Manicu konzola ne radi dobro.
Ima bre klikerasa na celom serveru.
Prosao je mesec od GR-a i idalje nije resen taj problem.
Necete ga nikad ni resiti jer ne mozete napraviti sistem protiv klikera.Jednostavno morate poceti SS i to je to.
Ovo postaje sve vise i vise frustrirajuce.Nemoj da neko locka temu od moderatora ocu da porazgovaramo lepo o ovome.I nemojte da pisete neke bezvezne stvari(mislim na igrace).
Ajde da se resi ovo vise.
podrzavam temu od stefan
Honey im da video proof i opet nece ni ban niti ss.
Ima klikerasa koji podese kliker na cps koji je normalan i koji bi imali bez klikera i tako konzola ne registeruje to kao kliker
Moji drug sa 15 cps igrao 20 min, KitPvP i nije dobio opomenu.
+1
samo ako moze da se ne locka tema dok sve lepo se ne pojasni.Zato sto zelim da server bude dobar a nadam se da je i vama to glavni prioritet.
Gledaj, autoclicker ne mozes zabraniti jer jedini kod koj je moguc da se isprogramira jeste kod
if (hitsPerSecond.get(p) > 13) {
player.ban(player.GetName)
plugin.getconfig().setBoolean(player.getName, true)
Tu fali jos malo ali eto sustine koda. Jedino resenje za trajno uklanjanje citera jeste implementarni Anti Cheat, za sta treba para i developera
stefan3112 hvala na prijavi biće prijavljeno Vlasnicima da provere za autoclicker
Aleksa333 to što si napisao nema nikakvog smisla.
Ficqez, sta sam to napisao pa da nema smisla? Ajde developeru napravi anti cheat protiv klikera, to sto mislite da ne postoji implementarni AC i sto ste se sprdali sa mirko123456 sto je rekao da postoji je vas problem. Upravo imaju par servera sa tim AC i ako ocete da sredite ove probleme napravicete ga… Ne vidim sta ti nije jasno mozda ti kod nije ali tu ubacis alate sa bukkita i radi
xd
[quote=“Aleksa333” post=156696]Ficqez, sta sam to napisao pa da nema smisla? Ajde developeru napravi anti cheat protiv klikera, to sto mislite da ne postoji implementarni AC i sto ste se sprdali sa mirko123456 sto je rekao da postoji je vas problem. Upravo imaju par servera sa tim AC i ako ocete da sredite ove probleme napravicete ga… Ne vidim sta ti nije jasno mozda ti kod nije ali tu ubacis alate sa bukkita i radi :)[/quote]Ah,bad code.You should use public inject.
Great English!
Sent from my Lenovo A3500-FL using Tapatalk
Ja sad da ti pišem ovde trebalo bi mi 1000 linija da ti napišem šta sve fali ali nije u tome poenta. Ja mirko123456 nisam “sprdao” jer ni ne znam o čemu se radi.
ako moze samo da se ne odaljavamo od teme.
Okej stefan3112 u svakom slučaju prijavljeno je i potrudićemo se da sredim to u skorije vreme. Hvala na prijavi!