Legit dokazi za unban

Vaš nick: Dreygo
Server: Global
Razlog bana: Reklamiranje
Trajanje bana: Temp
Vreme bana: Juce u 21h
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: Prvo, vec sam navodio u drugim temama, ja sam napisao valed, pa se prepravio u valid ip, jer sam tako i hteo reci u sta me niko drugi ne moze ubediti. Ne znam sta je valed niti sam ikad cuo za to, dok drugi govore da je to premium server. Nit imam premium nit igram na inostranim serverima. To niste uvazili i niste dali unban. Sad vas pitam da ili smanjite ban na nekoliko dana ili nesto drugo jer nije fer da decko koji odaje licne informacije, tj. informacije citave familije drugih igraca dobije unban i to ne preko foruma, sto bi trebalo.
Prvi put je na forumu bio odbijen zahtev za unban i on je odjednom unbanovan i da je mutiran na 10d kako on kaze. Ne znam kako ali me iskreno ne interesuje. Druga stvar, kamber je i sam rekao na temi za unban od 0bth, o kome pricam u temi ,da se takve stvari kao sto su odavanje licnih informacija ( u sta verujem da spada i reklamiranje zbog tezine prekrsaja ) -


nikada ne pisu u globalnom chatu - a evo i dokaza.

Sto ja nisam uradio vec sam napisao u PARTY chatu u kome su bili 6 ljudi, a potom je Puky to objavio na forum pa su zbog toga svi videli.
Evo i dokaza

Druga stvar ,vec sam pomenuo, decko nije unban dobio preko foruma nego preko neke kombinacije (tako se ispostavilo na kraju) preko discord tiketa sa staffom da on dobije unban i da dobije 10d mute. A i to koliko ja znam ne sme :).
image
Uradite nekada nesto sto je fer prema svim igracima i pokusajte da odrzite ovu zajednicu a ne da je gasite iz dana u dan. Hvala

Cao, kamber je napisao “privatnom pozivu na discordu”. Party chat je isto deo global chata.
Zahtev se odbija, ban ostaje.

Lock.

Da se razumjemo nemaš apsolutno pravo da kriviš server za ovu kaznu svoju.
Sam si kriv za nju i to je to. Još pokušavaš da nas praviš ovdje budalama i ne priznaješ svoju grešku. Praviš fola discord server sa tim imenom i šalješ na discord da bi bilo kao da si ga na to pozvao, priča za malu djecu.

I ja ne znam kad sam zadnji put vidio da je neko ofulao e sa i.+

1 Like