Moja Horror prica

Da vas cujem drugovi ;D

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

ALAHA TI

Hahahahahahahha

bio je mrak mrkli mrak oblaci su se razisli te veceri ali kapljice kise su i dalje padale po asvaltu i krovovima padale su padale i padale tako hipnotisano opasno u gradu gde je lako biti uhvacen nespreman kada sam prelazio preko jednog parka covek sa kapuljacom na glavi mi je prisao vracao sam se sa jednog vrlo vaznog sastanka gde sam radio rekao je nesto sto je uvek paralo coveciju dusu pitanje koje se cuje vekovima unazad i daje jos mnogo podpitanja ,ali uvek isti ishod… Ispunicu ti jednu zelju ! Poceo sam da se smejem ludak ili ne uvek sam znao kako se ove price zavrsavaju price o ispunjavanju zelja za nista nikad nije za nista uvek onaj koji ti ispuni zelju te ima u saci uvek onaj koji pozeli zelju umre na uzasan nacin…Znao sam da koliko god je glupo nemam razloga da ne igram ovu igru ako se radi o nekom ludaku barem nece da se istripuje nego ce da odjebe ako se zaista radi o ispunjavanju zelje ? Nemam sta da izgubim medjutim znao sam takodje da sto je zelja veca to su i posledice vece…Pa sam odlucio da budem pametniji i pozelim nesto jednostavno , sitno i glupo tada bi i posledice bile takve ? Uglavnom nemam sta da izgubim? zelim 100 dinara odgovorio sam ! Gledam kako cudan covek pod kapuljacom na glavi vadi 100 dinara STVARA 100 dinara ne iz rukava ne iz dzepa ne iza uveta vec iz nicega prazne crne rupe koja se u sekundi stvorila ispred mene…
Covekovo lice ispod kapuljace nisam mogao da vidim nikako sto je bilo malo cudno?Ali sama novcanica je uletela u moju ruku. Kako sam je pogledao coveka sa kapuljacom ispred mene nije bilo ??? Pomislio sam kako je ovo mogao da uradi? Da li zaista poseduje nadpriordne moci nesto kao duh iz lampe ili poput… DJAVOLA ? Pomislio sam ako je djavo u pitanju da li me ceka neka kazna zbog te zelje ? Sve sto sam mogao da dobijem usrao sam sa jebenih 100 Dinara mogao sam da pozelim milione,bilione mogao sam da pozelim jebeni mir u svetu ,a ja ja sam pozeleo 100 dinara…Svaka mala sitnica me nervirala svaki sum svaki zvuk nervirale su me cak i moje kolege sa posle uzeo sam heftalicu i koleginici bez razloga nabio u glavu i pritisnuo sam dugme…Gledajuci nju kako mrtva pada na pod nisam bio svestan sta sam ucinio?Moj sef je pokusao stari trik dereci se na mene,ali mogao sam videti strah u njegovim ocima uzeo sam par hemijski sa stola i nabio mu ravno u oci i u vrat.Poceo je da se davi u krvi i da vristi dok sam ja seo na svoje zasluzeno mesto u njegovu stolicu !Ovo je mogla moja zelja da bude da sam bio malo pametniji neko mora da je cuo buku pa sam odma zacuo sirene ispred zgrade…Otisao sam na krov zgrade i vukao sam telo svog sefa za sobom kada sam dosao na ivicu video sam desetine policijskih automobila digao sam telo i bacio ga sa vrha zgrade od 16 spratova tacno na policijska kola debelog smrada sam tako zamisljao u parcicima !Cuo sam specijalce kako se penju do mene uzeo sam onih 100 dinara iz dzepa moja jedna zelja…Moja jedna pametna zelja…Pocepao sam ih na pola i skocio sa krova zgrade pre nego sto me specijalci dohvate kako sam padao sa zgrade sekunde su se pretvarale u minute i tada sam u grupi policajaca video nekoga ? Tacnije nesto coveka sa kapuljacom…Crvenih ociju koji zuri u mene i stoji tacno ispod mene u guzvi smejao se i drzao je ruke sirom rasirene kao da zeli da me uhvati? Moja poslednja misao je bila da je djavo ipak bio mnogo pametniji od mene…

[quote=“Endstone” post=244481]bio je mrak mrkli mrak oblaci su se razisli te veceri ali kapljice kise su i dalje padale po asvaltu i krovovima padale su padale i padale tako hipnotisano opasno u gradu gde je lako biti uhvacen nespreman kada sam prelazio preko jednog parka covek sa kapuljacom na glavi mi je prisao vracao sam se sa jednog vrlo vaznog sastanka gde sam radio rekao je nesto sto je uvek paralo coveciju dusu pitanje koje se cuje vekovima unazad i daje jos mnogo podpitanja ,ali uvek isti ishod… Ispunicu ti jednu zelju ! Poceo sam da se smejem ludak ili ne uvek sam znao kako se ove price zavrsavaju price o ispunjavanju zelja za nista nikad nije za nista uvek onaj koji ti ispuni zelju te ima u saci uvek onaj koji pozeli zelju umre na uzasan nacin…Znao sam da koliko god je glupo nemam razloga da ne igram ovu igru ako se radi o nekom ludaku barem nece da se istripuje nego ce da odjebe ako se zaista radi o ispunjavanju zelje ? Nemam sta da izgubim medjutim znao sam takodje da sto je zelja veca to su i posledice vece…Pa sam odlucio da budem pametniji i pozelim nesto jednostavno , sitno i glupo tada bi i posledice bile takve ? Uglavnom nemam sta da izgubim? zelim 100 dinara odgovorio sam ! Gledam kako cudan covek pod kapuljacom na glavi vadi 100 dinara STVARA 100 dinara ne iz rukava ne iz dzepa ne iza uveta vec iz nicega prazne crne rupe koja se u sekundi stvorila ispred mene…
Covekovo lice ispod kapuljace nisam mogao da vidim nikako sto je bilo malo cudno?Ali sama novcanica je uletela u moju ruku. Kako sam je pogledao coveka sa kapuljacom ispred mene nije bilo ??? Pomislio sam kako je ovo mogao da uradi? Da li zaista poseduje nadpriordne moci nesto kao duh iz lampe ili poput… DJAVOLA ? Pomislio sam ako je djavo u pitanju da li me ceka neka kazna zbog te zelje ? Sve sto sam mogao da dobijem usrao sam sa jebenih 100 Dinara mogao sam da pozelim milione,bilione mogao sam da pozelim jebeni mir u svetu ,a ja ja sam pozeleo 100 dinara…Svaka mala sitnica me nervirala svaki sum svaki zvuk nervirale su me cak i moje kolege sa posle uzeo sam heftalicu i koleginici bez razloga nabio u glavu i pritisnuo sam dugme…Gledajuci nju kako mrtva pada na pod nisam bio svestan sta sam ucinio?Moj sef je pokusao stari trik dereci se na mene,ali mogao sam videti strah u njegovim ocima uzeo sam par hemijski sa stola i nabio mu ravno u oci i u vrat.Poceo je da se davi u krvi i da vristi dok sam ja seo na svoje zasluzeno mesto u njegovu stolicu !Ovo je mogla moja zelja da bude da sam bio malo pametniji neko mora da je cuo buku pa sam odma zacuo sirene ispred zgrade…Otisao sam na krov zgrade i vukao sam telo svog sefa za sobom kada sam dosao na ivicu video sam desetine policijskih automobila digao sam telo i bacio ga sa vrha zgrade od 16 spratova tacno na policijska kola debelog smrada sam tako zamisljao u parcicima !Cuo sam specijalce kako se penju do mene uzeo sam onih 100 dinara iz dzepa moja jedna zelja…Moja jedna pametna zelja…Pocepao sam ih na pola i skocio sa krova zgrade pre nego sto me specijalci dohvate kako sam padao sa zgrade sekunde su se pretvarale u minute i tada sam u grupi policajaca video nekoga ? Tacnije nesto coveka sa kapuljacom…Crvenih ociju koji zuri u mene i stoji tacno ispod mene u guzvi smejao se i drzao je ruke sirom rasirene kao da zeli da me uhvati? Moja poslednja misao je bila da je djavo ipak bio mnogo pametniji od mene…[/quote]

ok.

