KothTop Rank?

Zasto ja i dalje nisam dobio nagradu za KothTop vec je proslo 8d i i dalje nisam dobio nagradu ne razumem cemu hejt??? Jel mozda ja trebam da dolazim ts pa da trazim rank ne razumem. Ja stvarno nzm jel ja trebam da dolazim ts i da pitam “staff team” kad cu ja dobiti rank ili kada ce neko da mi seta, a i ako udjem da pitam naravno niko nece da udje u room jer ih boli k da ulaze makar cekao 3 4h… Veoma jadno za kako vi kazete #1 server na balkanu…

Top KoTH ovog meseca :

#1. ShadowKiller - 25 KoTH-a (30 dana General)
#2. Sheaxlly - 22 KoTH-a (20 dana General)
#3. ohMerl - 9 KoTH-a (10 dana General)

~Signed by Shadow

Pozdrav,

Ako već imaš rank General, a mi ti dodelimo još jedan kao sada ovaj što si osvojio usled Server TOP-a, taj rank se ne dodaje automatski na prvi, već se vodi kao poseban rank koji će se aktivirati čim istekne ovaj prvi. Naša baza se ne osveži svaki put kako treba, pa ne prikazuje da su neaktivirani rankovi dodati na čekanje. Ovo je bio slučaj sa tobom, pa sam ručno osvežio listu tvojih rankova i sada bi trebalo da vidiš da je rank prisutan.

Ne, nije neophodno da dolaziš na TS, dovoljno je da napišeš temu na forumu ili pitaš nekog moderatora šta se tačno desilo sa rankom koji si trebao dobiti. Ono što nije okej je da budeš ovako agresivan kao sada, jer za time nema razloga. Rank bi svakako dobio, jer si ga kao takvog i zaslužio za taj mesec.