Muhamedcsharp - predstavljanje

Moje ime je Muhamed,dolazim iz Bosne i imam 20 godina,svi me znate pod nickom Muhamedcsharp.
Bavim se programiranjem a najzanimljiviji jezik mi je c#,pored toga dosta volim i web development kao i syber security.

Minecraft sam počeo u ranom djetinjstvu,dosta bi je bio zanimljiv singleplayer kao detetu koje tada nije znalo ni kako se povezati na neki server.

Godinu dana nakon prvog dodira sa Minecraftom otkrio sam za Serb Craft još kad je na njemu bio Hunger Games, tu sam stekao dosta drugova sa kojima sam provodio baš mnogo vremena i postao jako dobar sa njima.Nakon toga sam prestao sa igranjem Minecrafta dobre 2 godine.

Ali uvjek me je taj jedan podserver privlačio i na njemu sam od ponovnog susreta sa Minecraftom pa do dan danas uvjek igrao, i na njemu stekao dosta dobrih drugova (Roleplay).

U slobodno vrijeme volim da izlazim u grad,provodim vrijeme uživajuči sa jaranima,treniranjem ali i edukovanjem.

Timu sam se pridružio baš iz razloga što me uvjek tjerao da se vratim i pored svih servera on mi je bio najbolji a pored toga ne treba premium što mi je kao djetetu mnogo značilo.

Sva ta bliskost i dugogodišnje igranje na Serb Craftu je dovelo do toga da se prijavim za dio staff team-a.
Cilj mi je bio da postanem dio izvrsnog tima i da svojim znanjem pomognem u poboljšanju Serb Crafta te dodavanju nekih stvari koje sam ja kao igrač primječivao svih godina.

Serb Craft je divno iskustvo i jako se mnogo može naučiti od ovih ljudi koji čine dio tima,potrebno je samo da imate volju i želju za učenjem a oni če vam rado pružiti to znanje.

3 Likes