Vaš nick:NemanjaC04
Server: Podserver/Global/TS3/Discord
Razlog bana:nepostovanje administracije
Trajanje bana: Temp/Perm/MAC
Vreme bana:3 dana
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: buraz ne mozes me banas za nesto sto nisam ni rekao tebi nego pricao sa nekim ne razumem ne chitam ne radim nista i ne znam kako ja tebe ne postujem svaki put kad si tu uredno se javim i sve zezamo se to sto sam reko ko da ima veze sta ljudi pisu o tebi il drugima ne razumem daj duze da se igram sprdam ti sve na ozbiljno ides manite me i ovako sam masu para bacio na vas server i banate me bez nekih razloga ja postujem sve i jednog od vas ako os dodaj me na dc pa da porazgovaramo
a napio sam u ob chat sa maki se dopisivo reko iz spdnje sisa jebacu ga ja il tako nes bukv ono sprdali se ja maki sa tobom da me unmute a nista perslonalo ne mislim nikad uvek igram i sprdam se vecinom sam afk bukv
Pozdrav,
Posle razgovora u tiketu došao sam do odluke koja je u nastavku!
Pojašnjenje : ovo što si rekao smatram da nije uredu,još da mi neka tamo cura piše po instagramu i brani tebe nisam doživeo u životu.Sam se boriš za svoj glas sam za sebe pregovaraš!Nema potrebe da mi dolaze ljudi pogotovo cure i žale se na ban odnosno kaznu koja nije njihova
Takođe posle razgovora s tobom i posle uvida u sve detalje,dokaze i slično Odluka je sledeća
Kazna ban se skida,Dodeljuje se kazna Mute u trajanju od 48h
Ukoliko se primeti nepoželjan rečnik u daljnoj igri kazna će biti još veća.
Cenim tvoje poštovanje i jedan si medju masom ljudi koji me lepo pozdravi i ugosti na server kao moderatora Sa tim ti se divim jer si stvarno primer Igrača kakvog bi server trebao imati!
Ps,Nemoj više cure da mi dolaze u ime tebe pls
Zatvaram temu!