Manicu

Manicu konzola ne radi dobro.
Ima bre klikerasa na celom serveru.
Prosao je mesec od GR-a i idalje nije resen taj problem.
Necete ga nikad ni resiti jer ne mozete napraviti sistem protiv klikera.Jednostavno morate poceti SS i to je to.
Ovo postaje sve vise i vise frustrirajuce.Nemoj da neko locka temu od moderatora ocu da porazgovaramo lepo o ovome.I nemojte da pisete neke bezvezne stvari(mislim na igrace).
Ajde da se resi ovo vise.

podrzavam temu od stefan

Honey im da video proof i opet nece ni ban niti ss.

Ima klikerasa koji podese kliker na cps koji je normalan i koji bi imali bez klikera i tako konzola ne registeruje to kao kliker

Moji drug sa 15 cps igrao 20 min, KitPvP i nije dobio opomenu.

+1

samo ako moze da se ne locka tema dok sve lepo se ne pojasni.Zato sto zelim da server bude dobar a nadam se da je i vama to glavni prioritet.

Gledaj, autoclicker ne mozes zabraniti jer jedini kod koj je moguc da se isprogramira jeste kod

if (hitsPerSecond.get(p) > 13) { player.ban(player.GetName) plugin.getconfig().setBoolean(player.getName, true)
Tu fali jos malo ali eto sustine koda. Jedino resenje za trajno uklanjanje citera jeste implementarni Anti Cheat, za sta treba para i developera :wink:

stefan3112 hvala na prijavi biće prijavljeno Vlasnicima da provere za autoclicker :smiley:

Aleksa333 to što si napisao nema nikakvog smisla. :slight_smile:

Ficqez, sta sam to napisao pa da nema smisla? Ajde developeru napravi anti cheat protiv klikera, to sto mislite da ne postoji implementarni AC i sto ste se sprdali sa mirko123456 sto je rekao da postoji je vas problem. Upravo imaju par servera sa tim AC i ako ocete da sredite ove probleme napravicete ga… Ne vidim sta ti nije jasno mozda ti kod nije ali tu ubacis alate sa bukkita i radi :slight_smile:

xd

[quote=“Aleksa333” post=156696]Ficqez, sta sam to napisao pa da nema smisla? Ajde developeru napravi anti cheat protiv klikera, to sto mislite da ne postoji implementarni AC i sto ste se sprdali sa mirko123456 sto je rekao da postoji je vas problem. Upravo imaju par servera sa tim AC i ako ocete da sredite ove probleme napravicete ga… Ne vidim sta ti nije jasno mozda ti kod nije ali tu ubacis alate sa bukkita i radi :)[/quote]Ah,bad code.You should use public inject.

Great English!

Sent from my Lenovo A3500-FL using Tapatalk

Ja sad da ti pišem ovde trebalo bi mi 1000 linija da ti napišem šta sve fali ali nije u tome poenta. Ja mirko123456 nisam “sprdao” jer ni ne znam o čemu se radi. :slight_smile:

ako moze samo da se ne odaljavamo od teme.

Okej stefan3112 u svakom slučaju prijavljeno je i potrudićemo se da sredim to u skorije vreme. Hvala na prijavi! :wink: