MC Prica Prodanov :)

Poceo sam da igram MC 11. Januara 2015. tok dana sam krenuo da igram SkyPvP prvi timer mi je bio MarexGamingHD_,tako ja sam igrao i igrao kako je on mn davao armore igrao sam,1 dana sam bio kupio GTA V preko FB i posto mi se mama ne razume u to ja sam joj reko da treba nes da produzim za GTA V ona mi je dala PayPall i ja sam uzeo Rank Prvi na serbu koji je bio General,Na skypvp sam upoznao Clona,Marexa,DeXa(moj ga seksa :P),Crazya,Noleta,Zuzunixa,Terminator_5 i mnogo igraca,usao sam na team speak 3 kada sam postao tim sa marexom i video sam tu u jednoj sobi igrace DeXu Crazya Noleta posto sam onda imao 10 godina ;-; imao los mic los net itd ja sam pricao i upoznao ih onda sam presao uz DeXu kada sam presao bio je 1 igrac koji me je stalno Ubijao(Mucio,silovao) to je bio DreamGamers onda mi se digao na zivce skinuo sam Clicker pa sam popio ban od Nocnog jbg :stuck_out_tongue: ja nisam znao da je global bio za 3 dana usao na ts kada ono tamo crazy dexa itd udjem ja i kaze krejzi ko oce tp u bazu ja se tpam dao mi neki budjavi sword i ja farmao tamo xp levele i onda je bio global naravno uzeo sam ponovo rank na skypvp i onda sam uzeo i na survivalu rank VIPa onda sam upozano Milosa2212(Tolokosa) bio sam jako dobar sa njim i kada sam jednu noc igrao SkyPvP upoznao sam Martina i pipija isli smo na skype pricali smo dugo onda sam ja uzeo i upoznao ih onda je tolokoso(milos) kupio tezgu od Robexa naravno ja mu dao pare ko debil i kupio on to i kazem mu ja da me doda i on nije hteo nije hteo,ja se posvadjam sa njim i odem na ts bio sam par dana sam u sobi dok nisam pitao Crazya za sifru od ts3 sobe onda smo se druzili tako to,Onda kada sam skupio i P4U3 S5 na survivalu napravio bazu itd isao sam 1vs1 sa Defekt001(WhatDaFaq)i tako on me je dropao ja mu vratio armor i tako to, onda je dosla 1.10 verzija i tako na pocetku uzeo sam Creator+ i igrao imao iteme razne itd i posto sam pratio /baltop video sam 1 igraca pod nickom: Honey_Badger pitao sam ga za Skype posto sam ja isao posle podne u skolu dog. smo se posle kada dodjem da pricamo pricali smo pitao sam ga kako zaradjuje onda me je on naucio o tome ja sam ga pitao odakle ti spawneri on mi je rekao da je kupovao(mindza imala silk2 i cuti ko pizda xD) pitao me je da mi pokaze sta je sve napravio posto sam ja bio onda tako “Zeljan” a neki kazu i da sam sada ali nmvz on me je tpa u farmu hrane posto sam ja bio Rageovo zbog DeXe i Crazya sto imaju slime farme ja sam pitao sta ti je ovo on je reko slime farma onda mi je dao malo da afkam i zaradio ja tu nekih 5k i kaze on mn da ga je neko raidao u subotu ujutru a ja nisam znao da ima silk2 on se premestio itd (malo smo se pokacili da mu ja nisam raidao) itd dosao je i reko je da ima silk2 i teo je da proveri kakav sam ja onda sam ga ja pitao da mi napravi slime farmu naravno ja sam uvek tu nesto sjebo, i zaradim prvih 100k i tako pitao me Je Dane i Dela da im kupim rank na BL za pare na survivalu oko 1 milon su mi dali i onda kada je meni Honey davao silk2 ja mu kazem posto ne volim kada neko ceka da mu vratim neki ited da mu ja dam sve moje pare ddok kopam spawneere. Jednog lepog dana sam mu reko da mi treba silk2 on je reko ae das 1 mil ja ti dam silk2 tako on je meni davao i ja se kurcio normalno dok nije jednog dana dosao na server lik pod nickom: Hoome i ja sam pitao honeya da mi da silk2 on je reko tp se i daj pare ja kucam /pay ho 1000000 i kucam ja naravno ne gledam i kaze lik nisi mi dao pare ja tu pizdio nest i posto je on imao 2,3 miliona ja kucam baltop kad Ono Hoome ima 1mil ja tu popizdeo nes i kazem da sam slucajno pay liku pogresnom pare tu me malo zezao ali nmvz skupio sam ja to brzo
Onda jedno 2 meseca pre globala uzmem i ja silk2 :stuck_out_tongue: pitao me je Roass da mu iskopam spawner i onda me je kill nista nisam Rage-ovo nego je liku vrv bilo jako jadno sto me je kill i vratio mi je silk2, dosla je 1.11 verzija kupio sam silk2 odma na pocetku na badnje vece sam ga uzeo sam 4k poena da imam 1k za zajebanciju tako ja uzo silk2 pita mene stefan3112 da mu kopam spawneere (Moj bivsi najbolji drug) i naravno ubio me je mnogi su mu rekli ina forumu i na ts i na serveru da mi vrati ali on je odbijao i govorio je kako sam ga ogovarao iza ledja nmvz to nisam ponovo poludeo nego sam lepo ga zamolio da mi vrati i reko je da ce da vrati za 1 nedelju i reko je da mu je zao kada sam dasao iz skole on je bio na serveru ali mi je to posalo u mail ja njega msgam ignore me je ja gledam WTF nista tu mene proslo za silkom dosao je neki lik LordDavidYT i pitao sam ga da mi kopa spawneere on mi je iskopao i ja sam ga kill uzeo mi je silk2 posle 2 dana ja sam bio banovan i ja sam reko da ne mogu da drzim tudj silk2 kod mn ja sam mu reko cim prodje unban vracam posto on nije ulazio ja sam kopao spawnere onda je dosao Honey i usao mi je na acc i uzeo taj silk2 ja sam popizdeo jako jako zato sto mi je usao na acc a dao sam mu sifru da moze da leti na Serveru posto nije imao rank onda sam mu uplatio rank zahvalio se itd.dobar lik
Tako da mi je sada uzeo silk2 koji uopste nije ni moj samo sam cekao lika i dogovorili smo se lik ima SCMastera cekam ga da mi vrati i na tako pokvaren nacin da mi ga uzemes ali nmvz

