Jes da sam quito mc al da ti se predstavim.Ćao, ja sam Jale, to jest:Jale00,Jale97,JaleMC,JaleWarrior,Jale_AK47,___,JalePvP,Jale_YT,QuickAim.Ne bih se više poveravao neznancima
[quote=“MuffinPup” post=265379]Cao svimaa. Ja sam MuffinPup a u RL Milica. U timu sam kao TrialMod skoro mesec dana, i nadam se da ću se sa vama družiti jos dugo.
Minecraft igram od svoje desete godine, a na SERB-CRAFT serveru igram 6-7 godina. Stalno sam menjala nick-ove pa vam verovatno zato i nisam poznata.
Idem u četvrti razred srednje ekonomske škole. Volim da upoznajem nove ljude i da razgovaram sa njima. Druželjubiva sam po prirodi.
Nadam se da ćemo se lepo slagati i da neće biti nikakvih problema.
Možete i vi da se predstavite dole ukoliko želite.
Moze veza al ono odma naucicu te da sethomas kod trepova i guras invis u trepove !
Ćao Milice!
Ja sam Nedim poznatiji kao Master_PV, drago mi je sto si postala majnkreft moderator.
E ako hos da se upoznamo dođi u BiH odvescu te na cevape, sirnicu, zeljanicu, burek, krompirusu, kljukusu, kljukusa sa mesom, sarmu, baklavu, hurmasice, brdare, corbu, kalju itdd… to je to od meneB).
Javi se na insta @nedim239, pozdrav!
[quote=“NedimBIH” post=265605]Ćao Milice!
Ja sam Nedim poznatiji kao Master_PV, drago mi je sto si postala majnkreft moderator.
E ako hos da se upoznamo dođi u BiH odvescu te na cevape, sirnicu, zeljanicu, burek, krompirusu, kljukusu, kljukusa sa mesom, sarmu, baklavu, hurmasice, brdare, corbu, kalju itdd… to je to od meneB).
Javi se na insta @nedim239, pozdrav![/quote]
10 лајкова и признајем независни бурек са сиром