Necu da pricam da mi je dosadno pa da pisem,nego eto svi rade pa reko i ja.
Poceo sam da igram Mc krajem decembra,kada je od prilike tek izasla 1.4 verzija.Tada sam voleo da pravim svoje gradove,gradjevine i ostale stvari…Kasnije je izasla 1.6 verzija o kojom sam pricao napolju sa drugarima.Tada mi je moj drug Bogdan(Apple,TurkishWarrior)rekao da postoji multiplayer server koji se zove SERB-CRAFT.Usli smo na server i poceli da igramo Survival.Nismo igrali kao svi ostali.Napravili smo neki svoj f,nekoliko drugova iz naselja i napravili neki mali home na nebu od cobblle.Raidali su ga na svakih 5 dana.Secam se da nismo znali kako da claimamo i zatrazili smo pomoc od igraca na chatu.U msg mi se javio igrac Fudex.Lik je najbolji covek na svetu.On je tada bio creator dok je jos bio gm c.Uvek nam je pravio ogromne home-ove za dzabe.Voleli smo da sakupljamo glave,kao i on i onda smo krenuli da igramo sa njim.Obozavali smo da idemo u pvprupu i da umiremo.Pokupimo neki kameni mac,eventualno iron i sve vristis od srece.Onda su moji drugovi malo stali sa igranjem.Tada se pojavio MichaelKenny i add me je u f.Tamo smo bili Lord_Kass(Sa kojim sam i dalje u super odnosima),Sk8er(NAJACI LIK IKADA.)Kika i ostala druzina.Secam se da je kenny voleo da pravi home od glowstone i obsidiana.
Dosla je onda 1.7.x verzija i odvojio sam se od HORD f-a.Otisao sam BattleWin.Tamo sam upoznao Kappa(Mnogo mi ne dostaje,ali nikako ne mogu da dodjem u kontakt sa njim) i Milos557.Odmah su mi dali officera i mnogo itema.Onda sam otkrio kako mogu da bagujem iteme.Onda sam stitio f home od Virus-a i kada smo se odbranili oni su me kickali i uzeli sve iteme.Zbog toga su se posvadjali i Milos i Kappa.Onda me je Milos(ExplodingTNT) pozvao u f.To je bilo najbolje doba serba.Napravili smo mnogoooo veliki f home i Nas home.Imali smo sve-BUKVALNO.TheLuzo sam scamm za 2 silk II
i imao sam 1 svoj i 5 stekova encki smo takodje imali.Imali smo i od maceve i p4u3 bas sve bukvalno.No stalno su nas napadali i stalno smo se odbranili.
I sada dolazi prva 1.8 verzija.Niko je nije voleo.Rope99,KKCat,NieHei,ExplodinTNT i ja smo krenuli da bagujemo encke i secam se da nam je Manic12 kukao na skype da mu kazemo kako bagujemo i naravno mu nismo rekli ahhaha.Popili smo svi Tesku Bancinu.No nebitno.Tada sam upoznao i Jaimy007,Selke02,Danijel55,CREEPER1BLOW,xShadowIce,Bracu Miljana i Ognjena(UnIlAnE i xALTECx).Kasnije sam postao BFF sa Miljanom i Ognjenom.Imali smo ponovo sve i svasta.Krenuo sam sada malo vise da se druzim sa Megasom i on mi je dao dub Encki i Sharp127 axe.Bio sam najaci ladno.I onda sam popio Ip ban.Naravno promenio sam ip i krenuo ponovo da furam.Najvise Na toj verziji sam mrzeo to sto su se Jamy i UnIlAnE stalno svadjali i selke i ja smo ih mirili.Selke i Matija du bili kao braca,Kao i miljan i ja.Bili smo u f SWAT gde smo svi bili lideri.Takodje ovo je bila ta cuvena “hackerska” verzija.SVI SU IMALI HACK-BUKVALNO.Ali tada je bio najbolji anticheat ikada-Dulje(DuljeJarac poznatiji medju hackerima).I tu je dosao kraj.Prestao sam da igram kada se creatoru ukinuo gm c.
Miljan i ostala druzina su mi stalno slali poruke da se vratim ali sam odbijao.
Sent from my iPhone using Tapatalk