Pozz za ove likove:
DeXa00
CrazyMunjeviti
N0LE
Honey_Badger
TheDulix_
BaneBoBan
Kriper
Lord_Kass
Manic
Batica
Selke02
Roass
Shrekt_(GetR3kt)
Guster24
Hailranger
Lovemaxi09(LoveTaxi)
Blaqe(LordNed)
DelaBro_
Marex
Dane22
GreenLionHD
Jaim007
Defekt001_(WhatDaFaq)
Andjelko
Nocni
RaCa1234
Gennerator
Stojaklaa02 xD
Stefan3112(I ako mi je uzeo silk2 neka i on bude tu xD)
zazabam
Perverzija
DrSchogi

Koga sam zaboravio sorry nisam se setio.

Pozz od mn mozda prestanem na nicku Prodanov i 3Rekt3Rekt napravicu novi acc gde niko nece znati ko sam ja i necu imati mic boli me k ko RaCa :stuck_out_tongue:

Lepa prica :smiley:

Nahhh…Pozz za tbe Bojane.Ali brate sta se mora mora se.!:slight_smile:

Jbg

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Cao

:slight_smile:

Najdrcniji i najpohlepniji igrac koga znamna serveru…
Inace mene bi mrzelo da pisem dve ovo…

Hej, srecno dalje, silk sam hteo da ti vratim kao i uvek. Ali kada ga vec poklanjas, iako nije tvoj, hvala lepo.
Srecno u daljem igranju, pa svrati kod Vojkana na cevape nekada :smiley:

Prodanov, prestajes?

