Konacna odluka.

Znam da mnogo vas me je zamrzelo i nije se htelo druziti samnom od kad sam poceo da igram sve igre na SC.
Mozda je to bilo pogresna odluka ali opet pravim ovu temu zato sto zelim da vam kazem da se povlacim sa foruma kao i sa svakog pod servera na serbu osim sa skyblocka[SKYBLOCK FOR LIFE].
Shvatio sam da treba da se vratim na Skyblock posto sam odatle poceo i cak me ljudi sa drugih servera znaju i pisu mi ‘‘E ja te znam sa skyblocka na serbu’’’.
Pa bas zbog toga i mnogo drugih razloga se vracam na skyblock i napustam forum i ostale pod servere
P.S.Spamer is leaving.
Bice mi mnogo zao ljudi na drugim pod serverima ali uvek me mozete naci na skyblocku :slight_smile:

:frowning:

Uhh ti mislis da je to nesto sto te malo cackaju ne prolazno ja i Wasdas smo prvih 5 dana palili u end s lavom i fns pa smo sad TOP .
Znaci ako te neko malo zeza ne znaci da te mrzi msm tvoje je da odlucis . Ja svaki dan udjem na skyblock tako da mi neces ne dostajati . Bolje opet razmisli . :wink:

On igra na vuzimirovom serveru i ogovara vas.

Ne igra, on je tamo junior-mod, krajnje glup razlog…

Nista ovdje nevidite, nista ja nisam napisala. Nije ovo kriper dirao nikako.

Znas i sama zasto sam ti editovao post!

Znam, sry hah :slight_smile:

Marecar12,i ja sam se tako osecala pre 2 dana.Posto igram vanillu,sa najboljim prijateljima,a oni ce se pronaci u tome ako citaju ovaj post,shvatila sam da ti i najbolji prijatelj moze okrenuti ledja.A to mnogo boli,igras sa tim prijateljem mesecima,i on odluci da zbog glupog razloga napusti selo koje smo zajedno gradili…:frowning:
I sada kada udjem u vanillu,okrenem se iza sebe i vidim kako je sve pusto,ostale gradjevine,i zasto ja onda da igram vanillu?
Nikada nisam ocekivala da me najbolji prijatelj napusti,a kamoli okrene ledja i ode da zivi na nekom drugom mestu.
Najverovatnije cu se i ja vratiti na skyblok,jer i sam kazes SKYBLOCK FOREVER tj.FOR LIFE.
Tako da ti samo mogu dati savet,nemoj NIKADA ali NIKADA dozvoliti da te neko dovede do te granice da napustis da igras mc.Jer ti koji to rade drugima sami ce jednog dana doziveti istu ne(srecu) da budu iznervirani.Zato ja nikad ne igram Survival,jer znam da nisma dobra u pvp,jer ne volim da se bijem,(ne zato sto sam zensko),vec zato sto se brzo iznerviram kada me neko raid,a ti si taj fac ulozio truda i sate,kako bi tvoj f bio bezbedan.
Toliko od mene Mare,samo glavu gore i nemoj odustajati… :slight_smile:

Da ja nisam poceo da igram survival posle skoro godinu i pol ko zna da li bi SexyFacesa bilo tako da moza bi tu bili Joco i Creeper.Naprimer mene ima neki lik koji me na SC nervira mnogo i bukvalno me progoni znaci ja trebam da idem s srw zbog njega.Ne iskukiras ga. :wink: