Originally published at: Menadžment Planovi Dalje - 16.03.2024. - SERB-CRAFT
Anticheat V2 Integracija na većinu servera Cilj nam je iskoristiti trenutni Anticheat na ostalim serverima koliko god to mi možemo, a da ne ograničimo igrača maksimalno na korištenje Anticheat-a i da može slobodno da igra na serveru bez istog. Prison – Server koji ima zasnovan otvoreni PvP ali i gameplay kopanja isto tako pored. Sa…
Pogledaj statistiku novih igraca na skypvpu podserveru, ravna je nuli, tamo igraju iskljucivo ljudi koji su ovde godinama i koji su banovani za cit
Jedini razlog zbog koga se tamo anticit ne dodaje je bas taj sto bi server imao 10 igraca, cak je to moderator Gerson potvrdio u tiketu.
Skypvp sa anticitom je 0 jer nema igraca, jos jednom da napomenem da od 15 igraca polovina je banovana 10 puta i igra tu jer ne postoji mac ban. Mozes da proveris sve.
Ako vam je u prioritetu da dovodite decu sa tiktoka a da se stariji igraci odvajaju od komjunitia onda okej, koliko ljudi odlazi sa tog skypvpa jer necete da dodate anticit i pustate ljude koji su banovani da igraju.
Ako vam je u prioritetu da tu ne postoji anticit i da udje pera123 uzme kit igrac i posle 5 minuta izadje sa tog istog onda top.
Prijateljski savet, dodajte svugde anticit, posto je ovaj jedini anticit koji obavlja posao i zaustavlja citere.
Dodajte neka on udje na skypvp, ako pokusa da udari coveka u chatu mu iskoci morate skinuti ovaj anticit i link koji voji do sajta, bas kao na prisonu.
Sto se tice chatgpt moderatora, trebas da im skrenes paznju, za obicnu psovku banuju na 5 dana, vecina moderatora su noviji igraci i ne kapiraju da trenutan komjuniti nije na vhruncu i da samo teraju igrace. Izraz chatgpt sam naveo jer je pravi primer Mirko, otvoris tiket najezis se kako ti se obrati, kao da mu je pistolj uperen u glavu
Napisem liku j… ti k… i dobijem ban na 3 dana, nema potene zasto bih nastavio da igram tu onda dok se to ne razresi, ovo je toxic komjuniti i to moraju neki novi ljudi da razumeju
Jedini razlog zašto, ne da bi imao server 10 igrača, nego zato što je skypvp imao tada 0 igrača kada se vratio tada anticheat. Igralo se aktivno, i čim se ubacio anticheat onda se server blago rečeno i ugasio.
Isto smo pokušali i sa KitPvP-om. Open kitpvp-a, tražen server, apsolutno urađen po zahtjevima igrača, ljudi nisu htjeli da uđu.
Najmanji problem je vratiti, svakako je u planu za sljedeću sezonu imati odvojeni sistem za igru na serveru za Anticheat igrače, dobit ćete više novosti o tome uskoro.
Prazan server može se i ugasiti i bilo je ili gasiti ili ostaviti skypvp bez AC-a tada. Od te dvije opcije odabrali smo ostaviti server.
Anticheat na SkyPvP-u ako jeste tu mora da se stavi da mora da ima aktivan odma prilikom ulaska. Ako novi igrač uđe i vidi da ne može da tuče druge igrače, sigurno tek onda neće da ostane tu jer ne zna koji korak dalje treba da radi.
Čisto napomena, ovo obavještenje je pisano u martu 03.2024.
Iako je napisano ovdje da anticheat na skypvpu neće biti, ubacili smo ga tada. I tada se desila upravo ta nestašica, gdje je skypvp bio itekako mrtav. Prije toga aktivan, poslije toga mrtav.
Otvorio sam tiket gerson je rekao da od toga nece bit nista zbog broja igraca, zato sam ovde jedino i mogao da ti se obratim jer drugde cekam po 15 dana, a koliko vidim nije otvorena tema za skypvp novu sezonu pa sam ovde ispisao
“Igralo se aktivno, i čim se ubacio anticheat onda se server blago rečeno i ugasio”
Slazem se, jeste istina, ali to nije razlog zato sto ljudi nisu znali da skinu anticit jer su i tad uveliko igrali stariji igraci, prosto ne mogu da igraju bez citeva i zato tad nisu ni igrali, sad igraju jer nema anticita
Govorio sam o ovom anticitu koji je trenutno, poznatiji pvp server ga ima ako je istina kako sam cuo, anticit je vrhunski, jedini cit koji ne detekta je trigger bot ali to je blatant i lako se banuje, ne vidim razlog zasto taj isti anticit ne bi bio svugde na serveru.
Sto se novih igraca tice, siguran sam da je procenat minimalan da kad neko udje, prvo udje na skypvp. Cela zajednica reklamira iskljucivo deciji sadrzaj kako bi te igrace dovukao na sam survival, taj podserver je 50% ako ne i vise novijih igraca.