Ne prestajem nego sam bio malo popizdeo na Honeya nema veze sada samo mi treba silk2 da pokum sve svoje spawneere da napravim farme grindere pa cu ti vrnem ako hos ako nes jebo ga ja ide zivot dalje :stuck_out_tongue:

Honey je dobar covek, uvek me je zezao(Trollovao dok ne pocnem da placem xD) znam da je i ovo od njegovih nekijh trollova Honey honey … :smiley:

Koliko si ti glup decko…

Prvi put sam ti uzeo silk i nisam hteo da ti vracam jer si psovao skoro sve clanove moje porodice. Hteo sam da ti vratim, ali sam takodje hteo da se naucis malo pameti. Vratio sam ti silk, a ti se ocigledno nisi opametio. Sada sam ti uzeo silk samo da iskopam spawnere, ali kada sam ti usao na acc i video da imas sethome ispred mog home-a pod nazivom “raid 2” nije mi bilo svejedno, iako si ti portao roasa i crazy-ja da me raid, rekoh ok ovo je igrica ne zanima me.
Juce mi pises svakave poruke, da sam idiot, da sam scamer (Nikoga u zivotu scamao nisam), da zivim u podrumu (Wtf hahaha to sto ja vama kazem da sam u podrumu kada pricamo, odem dole jer ima izolovane zidove, tu mogu da pljugam itd itd, u podrumu mi se nalazi kvalitetan audio studio u kome mom cale radi, ali ajde da ne odugovlacim pricu), vredjas me itd. Kazes mi zadrzi silk, ne znaci mi, uplaticu poene.

Silk 2 od mene neces dobiti.

Odlicno. :wink:

Honey ti znas da mi kazes debilcino mala a ono sto je bilo raid2 ahahahahha ja sam crko posto imam sethomove tako pa je taj raid2 bio raid od 1 slime farme pa sam ja tk bezveze stavio raid2 posto sam vec imao sethome pa da brisem me mrzelo cak i nekad moj home bude i spawner a tamo mi home znas :stuck_out_tongue:

A ti untilante cuti bolje ti je po tvoje zravlje idi reci to mladjem bratu konju

[quote=“Prodanov EzZ” post=95762]Honey ti znas da mi kazes debilcino mala a ono sto je bilo raid2 ahahahahha ja sam crko posto imam sethomove tako pa je taj raid2 bio raid od 1 slime farme pa sam ja tk bezveze stavio raid2 posto sam vec imao sethome pa da brisem me mrzelo cak i nekad moj home bude i spawner a tamo mi home znas :stuck_out_tongue:

A ti untilante cuti bolje ti je po tvoje zravlje idi reci to mladjem bratu konju[/quote]
Ti to meni pretis? Mozemo da se nadjemo negde da ti ocitam lekciju debilcino debela
A taj moj mladji brat moze koske da ti slomi…

Mislis moze da ga popusi
Oke
Dodji na ovu adresu ne bojim se debila kao sto si ti
Beograd Ive Lole Ribara 17 :wink: cekam te

[quote=“prodanov” post=95788]Mislis moze da ga popusi
Oke
Dodji na ovu adresu ne bojim se debila kao sto si ti
Beograd Ive Lole Ribara 17 :wink: cekam te[/quote]
Ajde obrisi ovaj post,glupi decace
ADRESA SE NE OTKRIVA NIKADA,NE ZNAS KAKVIH BUDALA IMA…
Da zivim u Beogradu dosao bih ali posto sam na oko 200 km od njega to je tesko izvodljivo

HAAHAHAHAHHAHAAAHAHAHAHAHAHAAAHHAHAHAAHHAAHAHAAHAHHAHAHAHAA

Lijepa prica, neka verzija Ane Karenjine.