Moj game life na SERB-CRAFT

Odma da napišem da ne quitam, pošto je verovatno odma neko pomislio to. :stuck_out_tongue:

  1. avgust 2015 je to bio koliko se sećam.
    Došao drug kod mene i predložio mi igru minecraft. Prvi server na kom sam zaigrao je bio SERB-CRAFT. :smiley: Tu sam počeo RolePlay koji uopšte nisam skontao. Igrači su mi pomagali pričali: “Idi /warp RudnikA” ja otišao tamo i nisam ništa skontao. I tako nisam igrao par dana, dok mi nije jedan igrač objasnio sve. Koliko se sećam bio je to oktobar 2015. kada je bio hakerski napad.onda su svi bili RudnikE to je tada bio najveći rudnik. Tu sam upoznao mnogo igrača (Npr. pipeto, DeXa00, zivojin04, Jovan613 itd) sa nekima imam kontakt sa nekima nažalost ne, :confused:
    Onda je došao global restart kada sam i uzeo svoj prvi rank, to je bio starter. Global je koliko se sećam bio 31. decembra 2015. Tada sam stigao do rudnika C i prestao. Nisam igrao do leta. Kada je i bio global restart, tada sam malo igrao roleplay ali mi se nešto nije svideo i prešao sam na skypvp gde sam uzeo Majora. Tu sam upoznao mnogo igrača sa kojima igram i dan danas (GreenLionHD, CreeperSage (Danijel55), zazabam, ukusto, RaCa1234 i još mnogo igrača). Onda sam ponovo prešao na roleplay gde sam stigao do rudnikaH gde sam upoznao još mnogo igrača (tootoll, RWR_SERBIA, RWR_BORIS, EnderPig1, Jokii_x3 itd.)
    Sećam se da je te sezone Nocni bio mod pa me je proveravao. :"D Onda sam prešao na skywars tamo sam uzeo rank i igrao dugo baš(Tamo sam upoznao Itz_Viki_xD i XoNesTV ostalih se ne sećam.). Kada mi se resetovao score ja sam prestao da igram. I prešao na skyblock gde me je zazabam ubacio na ostrvo sa CreeperSage. Sećam se da je tada bio onaj Legendary island owner zadatak pa su ga svi spamali, zazabam spamao ja stavljao za lvl blokove. :stuck_out_tongue:
    Posle toga je bio global restart gde sam promenio nick u iTzDuliX. Tada sam krenuo baš aktivno skyblock ušao sam na ostrvo kod IskoGamerBIH kog sam upoznao preko zazabama. Sa nama su bili na ostrvu Danijel55 i zazabam. Posle nekog vremena prestali smo skyblock i ja sam uplatio sebi vanilu.
    Igrao sam je neko vreme dok mi nije dosadila tu sam upoznao Lemi_Okrob i lovemaxi09 koja mi je dala stek irona odma na početku.
    Posle toga sam promenio ponovo nick u TheDuliX_.
    Tu sam ponovo prestao do leta. Dalje se ne sećam sve do leta 2017 :P. Tada sam ponovo krenuo skyblock sa karkusovv i IiDgames. Posle nekog vremena sam prešao ja kod Iska. Pa nas je onda pozvao Lord_Melon na ostrvo gde smo prešli, bili smo kratko tim iz razloga što sam ih raid, neki su se razljutili neki ne. Posle je došao global gde sam igrao factions nešto malo sa 1gorKnez, ja sam prešao na skyblock a on je tamo ostao. Dok nas nije pokrao jedan. Onda sam ja prešao kod MarkoooL01 na is, kod njega sam bio do globala imali smo najlepši is na kraju. (Mogu slobodno reći da je on imao, jer ja nisam ništa gradio kada sam ušao na ostrvo.)
    Posle je došao novi global gde smo Marko i ja krenuli skyblock. Posle prvog endparty sam upoznao acBee-a novog moda, po meni jedan od aktivnijih modova novih. Tu smo igrali kratko, prešli smo na vanilu koju sam prestao posle par dana. I krenuo factions sa zazabam i Dr1meX. Napravili smo home posle nekog vremena i raidali nas. Ja sam prestao na neko vreme pa sam posle ponovo krenuo. Sada igram roleplay i factions,.
    Igrači koje nisam spomenuo u temi a znam ih:
    Surreal
    RumbleCrumble
    renekton
    raptin10
    PrtiBeeGee
    ronisjo
    DizemTengove
    Euann
    xShaft
    GTA
    crasty2
    pes
    Milos001
    Necky001
    Stefan3112
    min3r
    ImAloneRuby
    Ryiad_
    Janni_xD
    jejeno
    pika_boss
    Wbu

Ako se setim još nekog dodaću ga.

Jako emotivno krenuo sam da placem
gf

Placem brate!Suze lijem!Svaka cast!PS TAKACAV KID!!

Idem sad da placem…

Nice :slight_smile:

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Ja ovoliko teksta ni na pismenom nisam pisao. :smiley:

PA KADSI NE PISMEN!!!

Koje xonestv JASAM

theDVlix_

Dobar teks kao da je pisao govor pred mc penziju :slight_smile:

Mc penzija odok dase ubijem

Malo si samo promasio xD
Koliko znm igras od 1.7 kao i prva verzija 1.8 koja je bila januar-jun

Na nick “D…” znas i sam banovace me neko sa foruma… xD

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

[quote=“zazabam” post=197801]Malo si samo promasio xD
Koliko znm igras od 1.7 kao i prva verzija 1.8 koja je bila januar-jun

Na nick “D…” znas i sam banovace me neko sa foruma… xD

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока[/quote]

1.8 bilo koliko se sećam.

Dulixe,oces li da mi pises sastave kad budem imo hahah :DDD
Dobra prica xD

[quote=“SpartanFTW” post=197815]Dulixe,oces li da mi pises sastave kad budem imo hahah :DDD
Dobra prica xD[/quote]

Može može, samo se javi.

Mozes reci i da sam najjaci xD

Jasam najaci tisi ne bitan randome
Dulixe kad mi bude trebalo da napisem neki text necu ti se javiti lijepo gg

Ebem ze de sam ja tu
Manic-Ban ez

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

ok

Bas dobra prica ne svidja mi se gg