Najveca tragedija do sada

Ljudi, da li ste znali da je Manic12 (Owner Serb-Craft) napustio SC Tim ??? Ovo je zaista sokantno, nadam se na ce barem anticheat ostati obavezan !

J3b3m ti majku u p1cku. Zasto izgovaras ove reci? Bolje ti je da kazes aprililili ili si najeb0 druze. Nemoj da urices coveka jer ce mozda stvarno izaci! Zbog debila kao sto si ti, ljudi gube motivaciju da vode ovu jedinu pravu srpsku majnkraft pricu. Sto se tice AntiCheat-a, nisu dovoljno neozbiljni da bi ga izbacili. Sram te bilo i j3b3m te u usta smokljane balavi.

1 Like

Manic je bio nas prvi sponzor u shiftkrit akademiji i jedini lik koji nam je pomogao da se probijemo i dobijemo sve potrebne licence. Jos uvek je uz nas i zauvek ce ostati. Pozdrav iz SHIFTKRIT AKADEMIJE!

Manic12 napustio Serb-Craft Tim? Kakve ovo neistine pričaš, nemoguće. Pa kako… Jadan Batica, KambeR, superwoman01, Smoke… Šta će biti sa njima… Propašće server, samo da nam anticheat ostane obavezan…

Ko je KambeR? Zasto i ti izmisljas neistine? Ne znam jel si izmislio nekog clana ScTima. Jadni CREEPERBLOW1, lovemaxi09, zokiruma i PantelejmoN sa igracima kao sto ste vi.