Jednog lepog I suncanog dana na plus 40 stepeni padao je sneg. Kao I svaki normalni majnkrafter odma sam se za komp, ali posle nekog vremena osecao sam se cudno creva su mi krcala I bio sam gladan. Odlucio sam da ostavim komp I odem do frizdera, a kad Sam otvorio frizider ostao sam u soku. Tamo je bila samo pasteta kojoj je prosao rok trajanja, posle duzeg razmisljanja odlucio sam da pojedem pastetu. Mozda je to ipak bila greska. Posle jela nastavio sam da igram Minecraft na svom omiljenom serveru serb craft. Posle nekog vremena osetio sam jake bolove u glavi, pomislih to je of precise majnkafta pa sam izasao napolje posle par godina. Kada sam izasao napolje sunce je sijalo nebo je bilo vedro dok je sneg padao. Posle nekoliko metara sreo sam neku zenu koju vidim prvi put u zivotu, predstavila se kao moja keva i reko ja imam ajde dobro. Tako posle nekog vremena pored mene je prolazio covek osrednjih godina rekao bih, kako je prolazio pored mene osetio sam neke bolove u stomaku I ispovracao sam pastetu kojoj je istekao rok po njemu. Covek se okrenuo prema meni i rekao od ovog dana Pa do smrti bices proklet. Ja reko ma vec Sam proklet i posle viseminutne setnje vratio sam se kuci I igranju minecraftu
Usao Sam na practicepvp I nisam nikoga mogao da ubijem, pomislih da sam stvarno proklet posle toga klepio sam sb samar I rekao sb da kletve ne postoje. Krenuo Sam u skolu I udarilo me je Auto pomislih da sam proklet Ali opet kazem kletve ne postoje siguran sam posle su mi krenule lose stvari da desavaju prebili su me, bacali u kontenere, skamovali me za silk 2, izbacili me iz kuce, i onda Sam ebao ribu koja ima sidu I tad skontah da sam proklet. Odlucio sam da krenem u potragu za tim likom kojeg sam ispovracao da mi skine kletvu. To bi bilo to za sada ako zelite da saznate sta se desilo kasnije lajkujte i pisem drugi deo svoje avanture

Posto ste trazili 2 deo dobicete ga!

