ovo sto su ubacili sa sword i ostalo je zesca glupost ima cooldown :blink:
Fino sad kad dobijete sharp 5 knjigu nemojte koristiti na sword nego na ovo sto cete vidjeti na ovom kliku lol
Pvp je unisten ali ce hunger games biti zanimljiv xD
Svi koji govore da je hoe bezveze eto xD
Ne znaju sta ce pa su poceli ubacivati neka sranja, to za sword charger je najveca glupost koju sam ikad video. Kako se verzije updateuju sve su gluplje i gluplje, ubacuju nova sranja i unistavaju onaj minecraft zbog kojeg ga vecina igraca igra.
Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk
A ko mi je rekao da pogledam ovaj klip u pm samo sam se iznervirao jako u pm imas cooldown na macu omg kako su ovi pametni ne znaju sta novo da dodaju pa ubacuju gluposti kao sto je rekao emirrr ako ne znate sta da dodate jbt led nemojte staviti novu verziju dok vam nesto ne padne na ideju
Ovo je sranje, PvP je uništen, Microsoft je upropastio MC, nadam se da će biti servera koji neće prebaciti na 1.9, ili da će u sledećim verzijama izbaciti ovo sranje za PvP.
Послато са LT18i користећи Тапаток 2
Razumem ja njih da oni nekako pokusavaju sprecit kill auru i to ali drugi nacin m8 ovo je sranje sad ono kad je dmd hoe najjaci weapor WOW
Ma otkako je Notch otisao sjebane su verzije, iskreno ni 1.8 mi se ne svidja, ne moze se igrati bez optifinea, a gle ovo sad. Sjest i plakat.
Sad’ više Roas neće imati volju za životom. :lol:
Kakva je to igrica u kojoj je bolje koristiti hoe nego sword? Propala.
Mojang je slaba kompanija, zato su vjerovatno morali prodati MC, nekoj drugoj kompaniji, sve zbog pišljivih para! -.-
Glupost pvp ode u pm
Varaš se, oni su od mc-a zaradili milione i milione…
Danijele nije ovo microsoft napravio nego mojang ekipa oni sve updatuju
Microsoft je samo kupio a stara mojang ekipa bez notcha rade na minecraft
Ne razumem ja treba dmd lika ubijam 2 sata?
Još ako jede Enchu, možeš da zaboraviš da će umret’. xd
Oh koja glupost -.-
Malo su ubrzali cooldown na novom snapshotu i napisali da ce sve izbalansirati. Dobro je sto nece biti onoliko sporo.
Promjenili izgled zombie villagera i dodali jos neke dodatke na nove commandne blokove
Upravo sam pričao sa njima, i rekli su da će izbaciti cooldown. xd
Potegao sam neke veze u Mojangu i sredio to! Hahah
OMG,kakvo olaksanje kad sam procito da je cooldown smanjen huh xD
Ma kakvi vi to je sve zbog mene