Minecraft Autobiografija:mirko123456

Pozdrav dragi Serb-Craftovci!
Želeo bih da sa vama podelim moje početke u Minecraftu na Serb-Craftu.
Pa,kad sam bio manji,nijesam imao uopšte kompjuter,nije me to zanimalo,niti,nijesam znao za to,za internet itd…
Kasnije,kako sam bio stariji,negde oko 6-7 godina,bio sam kod brata i naučio me je “osnovama” kompjutera,interneta itd…
Kao i sva mala đeca,igrao sam flash igrice u početku,ne znajuci da sem tih igrica,postoje i neke bolje igrice.Vremenom,jednog dana,moj brat od ujka,igrao je CS 1.6.
Upoznao me je sa igricom i onda sam i ja igrao ali bio sam previše noob za tu igricu xD.
Negde oko 2008/9 dobio sam svoj prvi kompjuter,stariju pentium četvorku xD.Nije imala interneta,meni je bilo bitno samo da ima neke obične igrice,kao sto su bile tetris,pacman,itd,itd…
Što sam više bio stariji,preselio sam se iz Užica da živim u Bar,grad u Crnoj gori.
Tad sam dobio svoj prvi laptop,malo bolji kompjuter :O.
Bio je Lenovo laptop.
Pošto dok sam živeo u Čačku(prije Užica sam živeo tamo,tamo sam i dobio taj Pentium 4 komp),video sam kod druga koji je imao malo noviji kompjuter,da je igrao jednu igricu,koja je bila open world karaktera,i zvala se Gta San Andreas,tu igricu sam zatražio da mi instaliraju na laptop.
Vremenom,saznao sam da postoji multiplayer verzija ove igrice,pa sam tako se upoznao sa MTA (Multi Theft Auto SA),i igrao sam na serverima raznim.
Jos se secam nekog random zombie horor servera,posle njega sam tu igricu izbrisao čitavu xD.
Tako saznajem i za SAMP,počinjem igrati CS 1.6 ali pošto sam voleo vozove i simulatore,našao sam igricu koja se zvala Rail Simulator.Skinuo sam je i igrao sam je po čitav dan,vozio vozove,pravio mape.Nakon što su izlazile novije verzije te igrice,skinuo sam sa interneta i igricu Train Simulator 2012,na kojoj sam napravio mapu Beograd-Bar,misleci da tako cu nekako ostvariti pravi osećaj vožnje vozom od Bara do Beograda :O.
Promovisao sam svoju mapu u dnevnim novinama,i bilo je tu raznih cestitki i svega :slight_smile: i nakon toga,krece ta Minecraft avantura :O.
Moram napomenuti da pre ovoga sam cuo da je Minecraft popularna igrica dosta,od strane prodavca iz video kluba,odnosno prodavnice gde smo kupovali filmove,igrice,laptopove itd…
Kad sam otputovao za Berane kod dede,onda sam tamo jednog dana,bio kod mog brata od strica,i pričali smo o igricama.Pitali su me oni za Train Simulator i tu mapu koju sam pravio,ali zatim brat me je pitao:Jesi li čuo za Minecraft?
Ja sam mu odgovorio sa Da ali sam mu rekao da nijesam nikad igrao.
On mi je rekao moraš da probaš tu igricu,i tako,prebacio mi je Minecraft preko USB-a.
Tog dana,dok je igrao Minecraft,igrao ga je na vašem serveru i ja sam ga pitao?
Što ti je to?
On mi je rekao:Ovo je Serb-Craft,server na kome igram.
Pitao sam ga:Kako se igra,kako se kucaju komande,itd…
On mi je rekao da komande sve kucaju sa / crtom i pokazao mi je sustinu igrice.
Naravno,kao i svako dijete koje igra Minecraft,počeo sam u singleplayer svetu,misleci da je to Serb-Craft xD.
