONCINA. A evo dokaza da su prvi casovi sa ovim momkom vecu u toku!
DOKAZ

1 Like

Tacno tako, posle mog case-a ima da ti daju datum smrtne kazne najmanje.

2 Likes

Molim da se ova akcija podrzi sa svih mogucih strana da se ovome samohranom ocu pruzi podrska u svome biznisu.
Covek nudi povracaj novca ukoliko niste zadovoljni, takodje imate probni period i naravno imate mesecne akcije za vise meseca unapred placanja.
PUNA PODRSKA ZA OVOG COVEKA

1 Like

Cuo sam da se negde po blatu valja ime gospodina Nekrofil_ Shiftkritovica, i price kako prodaje shift crit skriptu. Ovo je totalno netacno i ko to kaze bice kontaktiran od strane vojne policije.

1 Like

Hvala kolega, sve najlepse tebi i tvojim ukucanima!
Ovo je jos jedan od mojih zadovoljnih clanova.
Pozdrav od familije SHIFTKRITANOVIC!

Ceracemo se i do Haga ako treba!

Pozdrav kolega!

Nečuveno!!!
Dotični gospodin kojeg si optuzio je zavrÅ”io edukaciju na fakultetu Shift Kritanja na Kritu, čiji je vlasnik čuveni Serb Craft PvP rape series god, Gospodin Miroljub Petrović Shiftkritović, koji takodje drzi program za edukaciju StrafeHit i JumpReset. Ne mogu da toleriÅ”em ovakvo ponaÅ”anje, i da samo gledam kako Å”irite lazi i propagandu na ime Gospodina Nekrofila Shiftkritovića. Nemate ni pravo ni kredibilitet da pričate ovakve stvari o dotičnom gospodinu. Treba da vas je SRAMOTA!!!

1 Like

Svaka cast brate sto se trudis da nahranis svoju porodicuā€¦ Stvarno posle svih izazova koje ti je zivot donosio ti si ustao i krenuo dalje, cak sta vise otvorio si svoj biznis da poducis mlade ljude koji su zainteresovani da budu kao ti. Bas ti trebas biti uzor takvoj deci kao najbolji primer i trebas dati sve od sebe da postanu deo tebe u najboljem smislu.
PUNA PODRSKA OD MENE!

1 Like

Hvala ti na lepim recima druze, ne obazirem se toliko sta drugi pricaju, sve dok to ne pocne da utice na moju zaradu.
Pozdrav od porodice SHIFTKRITANOVIC!

Jos jedan od zadovoljnih clanovaā€¦

Ovo je upotpunosti laž, ja sam uplatio bio i nije bilo besplatno prvih 18 dana nego posle tih 18 dana je bilo besplatno. U koliko se odlucite mozete se javiti naÅ”oj firmi zvanoj Å IFTKRITMAJSTOR. Veoma smo pouzdani napravili smo igrae poput Sharpness, Huahwi itdā€¦ NaÅ”e usluge se plačaju tek nakon edukacije od mesec dana ako od vas napravimo igračinu, vaÅ”a edukacija je upotpunosti besplatna. Hvala joÅ” jednom za viÅ”e inforamcija javite se na mail Å [email protected] ili putem glasovne poruke na instagramu Å IFTKRITMAJSTOR.

Lep Pozdrav

Lionel Messi

1 Like

Hvala vam puno na ovako iskrenom komentaru i podrsci, veoma prijatno iskustvo sam imao u radu s Vama i nadam se da cemo ih jos imati u buducnosti!

Pozdrav!

Caooo jaaaa sam ernad ni ja ne znam shift krittt :pleading_face::sunglasses:

1 Like

Nastavićemo sa Shitft Kritanjem !!! :crazy_face: :crazy_face: :crazy_face:

1 Like

Kontaktirace vas moj advokat.

Pozdrav, prijavite se na moj kurs.

VIZITKA