Konkurs za BuildTeam

Pozdrav, igrači SC-a!
Za Vas imamo NOVO obavestenje! :slight_smile:

Naime, otvoren je konkurs za nove članove Build Tima! Ovaj Build Tim je modifikovan i ne funkcioniše kao Konkurs za nove članove SCTima!

Prijave su uvek otvorene i svi mogu da se prijave, medjutim Build Tim će tek biti oformiran kada bude počelo spremanje za Global Restart, a takodje i ukoliko su serveru potrebne neke vandredne mape. Kada se bude oformirao funkcionisaće kao i pravi Tim, imaće svoje sastanke, pravila i sl.

Vaše gradjevine možete slati na mail “[email protected]” odredjeni žiri zajedno sa vlasnicima će probrati najbolje i najkvalitetnije i imaće te prijave u vidu kada se bude formirao Build Tim. Vama će biti javljeno da li vas imamo u vidu ili ne.

Šta tačno treba da se pošalje na mail?

  • Na mail je potrebno da pošaljete ispunjenu sledeću formu:

Ime i prezime:
Nickname na serveru:
Da li koristite TeamSpeak 3:
Slike nekih Vaših projekata odnosno gradjevina (Minimalno poslati slike 3 projekta):


Koji su tačno uslovi potrebni da budu ispunjeni za ulogu Buildera?

  • Potrebno je da jako posvećeni onome što radite i da shvatite da posao Buildera nije lak kao ni jedan posao, svaki je težak na svoj način. Potrebno je da budete komunikativni i komunicirate sa ostalim članovima tima, razmenjujete ideje sa njima ali budete tu i da uvek skrenete njima pažnju i iznesete Vaše mišljenje o nečemu. Takodje, sem komunikacije i posvećenosti potrebno je da budete i ažurni i da se zalažete za ono što je Vaše ali i da budete tačni odnosno da Vaše projekte odradjujete redovno i da oni budu gotovi do zakazanog vremena. Poverenje izgradjujete sami, takodje i utisak koji će ostali članovi SCTima ali i BuildTima steći o Vama. Builderi su jako povezani i sa moderatorima ali i sa vlasnicima i zato je bitno da uvek budete u korektnim odnosima sa svima.

    Šta mi dobijamo od toga?
  • Vaša je procena šta ćete vi dobiti, neki su ponosni na sebe iako steknu poverenje vlasnika, u svakom slučaju bićete nagradjeni za Vaše projekte Rankovima, SCPoenima ili nečemu sličnom tome, ali ćete svakako postati i Prijatelj SC-a!

    Super, kada počinjemo?
  • Počinjemo od onog trenutka od kada dobijete povratni mail da ste prihvaćeni kao Builder i da Vas imamo u vidu kao potencijalnog buildera. Dobićete poziv kada se bude formirao Build Team i u tom trenutku počećete saradnju sa nama!

Sva naknadna pitanja možete postaviti kao odgovor na ovu temu, sva pitanja koja ne budu imala veze sa temom razgovora biće obrisana.

captine, mozes doci ts ?