MC launcher

Ovako ne znam da li je jos neko imao ovakav problem ali ja zelim da kazem svoj pa mozda se neko pronadje pa da rijesi to. Nedavno sam kupio novi laptop (solidan) i skinuo sebi ts3 i ostalo … i skinem TLauncher. Normalno ukucam nick svoj udjem na server i pocne lagovati. FPS je bio low bas, izgledalo je kao da se teleportujem i odlucim da skinem Titan Launcher sa TeamExtreme sajta jer mi je bio jednostavniji. I sta vidim? Lag je prestao i FPS mi se povecao i sada sasvim normalno mogu da igram. Koja je poenta? Ako neko ima slican problem moze pokusat na ovaj nacin kao sto sam ja jer dosta je poboljsalo performanse i smanjilo lag meni :lol: :lol: :lol:

1 Like

T launcher je virus

Sent from my 4047X using Tapatalk

Ja isto koristim Titan laucher i do sada nisam imala nikakve probleme.
Što se tiče TLaucher-a,. Činjenica je ta da ima gomilu bagova, ali se nadam da će ti bagova biti sređeni. :slight_smile:

Takachav ceo zivot koristim TLauncer (Team Extream Launcher) i eto idalje mi komp dobro radi.
Sto se tice tvog FPS-a skini neku texturu 16x16 ili pogledaj neki tutorijal na netu za bolji fps,a takodje i ova verzija (1.13) mnogo laguje zbog nekih stvari koje su dodane…
Lep Pozdrav!

Isti Sajt da se skine tebra… o cemu pricas ti…

To su 2 razlicita launchera

Sent from my 4047X using Tapatalk

Nije isti sajt za tlauncher i teamexreme

smoke iq level Dreamgamers

Team Extreme launcher i Tlauncher su 2 razlicite stvari

Titan launcher is best.

mozel link ?

Aljo, javi se Disc da ti posaljem ako nisi nasao