moja prica o balkan girl i vanilla srw

ahh… stari gr je bio dobar ali pre toga sam imao mnogo lepih trenutaka sa nekima od vas ali da pocnemo.
kako sam poceo vanillu:ehh pa to je bilo… ovako usao sam na server i neka daniele mi je dozvolila da zivim sa njom ziveli smo jedno nedelju dana i onda je sve pokrala ali je posle dobila ban ali ja to nisam znao i prestao sam da igram.posle mesec dana sam opet poceo da igram i zeleo sam da odem daleko od spawna i otisao sam na neko ostrvo.pricao sam sa balkangirl u cetu i posle 30min. smo otisli kada smo se vracali svaki put bi se lepo slagali.jednom mi je predlozila da budemo momak i devojka i postali smo.onda je doso neki decko xx_carterpillar_xx i svi smo mislili da je on grifer ili sta vec ali nije bio.zoran je doso i sve proverio to su bili danijele,jovanmc i jos neki a dan posle toga nismo se setili da li je reko isto to i za savicmmt ali nije onda nam je xx_carterpillar_xx postao kao sin.jednom je dex ili nesto tako dao svom bratu da igra i njegov brat me ubio i nije zeleo da mi vrati stvari.balkan girl me je utesila i sve to ali onda odjednom balkan girl vise nije dolazila na server.posle nekog vremena kupio sam premium acc i vido je na nekom srw ali zbog drugog nicka ona mi nije poverovala i dalje je nikad nisam vido samo sam vido savicmmt i tako se zavrsava ova prica nadam se da ce neko od njih da vidi ovu temu i da mi se javi ako zna sta je za xx_carterpillar_xx i balkan girl.KRAJ

Trazi se balkan girl ko je nadje dobija …
Inace da ste se stvarno ozbiljno zblizli razmenili bi brojeve telefona i fb profile.
To je bio samo dobar odnos u igri nisam ovo napisao da te razocaram ali velika je razlika kada pricas s coveko u lice i pises u chat s njim .
Jer ja znam kako sam se zezao s nekim klinkama po internetu i kada sam to radio u rl .U vecini slucajeva sam zesce sarmirao cure po netu ali to mnogo teze ide u rl .
Nisam ti ja sad roditelj da te ucim kako to ide samo zelim da ti kazem da se ne vezes mnogo za ljude iz igrice .

Da NOLE je u pravu, aki3685, ti ne znas koliko sam se je vezala za NOLE-ta, ja njega mnogoo volim, iz dubine duse i svim srcem, a on mene kulira i ignorise kad mu ja na srw pisem poruke, al jbg sta da mu radim…

Aki to je lepo. Rekao sam savicmmt da ti se javi :slight_smile:

Pozzz. Ja sam SavicMMT. Ako si video Balkan_Girl na nekim premium serverima to nije ona sigurno! Ja nju nisam nikako vidjao posle gr. Ja sam poceo na serbu igrati 1. februara posle gr jer nisam mogao ranije imao sam nekih problema. Ako jos nesto trebas javi. Bilo nam je fino na vanilli. xd

ok hvala a sta je bilo sa xx_carterpillar_xx

i mozes li da uplatis vanillu ponovo

Uffff, meni stao mozak ne mogu se setim koja je ta.
Mislim da je ona sa SB-a koja je imala rank Premium proslog GR-a.
Uglavnom prvo pogledam temu pa prokomentarisem.
Pozdrav xD

Šta je ovo, “sve za ljubav” ? Hahahha
Jako dirljiva priča :smiley:

E za toga ne znam. Mogu da uplatim vanillu, ali mi se ne igra. Danas sam uplatio Vipa. Vidjecu da uplatim vanillu. Pozzz

da tako je mare

Mozda samo igraju pod drugim nickom…

ne secam se nicka njene sestre nesto znam da se valjda zavrsava na love ali da igraju pod drugim nickom oni bi znali ko sam ja posto ja ne igram