Malo o bedwarsu

Pozdrav svima.Ovom prilikom bih htio da pozdravim sve moderatore kolektivno koji su pravili bedwars podserver.Takođe mislim da je nemoguće da naprave bedwars podserver ako nikada nisu igrali ili bili upućeni uopšte kako izgleda jedan bedwars server a da ne pričam o NPC-evima ili još više o vremenu stvaranja ruda.Pitanje koje muči mene i mnoge igrače koji su prisiljeni da igraju bedwars na vašem serveru zbog 1.8 pvp-ja.
1.Gdje ste vidjeli da na bedwars-u može da se kupi fishing rod sa kojim možeš da polomiš protivniku armor?
2.Gdje ste vidjeli onakav raspored u NPC-u za iteme a i za upgrade?
3…Gdje ste vidjeli da potions koštaju 3 emeralda i nema invisibility u shop?
4.Gdje ste vidjeli da samo jedan igrač uzima iron i gold iz generatora?
5.Gdje ste vidjeli da se onako brzo spawnaju emeraldi?
6.Gdje ste vidjeli da kada pogodite protivnika u glavu sa fire-ball-om da mu skinete cijeli health ili još gore da možete da odbijete fire-ball?
Ukoliko planirate da napravite dobar bedwars podserver sa “ScreamingBedwars” pluginom koji je free, rezultate nećete gledati(5-8 igrača koji su većinom AFK).Trebali biste da ZAHVALITE XLemuru koji vam je doveo igrače i na sbr i na sbw jer ih nebiste sigurno same gledali osim kada je neki event!!!

Ako biste samo malo uložili itekako biste vidjeli kako bi bedwars bio pri samom vrhu igranosti.A ako mislite da je ovo sve laž šta pričam, pitajte i druge igrače.

3 Likes

Pozdrav!

Svaka ti je na mjestu i slazem se sa svime, ali kao sto su rekli vec nebrojano puta BedWars je jos uvjek u BETA fazi i testira se. Tek nakon BETA faze mozemo suditi i polemisati.

Jos dosta propusta i mana mimo tih gore postoji koje sam primijetio, i ocekujem da ce biti ispravljene nakon test faze.

Nadam se da ce te stvarcice koje si spomenuo biti ubacene i dodate, u suprotnom tek onda cemo otvarati teme i davati predloge za izmjene.

Lijep pozdrav!