Eto i mene ljudi da se predstavim ovde. Proslo je i te 2 godine od kad sam poceo da igram na serbu. Nick na pocetku mi je bio xXIVIASTERXx i sa tim nickom sam najvise upamcen kao igrac na serbu ali sam u skorije vreme promenio nick u MichealKenny zbog skina :D…Upoznao sam dosta dobrih igraca i drugova…
Nabrojacu njih nekoliko ali znajte da ih ima mnogo : Leo1012, Droolin, Ninga, Lukapn00, zwork99, skuksiccc, dukaproo-sk8ter, dukac, joza, haunt, andrewPH, Calvinator77, Popadija, Alarg, ibrahim, slothma i jedan od mojih najboljih drugova na serbu jeste tnt(B0ster1)… I eto prva 2 meseca sam bio obican igrac, 3. mesec sam bio donator, onda sam imao creatora 2 meseca na acc monsterenergy i posle toga svaki mesec imao creatora na svom acc, donirao sam pare sa rankove i creatore kako bi imao mogucnosti za komande i kako bi pomogao ownerima da srede server tako sto su kupili bolji racunar host masinu valjda, ali naravno nisam jedini ima ih dosta… Sve u svemu drzim fakciju hord od prvog dana kad sam usao na server i ona dan danas postoji sa 70 igraca u fakciji… Ne bi imao sta da vam kazem ali nameravam jos dugo da ostanem na ovom serveru…Nekad koristim malo grublje i pogrdne reci za ovaj server i za ownere ali oni verovatno nece uzeti to za zlo jel oni znaju da ja ovaj server volim najvise i kada bi dobio ban ne bi imao sta da radim po ceo dan…Pozz za sve MichealKenny u novoj verziji posle gr-a
ja? :’(
pa sa njima sam se druzio kad sam poceo da igram i sa lukans i jovic a kad bi nabrajao sve drugove od kad igram bilo bi ih jedno 70
AAa ja mene nikad znaci ono nikad nisi pomenuo a kolko se ja secam mene si 1 ili 2 neznam bas dodao na skype i upoznao na server-u.Gledao sam klip za ono HORD i tamo me nikad nisi pomenuo!A one koji su pre 2 dana usli na server stavio si!
Znas sta nervirate me tako…
Pod broj jedan napisao sam da to nisu svi igraci i da ih ima mnogo.
Pod broj 2 sve koje sam pomenuo igraju duze od tebe tako da od njih ne igra niko 2 dana nego 2, 3 godine…
A iz horda si izasao jedno 10 puta bez razloga tako da nemas pravo da se bunis pozz
Veliko A u Alarg… Nema ljutnje, samo kazem
nisam video jbg
Ma nema veze
ispravio sam
Sone mislim da bi trebao da ubacis nastavak
Zasto KennyZZ vise nije moderator?