https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/8028/New World–.zip Mapa za sky block od phantom_phan :side:
Extra, razradi je malo, povecaj, koristi glinu prevashodno.
Treba da se prepravi i nether, da budu 3 isa u netheru, 2 manja, kao gde je sada spawner i jedno vece centralno kao sto je sada.
Do kada mozes ovo uraditi?
Inace svet mi se jako svidja koji si okacio.
Moram smisliti neke ideje za nether, a mislio sam da dodam jos jedan is u obicni svet od nekog drugog materijala, necu od peska, jer bi se zloupotrebljavalo na serveru.
Hvala za komplimente
Evo je v2 moje mape ! Ako treba necto izmeniti, dodati ili skolniti recite mi, ja uzivam dok gradim
.
Da, ovako sam nesto mislio, svidja mi se nether, samo treba ubaciti onaj deo na vrhu kao sto ima sada na skyblock, idi u nether i popni se do kraja sa blokovima pa ces videti plafon. Treba izbaciti ono prvo ostrvo, i povecati ovo ostrvo koje si ubacio, ovo od gline. Tu treba ubaciti i zemlju i pesak. Takodje ako mozes na tom ostrvcetu da napravis i neku kucicu, da deca ne kisnu kada krenu. U kucici stavi znak da si ti radio mapu, ubaci i koje drvo, jedno ili 2 a pecurke slobodno ostavi, bas mi super izgleda.
Eo ide
Snimi posle video kada se mapa zavsi malo da se sepurim po serb craftu kada udjem na server ;D
a kako da dodam onaj plafon od glowsone znam na sta milis.
Video?
Pa ako bude sve ok, stavicu ovu mapu da bude svima startna mapa na skyblock server
Sutra cu zavrsiti.
Evo ga ! Ako mislite da treba nesto izmeniti recite.
Moj predlog za nether je da se ne stavlja gore onaj plafon od glowstone jer ima laksi nacin za sakupljanje, sadjenjem drva u nether-u. Ako nesto nisam trebao da stavim, mozete vi skloniti, ili recite meni da preuredim .
[quote=“JockoBogatic_” post=52261]Evo ga ! Ako mislite da treba nesto izmeniti recite.
Moj predlog za nether je da se ne stavlja gore onaj plafon od glowstone jer ima laksi nacin za sakupljanje, sadjenjem drva u nether-u. Ako nesto nisam trebao da stavim, mozete vi skloniti, ili recite meni da preuredim . :D[/quote]
A gde je link do mape ?
HAHAHAHAHA, kako sam se ispalio
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/8028/New World–.zip
Svidja nam se, cak je prosao i strucnu ekspertizu od strane Batice. Ono sto treba da se doda je mozda koja kocka leda i negde da bude nesto sto podseca na Serb-Craft, u vidu zastave i slicno. Ako budes imao vremena malo povecaj glavno ostrvo u netheru, posto je u orginalu malo vece. Plafon cu ja da dodam, nemoj se smarati sa tim. Jedva cekam da ubacimo ovu mapu posle globala da bude eksluziva serba.
Pokusao sam da dodam baner srbije ali nisam uspeo zog necega da napravim ni u gamemode 1 ni u gamemode 0. Idem sada da probam opet taj baner napraviti, i imam ideju gde da stavim led. Meni ovo mnogo znaci sto ce moja mapa da bude na serveru koji je jako popularan i na koji ulaze ljudi sa celog sveta. HVALA SC TIMU.
O DA !
Bunar u kome je voda zaledjena je iza kuce, ispred kuce jos 2 bloka leda koja kada se budu razbila prave neograniceni izvor vode. Zameni sam baner sada je zastava srbije sa glavom kripera, bas kao SC logo. U netheru sam spawn ostrvo malo uredio i prosirio, nisam mu dodavao na dubini, jer znam koliko je tesko sakupiti onako mnogo stvari iz onih tornjeva. Ako se setite necega sto moze da se doda na mapu, recite.
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/8028/New World–.zip
Ostrvo je odlicno, nista vise ne treba dodavati, mozda budem malo smanjio travu i ostavio samo zemlju, sve ostalo je vrhunski.
Nether je idlican sto se tice centralnog ostrva, jedino bi mogao da malo povecas po dubini ona dva manja da ima vise materijala u netheru.
Jos sam na poslu, nadam se da cu doci do srede kuci pa cu spremiti da ubacim mapu na novi server skyblocka.
Nesto cu prmomeniti cisto da se malo iznenadite.
Mislim da ce biti super da se i po ostrvu razlikujemo od svih drugih servera, sa zadacima smo dominacija rankovi su nam unikatni (da da deco, rankovi na SkyBlocku a ne samo jedan kao do sada
).
Tako je jos nam rankova treba. Ja imam puno ideja Za sve i svasta . ne samo za SB Al’ me niko ne jb 2% Ako oces mogu na Fb Da ti kazem dok ne zaboravim , Jos ovo malo ovih 10 dana dok igram Minecraft da ne propadnu ideje
OOOOOOOO jeeee (dabog da bio fly xD)
Ako bude fly ja prestajem sa skyblockom.
Ne verujem da cu moci da postavim mapu i da uopste radim na njoj, istekao mi net, a i imam obaveza oko skole, sada kradem net od komsije, pa slaba konekcija. -.-