Da li mozete do petka da nam date predloge Vasih mapa za Paintball server ? Trenutno na serveru imaju samo 2 mape sto je nedovoljno, pa smo za sledeci vikend planirali da ubacimo jos novih mapa. Predloge ostavlaljajte ovde.
Da li je dozvoljeno moderatorima da naprave nešto? Hahahha
Racunajte na mene.
Ima li neka nagrada?
Ja sam ovde postavio mapu namenjenu za pb, ali cini mi se da je ovde drugaciji princip igre…
Edit: Evo kako da vizuelno ulepsate bolesno duge linkove.
…Nevezano za temu
Kako to uradiš, staviš link, i samo piše nešto (Kao što sad’ piše “Ovde”), može pomoć? :cheer:
Bas ja nmg na komp a treba mapa
Vako nesto?
I mislim da je bolje da malo manje igraca bude u partiji
Jos ne mozmo namestiti da se recimo glasa za mapu i da bude vise aktivnih arena, trenutno svi moraju da udju u jednu
Ova druga mapa ne izgeda lose, samo nemojte uzimati mape sa drugih servera, ipak treba da bude odraz vase kreativnosti.
Ja licno ne volim kada je mapa podeljena bojama na plavu i crvenu kao na prvoj slici, ali videcemo sta ostali kazu.
Dali bi ja mogao kasnije napraviti mapu jer sada nemogu evo ja msm da cu brzo jer pocinju dobre ocjene na ljepe oci padat xD
Boga pitaj odakle je, naso sam sliku preko google… Mozda mogu da narpravim nesto slicno u creative na single player pa da posaljem ako bude potrebe
Link mape : http://www.mediafire.com/download/b3c51manrdoljdy/Paintball+map+BY_Isko.rar
Nesto sam napravio pa imate slike i download da malo bolje vidite mapu
Ako nesto nije dobro reci te mi da popravim
[quote=“Isko” post=47412]Link mape : http://www.mediafire.com/download/b3c51manrdoljdy/Paintball+map+BY_Isko.rar
Nesto sam napravio pa imate slike i download da malo bolje vidite mapu
Ako nesto nije dobro reci te mi da popravim :D[/quote]
Super.
Sad cu i ja svoju caroliju pocet
Malo se zabavljam sa worldedit-om mozda padne neka mapica.
Edit:
E’o jedan amaterski rad u worldedit-u.
World map preuzeti ovde.
Cek koji wand koristis tj koji mod sta vec. Posto je i meni potrebno
Nije mod, plugin.