Minecraft sam poceo igrati u 2014, januar, al nije bilo do septembra dok nisam poceo igrati na Serb-Craftu. Poceo sam igrati survival games, na moj MSI laptop. Imao je Intel Atom processor, a igrao sam na mouse padu. Nekoliko dana kasnije, neko od skolskih drugova, su mi predlozili da pocnemo skyblock, i prihvatio sam, jel je zvucilo zabavno. U prvom vremenu (1.7.2) igrao sam na nick Dam398jan, jel mi je istinsko ime Damjan. Ja i moji drugovi smo se svadjali i krali medjusebno svaki dan, tako da u tim vremenama is rekord mi je bio oko 26lvl. Kad su odstranili MiniGames - To je bilo vreme kad sam poceo shvatati igru malo serijoznije. Poceo sam igrati skinovima - Jedan od nickova mi je bio BajanMerome, bajanbulgarian itd. (Nisam BG nego, ja sam Makedonac - cisto da se zna). Dosla je prva 1.8 sezona, i tad je moj drug ko me je kao prvo nagovorio da igramo MC igrao na jedan nick (R3DCraftYT) - Taj nick ima moj danasni skin =D lol. Igrali smo Rol3Play, i nisam obracao paznju sb. U tim vremenima #1 na is top je bio New_B, sa 1400 island levelima. DRUGI 1.8 Global. To je bilo rodjenje, mog danasnog nicka - Luca3435. Igrao sam na skyblock, i stigao sam do level 156. Tad mi je bio jako dobar drug 123daniskl123 - koji i dan danas igra pod nickom danis. Island mi je bio shit, nisam imao ni celu plocu. Dosao je treci 1.8 global, gde sam igrao solo - do negde i stigao sam do level 400- To je bio Avgust 2015 ako se ne lazem.Dosao je Septembar, snjima dosao SaleFTW , tj Gepeto sa pocetka sezone. On mi je dao sve stvari i dosao kod mene na islandu. U tim vremenima - Imao sam is level 600 - A josuvek sam nemao plocu. Ovog globala, jos od pocetka Juni, zapoznao sam - moze se reci i dan danas jedan od mojih najboljih drugara, danasni mod. Pogodite? Wasdas. Mi smo bili najbolji drugari - Cak smo skupili 3 wither skullova mislejuci, da cemo moci ubijemo withera. A wither je bio disabled Tad sam prvo primetio mog idola- a kasnije najbolji prijatel i teammate - NixTHeLord - Danasan LordXIV. Da ne zaboravim, istog tog globala, zapoznao sam filip5555 - po mene naj poznatog Biznismena na server u tim vremenima.Dosao je prvi 1.9 global. Ja sam igrao nadajuci se da cu za prvi put i MC karijeri dogurati nekako do island top, bar u pocetku globala. Dan kasnije global restarta - Nix je trazio teammate-a. Ja sam se prijavio, jel jos od 1.7.2 on mi je bio idol (njegov nick NixDot2) i prihvatio sam. Jel prosli global je bio scamman mnogo puta - Hteo je da on bude leader, da nebi ga mogao scammati, ipak to je bio prvi put da igramo zajedno, pa cak i da me primeti. Taj global dogurali smo do #5 island top-a, a i na pocetka sezone #1 (level 100 xD) Ta sezona je zavrsila Legendary Island Owner bug-om gde je moglo da se taj challenge zavrsi koliko god oces puta, tako da #1 je bio Ratkoratko sa 120k island levelima. Dok ja sam zavrsio sa 5.6k. Posle tog globala, ja razocaran i polomljen sam prestao igrati server - jel nix nije igrao, a sam igrati - Nisam mogao To je bio ovaj - prosli global. Pri kraja, tj Oktobar mesec 2016 hteo sam vidjeti sta se radi na serveru, kad me je msg , pogodite ko? NixDot2. To je bio prosli global, i od 1200 island levela , u manje od 7 dana dogurali smo ja i Nix, ko je igrao na nick SoulKing, do 3k island levela, #8 na island top. Mene je poceo malo tako zeza AntiCheat i prestao sam igrati do pocetka ovog globala. Ipak, pre da prestanem - Video sam u zivom kako Nix danasan lordXIV postaje ForumMod. Dolazimo do danas, kako me je DreamGamers primio na island i igramo zajedno. Sad smo #2 na island top sa 2038 lvl, al verovatno ce nam smanjiti - Jel misle da koristimo bug- Ranije ove nedelje bili smo island level 1450. I tako dolazimo do danas. To je bila moja prica o mc.
Legende koje nikad nisu me primetili : Enes53, ratkoratko, Recordmeister10, zokiruma.
Najbolji Drugari: lordXIV ( Nix ) Uvek ces biti zapamcen po najboljem bro , Wasdas - nemam reci, moj idol i moj friend , LaShoxx (Effects CallMeDaBest , Minechat itd) Uvek si mi bio jedan od najboljih drugova - Kad sam mislio da nema vise starih igraca na srw, tebe sam nasao , DreamGamers - Moj rival, moj drug, moj brat , Telstar_ - Zapoznao ovog globala, super lik i super biznismen , NemanjaGFX - Telstarov brat, Super lik, jako je vredan. ,Filip5555 - Legenda, ne igra tu vise, al uvek ce mi biti zapamcen po najboljim Najbolji Bridges player, legenda, 123daniskl123 (Danis) Legendarni GHast hunter, kad nismo imali skyblock nether, tj imali smo normalan nether, on mi je dobio ghast tear , raCa1234- Nemam reci,zapamcen po najboljem! ( Nisam stavio imena po ko mi je bio bolji, ko zadnji gori, Ovo sam napisao kako mi je teknulo tako)
I na kraju krajeva, moji NAJVECI na svetu idoli, bez njih ne bi mogao nikad igrati, zabaviti se i druziti se tu - Manic12 i Batica
Edit: Zaboravio sam legendarnog lika, prijatelja - Nole. sorry bro, car si - nisi igrao na Sc-u pa zaboravio sam te xD
P.S - ako sam zaboravio nekoga slobodno bacite comment u add cu vas xD