MAPA ZA BULID-WARS 36 ARENA

Napravio sam 36 arena za serb-craft nadam se da ce vam se svideti i da cemo konacno imati mesta za sve igrace bulid-warsa
link za download: https://www.sendspace.com/file/eb3fzc

Mapa ima na netu.

Ima skinuo sam je pre za svoj server ali sam malo preuredio msm zabole me ako hoce neka stave ako nece sta me briga

i kakve veze ima sto je na netu i na tom mestu sam nasaoi sve mape sa sky warsa na serb craftu ali sve sto ne sme kao da stavljaju mape sa neta a ovako sve iste mape imaju msm …

Ako je sa net-a, sto onda lazes da si ih pravio -.-

jbt budalu jesi procitaoo??? ja skidam mape sa neta kao schematic fajlove i poboljsavam i ubacim i izbacim sta mi ne valja da li bi ti krenuo ispocetka da pravis mapu??? ja samo dodajem neke stvari na mape i poboljsavam u MCEditoru

Hvala na razumevanju…

Ja msm ali msm da ova arena vec ima

pa vid ako one likove sto su pravili te mape nije mrzelo da ih naprave sto bi tebe mrzelo?

a cekaj zasto i uopste nisu serbovci pravili ove mape skoro sve za sky wars/!?!?!? sve sam nasao na tom mestu sve iste mape koje imaju i na serbu i zasto ne bi onda mogli da stave i ove nzm mozda su i stavili nisam odavno ni ulazio na bulid wars

pa vidi mogli su napraviti al su eto stavili mape sa neta ali sto bi oni uzimali tvoje mape ako i oni isto mogu da ih skinu sa neta i preurede i mozda oni imaju bolju ideju kako da preurede shvatas tako da ako smislis nesto svoje to bi mozda i stavili ako nema na netu

Trenutne arene smo mi radili. I dovoljne su za sada. No naravno, ukoliko nešto LIČNO vi napravite, postoji velika šansa da se ove postojeće arene zamene tim vašim da bude više različitih arena. :slight_smile:

a zasto se ne bih ubacile ove pa da bude jos vise mesta msm ono skoro sve arene su pune i jedva se nadje mesto da se upadne msm sta me briga ni necu igram vise bulid wars tako da…