Odlucio sam da krenem u potragu, ali ipak ne bi bilo zanimljivo sam, zar ne? Pa sam pozvao svoje stare drugare sa majnkrafta ex moda itz bane iks tri i takachava odnosno sc elite cancers su bili na okupu!!! Ispricao sam im za ovo i oni su mi prvo rekli da sam lud, ali onda me je struja udarila dok sam igrao
majnkraft na serb kraftu i oni su poverovali da sam proklet! Krenuli smo da se spremamo svako je poneo hranu, pice, kondome (ako naletimo na neke dobre ribe). Problem je bio jedino odakle da krenemo, nismo znali ni sta ni gde sve dok nisam ustao iz kreveta oko 4h da idem do wc i ogledalo video coveka kojeg sam ispovracao usrao sam se u gace i on mi je jezivim glasom rekao znam da me trazite, krenuo sam odma u krevet misleci da sanjam, ali onda me je neka ruka krenula da pipa po mojoj ruci otvorio sam oci i video sam zenu koji je odma nestala, ali je ostavila papir na kojem je pisalo Ako zelite da me pronadjete morate da prodjadjete sve tragove koje sam vam ostavio prvi trag je u kuci od samirsa. Zacudio sam se kad je pre stavio nesto u moju kucu, ali odma sam pozvao baneta i takachava da krenemo da trazimo po kuci, a kevu i caleta sam izbacio iz kuce! Nasli smo papir knjigu na kojem je pisalo cestitam pronasli ste prvi trag u knjizi ce te naci 2 trag. Nasli smo papir u kojem pise krenite do Beograda tamo cete naci ono sto vam treba za sl trag. Krenuli smo u bg i kada smo dosli bilo je predvece pa smo odlucili da cemo malo biti u bg pa tek ujutro da trazimo trag! U bg smo nasli stan, pozvali neke kuje i ujutro se probudili sa verovatno svim mogucim bolestima od side do tripera ali ajde to nije bitno. Krenuli smo da trazimo drugi trag posle nekoliko sati potrage kada smo hteli da odustanemo, naleteli smo na deo grada koji je bio mracan i neiztrazen odlucili smo da krenemo tamo. Tamo je bio mrkli mrak i nismo nista videli jedino smo culi jezive zvukove ptica. Tako smo isli i isli dok nismo naleteli na 3 lika koja su bili po 2m i 120kg, pitali su nas sta radimo ovde mi smo rekli da trazimo trag na sta je jedan od njih rekao stigli su i onda je rekao ako zelite trag morate da se sibate sa nama i ako pobedite dobicete finalni trag. Kako nismo imali izbora krenuli smo da se sibamo sa njima posle nekoliko udaranja pesnicama, nogama, letvama, ciglama, kamenjem itd bili smo svi krvavi i jedva svesni. Kako se cinilo da cemo svi pocrkati Ja sam uzeo letvu i svu trojicu po glavi nakon cega su se oni pali i onesvestili se. Pokusao sam da pronadjem trag na njima ali oni su samo nestali kao da ih je zemlja progutala, ali je na zidu pisalo Dalje moras sam!
Prodji kroz zid i bices teleportovan ispred moje kuce. Nakon pozdravljanja sa sc elite cancers odlucio sam da prodjem kroz zid, prvo sam pomislio da me neko zajebava, ali sam stvarno prosao i stvorio se na velikom zelenom polju i ispred mene je bila velika drvena kuca koja je bila nakrivljena kao da ce se srusiti, na kapiji je pisalo udji ja sam usao, a na vratima pozvoni ja sam pozvonio kad mi je vrata otvorila ista zena koju sam video u svojoj sobi kada je nestala. Samo se proderala sefe stigao je. Onda je izasao covek kojeg sam ispovracao sa maskom na licu, rekao je zeni da ode ona je odma otisla uspaniceno. Covek je skinuo masku bio sam u soku to je bio… I eto ovo je drugi deo moje horror avanture ako zelite 3 deo lajkujte serujte i subsrkajbujute se!

Daj ocu treci deo samire!!!

Sto je najjace ja sve ovo sto je ispricao zamisljao u glavi…

[quote=“samirs” post=247448]Posto ste trazili 2 deo dobicete ga!

Odlucio sam da krenem u potragu, ali ipak ne bi bilo zanimljivo sam, zar ne? Pa sam pozvao svoje stare drugare sa majnkrafta ex moda itz bane iks tri i takachava odnosno sc elite cancers su bili na okupu!!! Ispricao sam im za ovo i oni su mi prvo rekli da sam lud, ali onda me je struja udarila dok sam igrao
majnkraft na serb kraftu i oni su poverovali da sam proklet! Krenuli smo da se spremamo svako je poneo hranu, pice, kondome (ako naletimo na neke dobre ribe). Problem je bio jedino odakle da krenemo, nismo znali ni sta ni gde sve dok nisam ustao iz kreveta oko 4h da idem do wc i ogledalo video coveka kojeg sam ispovracao usrao sam se u gace i on mi je jezivim glasom rekao znam da me trazite, krenuo sam odma u krevet misleci da sanjam, ali onda me je neka ruka krenula da pipa po mojoj ruci otvorio sam oci i video sam zenu koji je odma nestala, ali je ostavila papir na kojem je pisalo Ako zelite da me pronadjete morate da prodjadjete sve tragove koje sam vam ostavio prvi trag je u kuci od samirsa. Zacudio sam se kad je pre stavio nesto u moju kucu, ali odma sam pozvao baneta i takachava da krenemo da trazimo po kuci, a kevu i caleta sam izbacio iz kuce! Nasli smo papir knjigu na kojem je pisalo cestitam pronasli ste prvi trag u knjizi ce te naci 2 trag. Nasli smo papir u kojem pise krenite do Beograda tamo cete naci ono sto vam treba za sl trag. Krenuli smo u bg i kada smo dosli bilo je predvece pa smo odlucili da cemo malo biti u bg pa tek ujutro da trazimo trag! U bg smo nasli stan, pozvali neke kuje i ujutro se probudili sa verovatno svim mogucim bolestima od side do tripera ali ajde to nije bitno. Krenuli smo da trazimo drugi trag posle nekoliko sati potrage kada smo hteli da odustanemo, naleteli smo na deo grada koji je bio mracan i neiztrazen odlucili smo da krenemo tamo. Tamo je bio mrkli mrak i nismo nista videli jedino smo culi jezive zvukove ptica. Tako smo isli i isli dok nismo naleteli na 3 lika koja su bili po 2m i 120kg, pitali su nas sta radimo ovde mi smo rekli da trazimo trag na sta je jedan od njih rekao stigli su i onda je rekao ako zelite trag morate da se sibate sa nama i ako pobedite dobicete finalni trag. Kako nismo imali izbora krenuli smo da se sibamo sa njima posle nekoliko udaranja pesnicama, nogama, letvama, ciglama, kamenjem itd bili smo svi krvavi i jedva svesni. Kako se cinilo da cemo svi pocrkati Ja sam uzeo letvu i svu trojicu po glavi nakon cega su se oni pali i onesvestili se. Pokusao sam da pronadjem trag na njima ali oni su samo nestali kao da ih je zemlja progutala, ali je na zidu pisalo Dalje moras sam!
Prodji kroz zid i bices teleportovan ispred moje kuce. Nakon pozdravljanja sa sc elite cancers odlucio sam da prodjem kroz zid, prvo sam pomislio da me neko zajebava, ali sam stvarno prosao i stvorio se na velikom zelenom polju i ispred mene je bila velika drvena kuca koja je bila nakrivljena kao da ce se srusiti, na kapiji je pisalo udji ja sam usao, a na vratima pozvoni ja sam pozvonio kad mi je vrata otvorila ista zena koju sam video u svojoj sobi kada je nestala. Samo se proderala sefe stigao je. Onda je izasao covek kojeg sam ispovracao sa maskom na licu, rekao je zeni da ode ona je odma otisla uspaniceno. Covek je skinuo masku bio sam u soku to je bio… I eto ovo je drugi deo moje horror avanture ako zelite 3 deo lajkujte serujte i subsrkajbujute se![/quote]
Lool to je bio master pv !!

Moja horor prica
Video sam mastera pv u mraku i reko mi je bu :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Evo ga i 3 deo!!!

Kada je covek skinuo masku bio sam u soku ko je to… To je bio najveci Srbin na svetu Master_PV, a ona zena je bila njegova supruga xx timber wolf.
Master mi je rekao ako hocu da skinem kletvu moram da ga ubijem na sta sam ja pristao! Prvo sam morao da ubijem xx timber da bi ubio mastera!
Ona je krenula da me grebe po faci ali sam ja izvadio dijamantski mac sa enchantom sharpnes 5 i od sekao joj glavu! Onda sam krenuo na mastera
bilo je mnogo krvi u nasem fajtu, malo sam ja chagao, malo on i tako posle nekoliko sati borbe njemu je ponestalo gapplova i pukla mu je kapa i ja sam to iskoristio i probio sam mu mac kroz oci! I tako sam skinuo kletvu sa sebe!!! Nazalost to je bilo to od ove moje avanture ako se desi neka nova avantura radu cu je ispricati ovde. Pozdrav!!!
Ne zaboravite lajk share i subskrajb!

[quote=“Endstone” post=244481]bio je mrak mrkli mrak oblaci su se razisli te veceri ali kapljice kise su i dalje padale po asvaltu i krovovima padale su padale i padale tako hipnotisano opasno u gradu gde je lako biti uhvacen nespreman kada sam prelazio preko jednog parka covek sa kapuljacom na glavi mi je prisao vracao sam se sa jednog vrlo vaznog sastanka gde sam radio rekao je nesto sto je uvek paralo coveciju dusu pitanje koje se cuje vekovima unazad i daje jos mnogo podpitanja ,ali uvek isti ishod… Ispunicu ti jednu zelju ! Poceo sam da se smejem ludak ili ne uvek sam znao kako se ove price zavrsavaju price o ispunjavanju zelja za nista nikad nije za nista uvek onaj koji ti ispuni zelju te ima u saci uvek onaj koji pozeli zelju umre na uzasan nacin…Znao sam da koliko god je glupo nemam razloga da ne igram ovu igru ako se radi o nekom ludaku barem nece da se istripuje nego ce da odjebe ako se zaista radi o ispunjavanju zelje ? Nemam sta da izgubim medjutim znao sam takodje da sto je zelja veca to su i posledice vece…Pa sam odlucio da budem pametniji i pozelim nesto jednostavno , sitno i glupo tada bi i posledice bile takve ? Uglavnom nemam sta da izgubim? zelim 100 dinara odgovorio sam ! Gledam kako cudan covek pod kapuljacom na glavi vadi 100 dinara STVARA 100 dinara ne iz rukava ne iz dzepa ne iza uveta vec iz nicega prazne crne rupe koja se u sekundi stvorila ispred mene…
Covekovo lice ispod kapuljace nisam mogao da vidim nikako sto je bilo malo cudno?Ali sama novcanica je uletela u moju ruku. Kako sam je pogledao coveka sa kapuljacom ispred mene nije bilo ??? Pomislio sam kako je ovo mogao da uradi? Da li zaista poseduje nadpriordne moci nesto kao duh iz lampe ili poput… DJAVOLA ? Pomislio sam ako je djavo u pitanju da li me ceka neka kazna zbog te zelje ? Sve sto sam mogao da dobijem usrao sam sa jebenih 100 Dinara mogao sam da pozelim milione,bilione mogao sam da pozelim jebeni mir u svetu ,a ja ja sam pozeleo 100 dinara…Svaka mala sitnica me nervirala svaki sum svaki zvuk nervirale su me cak i moje kolege sa posle uzeo sam heftalicu i koleginici bez razloga nabio u glavu i pritisnuo sam dugme…Gledajuci nju kako mrtva pada na pod nisam bio svestan sta sam ucinio?Moj sef je pokusao stari trik dereci se na mene,ali mogao sam videti strah u njegovim ocima uzeo sam par hemijski sa stola i nabio mu ravno u oci i u vrat.Poceo je da se davi u krvi i da vristi dok sam ja seo na svoje zasluzeno mesto u njegovu stolicu !Ovo je mogla moja zelja da bude da sam bio malo pametniji neko mora da je cuo buku pa sam odma zacuo sirene ispred zgrade…Otisao sam na krov zgrade i vukao sam telo svog sefa za sobom kada sam dosao na ivicu video sam desetine policijskih automobila digao sam telo i bacio ga sa vrha zgrade od 16 spratova tacno na policijska kola debelog smrada sam tako zamisljao u parcicima !Cuo sam specijalce kako se penju do mene uzeo sam onih 100 dinara iz dzepa moja jedna zelja…Moja jedna pametna zelja…Pocepao sam ih na pola i skocio sa krova zgrade pre nego sto me specijalci dohvate kako sam padao sa zgrade sekunde su se pretvarale u minute i tada sam u grupi policajaca video nekoga ? Tacnije nesto coveka sa kapuljacom…Crvenih ociju koji zuri u mene i stoji tacno ispod mene u guzvi smejao se i drzao je ruke sirom rasirene kao da zeli da me uhvati? Moja poslednja misao je bila da je djavo ipak bio mnogo pametniji od mene…[/quote]

lijepo.