Dan dva,posle toga,ušao sam na Serb-Craft,samo sam umeo da se registrujem,ulogujem i da odem da igram mini-igre,koje su do tad bile popularne na Serb-Craft serveru.
Tražeći server na kome igra moj brat,mislio sam da je on igrao na roleplay serveru,dok je to bio survival,otišao sam tamo.
I tako,svakim danom sam gledao tutorijale na youtubu,gledao sam kako se igra i sve,razne minecraft animacije i ostalo,i usavršavao sam se iz dana u dan,brzinom svijetlosti.
Do sada,najlepše trenutke sam proveo na vašem 1.7.2 Roleplay serveru.
Posle,kad je došla 1.8 verzija,Roleplay se promenio,uveden je rankup i nijesam baš najbolje razumeo,ali i to sam savladao.
Na 1.8 verziji sam igrao sa drugom Roleplay server,kupili smo svoje prve rankove :D.
Misleci da je malo bolji Wandman,ja sam od tada svakog meseca uzimao njega,a drug Buildera.Imali smo 3 plota,pravili smo tržne centre,zatvore,građevine razne itd xD.Uporedo smo igrali i na jednom creative serveru,necu da mu pominjem ime,i tamo smo dobijali ideje,za ovaj,roleplay server.Tad smo i došli na ideju da kupimo naš server,ali bili smo glupi i mali,pa nijesmo umeli da napravimo ništa i najviše je u tome pomagala naša lenjost.Više puta smo kasnije otvarali servere,jednom je čak bio popularan server,imali smo 20-30 igrača mada to nije sad bitno.
Najzad,saznajem skorije 2015 da mi brat igra na survivalu,pa počinjem i ja tamo da igram.Tada sam imao laptop marke Asus,nije ništa poseban bio.
Igrao sam tako sve do novembra 2015 kad nažalost,laptop koji je trajao 2-3 godine,se pokvario.
Pauzirao sam sa igrom jedno par meseci do maja,tada je prošlo dosta minecraft verzija.
Najzad,uzimam novi jači,bolji gaming laptop,i počinjem igrati Serb-Craft.
Ali najbolji period na Serb-Craftu je od kada je igrač AndrejLand postavio link za svoj livestream na podserveru Skywars.
Tada upoznajem njega,moderatorku lovemaxi09,Korinu,shadowa28000 itd.
Jednog dana,ušao sam na teamspeaku u sobu Survival,i tu na jedan bezazlen način,upoznajem Honey_Badgera brta mog :D,Jusu69,i ostale.
Od tada svi se lepo družimo i baš nam je lepo na ovom serveru :D.
Kako je prolazilo vreme,prvi rođendanski livestream,upoznajem Manića12,Baticu i sve ostale moderatore,dok,zaboravio sam da napomenem,prve moderatore koje sam upoznao su bili:zokiruma i hailranger,tako da baš su tada bili ljubazni,pomogli su mi oko svega i upoznali me.
Što bi rekli,za rođendanski livestream,sve je počelo,bolje druženje i sve.Tad odlučujem da kupim vanilla pristup,koji je dotad bio 3 meseca i nakon toga je bio trajan pristup.Upoznajem se sa DJFantomom,gusterom24,Andjelkom,Banetom i ostalima :D.
Najviše smo se družili i pričali u vanilla sobi.
Od tad sam igrao samo vanillu i roleplay.
Kasnije na jedan najčudniji način,upoznajem još jednog druga,1080InstaSwapa i ispostavilo se da smo se najviše družili.
Zaboravio sam reći da sam za to vreme i snimao na Serb-Craftu na mom yt kanalu TheMinecraftAgent,i kako je vreme prolazilo,kanal je rastao :).
U skorije vrijeme,počeo sam da igram survival,bridges,skywars i kitpvp i najviše pravim livestremove sa igračem Juso69 na njegovom kanalu Juso69FTW.
Za sada to je to,nadam se da vam se svidela priča :D.