Moja Autobiografija

Minecraft sam poceo od 2013 godine.Igrao sam na serb-craft samo SkyBlock sa drugom Asus.Igrali smo jedno godinu dana skyblock.2014 godine ja otisao na survival jer video odakle ovoliko igraca na glupom serveru de neznam nista?Tako sam ja mislio ja usao i pokazao mi je sve kako da prezivim na podserveru Survival to je bio moj dragi Mihaelqwe1 i Josipqwe1,Doveo sam asus na survival sakupljali smo mnogo ruda i tako to.I sledeci dan server se vratio u neko vreme i morali smo ponovo da kopamo tako 2 puta.Ja sam imao faction ali nisam znao kako da claim i asus tpa lika nekog i uzeo nam sve unistio do temelja.Mi smo hteli da ga kill a on claim.Ostali smo bez home.Ubrzo smo sagradili nas home i f.Tacnije nasli smo svetionim i tu dole bunker{kuca za odbranu}.Tada mi je nick bio:Ninja234,Asus je bas voleo PvP i nervirao se kada su ga ubijali hakeri.Cak i ja i on smo 2015 godine uzeli po cit i malo citovali xD(tacnije mnogo)On je odustao od igre sto su ga non stop ubijali,Na kraju je otisao sa servera i ponovo se vratio{drug iz skole}.Na kraju sam prezivljavao sam na serveru.Cak sam i zezao junior moderatore psovao ih pogodovo sam mrzeo Kennzy!!!I dan danas ga mrzim sto je mene i asusa razdviojo.Na kraju on otisao ja sam upoznao M4K111{Najvecu propalicu,lopova na serveru}I dan danas ga mrzim!Prevarant!Zato sam mu ukrao acc i sada je i on prestao da igra :smiley: bila mu je sifra od acca Maki pa mu malo cackao po stvarima :P.Asus je promenio nick na Levitate i neko mu je hackovao acc i uzeo sve stvari a imao je 40 K$ na survival i iznervirao se.Na kraju ja otisao sa serb-craft otisao na drugi server koji sada neradi on ze zvao Martin ja sam mu radio sistem plugine i tako to na kraju mi je dao console imao je faceebok i accept sam ga ja mu dan danas posaljem poruku niko se nejavlja.Server mi je bio drag i sve to dok se nije zatvorio.Moj Drugi server od prijatelja zvao se Dodo i on je propao na kraju me i banovao pa unbanovao skrtica mi nije hteo dati Console da mu pomognem a na serveru sam 2 meseca.Server se zatvorio.Moj sadasnji server dalje radi ali nije moj nego od Luke on mi je dao console i sve jer je video da sam posten.Napravio sam mu hub bilo je oko 30 igraca i on poceo da sere da samo zeli factions i sta da radim morao sam da prihvatim da mi nebi oduzeo console.I sada se i taj server raspao i ponovo igram na serbu.

Odlicna biografija!
Brate ti si vise imao servera nego sto ja imam celija u organizmu xD
Znam i ja sam debil gde sam nasao celije ali nema veze :smiley:

Pa vidis od servera do servera uspes nesto?Ali na kraju se vratis na pocetak :slight_smile:

Pametan si ti ali volis previse da se istices to ti je jedina mana. :wink:

:smiley: