LordXIV

Nemojte da banujete ovaj acc, nije moj, jer sam ovde usao samo da dokazem poentu.

Kada sam napisao : " ****** **, purgeru" i ispod lepo napisao da sam citirao Dejana Savicevica : Dejan Savicevic Popusi ga malo purgeru! - YouTube
i da sam mislio sve uz salu, i da nisam nikog hteo da uvredim, ja dobijem ban.

E sad, Lorde, objasni mi ovako. Zasto si ti nasao za shodno da me banujes na 1 dan sa foruma ?
Recimo ovako, da sam ja hteo da naudim nekome, i da sam naerno napisao ruznu rec, dovoljno bi bilo da me opomenes ili izmenis tu rec. Jer, da li si me nekada video da psujem na forumu ?
Ne !
A zasto ?
Zato sto sam socijalan, i sve ono sam napisao iz sale, kao sto i pise, i nigde odgovor izmenjivao nisam, da ne bude premisljam se posle.

Objasni mi se molim te.

Nemoj da upadne Marecar12 ili BaneBoban nego ti Lorde sto si me banovao.

U potpisu : Felix (Honey_Badger)

Samo sam hteo da dokazem da postoje razne perspektive gledanja.

Grcka u raspadu, u dugovima, svi pricaju Grcka pred Bankrot. I sta uradi njihov predsednik ? Lik proglasi bankrot, samim time nije morao da vraca dugove jer je drzava u bankrotu. Svi su pre toga pricali, drzava propada, ide u bankrot u losem smislu. A kada je zapravo zvanicno “Bankrotirala”, svi su bili srecni.

Ovo je jos jedan primer kako jedna stvar moze imati vise znacenja, makar to tako ne izgledalo na pocetku.
A to sto vi mislite da ce da se dokazete ako spamujete sa banovima i lockovima, tu se varate.

?

Prvo ne znas ni zasto si bio banovan niti ko te je banovao, drugo nemam razlog da ti se pravdam, jednostavno ne podrzavam vredjanje, pogotovo ne na nacionalnoj osnovi (Hrvate,ako si citirao misli se na navijacku grupu, ali je svejedno vredjanje), svi smo mi ljudi!