Veliki pozdrav svim SC igračima i korisnicima ovog foruma!
Zovem se Limun a nick u igri mi je LimunYT xD
Igram na ovom serveru od davne 2015.godine zbog poziva svojih prijatelja iz razreda gdje je počela sva zabava.
Ovo mi je prvi put da sam se prijavio za konkurs jer mislim da sam tek sad dovoljno zreo za takvu odgovornost i ponosan sam da kažem da sam budući član SC Tima.
Ovim putem posebno pozdravljam sve Rol3Play igrače za koje se nadam da ćemo se dugo družiti jer planiram voditi taj podserver.
Za sve igrače koji misle da ih ne znam neka se slobodno predstave a mi se vidimo na serveru! [strike][strike][/strike][/strike]
Pozdrav Limune, Ja sam Ilija poznatiji kao Samirs, iskreno prvi put cujem za tebe iako igras 5 godina! Mada to je nebitno. Nadam se da ces jos dugo biti moderator i takodje odlican!!!
Drago mi je sto smo se upoznali.
Cao Limune ja sam Vunnito i moje ime je nastalo od Vukasin i posto sam najcrnji od svih mojih prijatelja (Nigga) i volim Naruta (Naruto kao crnac je Niggito) i dodas Vukasin, dobijes…Vunnito
Poy
Mi se vec znamo ali i ja evo da napisem nesto
Bas mi drago sto si mod jer znam kakvu si zelju i cilj imao i uspeo u tome. Vidimo se na serveru, i nadam se da ces dugo biti u timu jer i tamo pripadas
Cao cao Limune .
Ja sam ovde od 2015 i prvi nick mi je bio lukaibobi.
Vratio sam se na server posle dugog vremena i resio da opet kao nekad igram roleplay.
Zelim ti svu srecu u staffu Serb Craft tima i nadam se da ces dugo ostati.
Trenutno nick Simkee
Pozz :silly:
Pozdrav Limune!
Mi se vec poznajemo, na samom serveru ali evo i ovdje putem foruma da ti se ukratko predstavim :silly:.
Ja sam Stefan, igram ovdje od 2014. i prvi nick mi je bio stesifull. Od 2017. aktivan sam igrac roleplay podservera.
Nadam se da cemo se fino slagati i druziti jos dugo vremena :lol:.
LP :cheer:!