Moja biografija - peshagames

Zovem se Petar Lakovic imam 16 godina i dolazim vi iz Podgorice,prvi put sam cuo za server kad je thebig061 ili ti ga thebiggyboy snimio jednu epizodu na serveru survival-games i anti-cheat ga valjda banovao u tom trenutku sam mislio sranje server i jos jednog lika sam gledao i njega su kako je rekao banovali nakon sto su bili u napad na x-man fakciju likovi su optuzeni za hack i ja sam opet pomislio ovo je neki sranje server onda nakon nekog vremena sam nesto cuo za SERB-CRAFT.

Otisao sam da vidim kakav je server i odusevio sam se na pocetku i onda sam po prvi put usao na survival niko me nije htio primiti u fakciju i kad sam htjeo napustiti server primili su me u fakciju 3 lika trexxx emirrrr i ahmed69(mislim da je 69 neznam tacno)to je bilo na kraju 1.6.4 verzije pocetkom 1.7.2 tada sam ja prestao da igram i nakon pola godine sam se vratio ali sam igrao samo mini-igre od tada sam bas slabo igrao na serveru i prestao sam neki period da igram.

Nakon nekog vremena sam cuo za zimski restart 2015-2016 tad sam poceo bas da igram i opet sam prestao na neki period i onda sam cuo za eigraliste projekat i za takmicenje projekat mi se svidio i prijavio sam se iz zabave na tom takmicenju sam dozivio cudo po prvi put nije bilo psovki par puta sam razmisljo na takmicenju ako bi dobio da im kazem da ne zelim da mi daju rank ali sam zbog par kretena(sa ponasanjem) ipak sam odustao od te ideje.

Dobio sam 1 mesto SCMaster tad sam bio presrecan upoznao sam par likova koji su dok sam imao rank uvlacili mi se da nekazem sta a kad sam ostao bez ranka kao kakvi kreteni nisu ni progovorili sa mnom od tad na serveru vise ne vjerujem nikom jedino vjerujem nekim ljudima koji su idalje dobri samnom takodje vjerujem i nekim dobrim moderatorima i ako ih neki igrac napadne ja cu ih branit, a to su srdjo creeper zoki guster milan takodje imam i puno postovanje prema Batici i Manicu.

Lepo napisano. Biće uskoro još takmičenja na eIgralištu!