Ko sam ja? :D

Caoo svima, ja sam Jelena Mijanovic. Kako da pocnem? ;-; Znacii, vecina me zna pod nickovima “KOKOSKA123”, “jelena”, “GirlyGem”, “SelenaGomez0” ili “Minecraft_Pixie” koji sad koristim.

-Pocela sam pre jedno 2-3 godine. Saznala sam da postoji igrica gdje ja mogu napraviti svoj svijet, svoju kucu, farmu, plazu i tako. Najzanimljive u to vrijeme mi je bilo praviti kuce, i gledati preko yt-a kako se prave i sve to preko creative moda. Sve me je drug ucio. Zatim, survival mode mi je bio dosadan, jer me je nerviralo kad bi me jurili zombiji, pa sam se nocima zakopavala u zemlju i cekala dan. Ubrzo zatim, saznala sam za Serb Craft od istog druga. Bilo mi je kul sto imamo jedan server na kojem mogu pisati moj maternji jezik, da me svi razumiju, i da ja razumijem druge, jer su tada vecinom bili oni strani serveri kao “Craft Realms” koji je bio moj prvi server. Udjem ja na server, smotana, ulogujem se posle 10 minuta pokusavanja i izaberem na kompasu podserver Bridges. Udjem u arenu, vidim mostovi, centar, ostrva i pitam se sta rade ovi likovi. Bilo je nesto malo igraca, i uglavnom su bili proovi. I sad ja pitam u chat “Moze li mi neko pokazati kako funkcionise ovaj podserver?” i odmah lete hejtovi sa svih strana. Podsmevaju se, rugaju, govore kako sam noob, ovo ono. Ja se u pocetku malo svadjala sa njima, o tome kakvi su to ljudi kada se smiju svakome, o tome kako su i oni nekad bili pocetnici i kako je neko njima isto morao objasnjavati neke stvari… Bila je tu i Ariana27 sa kojom sam se cesto svadjala zbog nekih smesnih razloga, al sad mi je skroz okej osoba. I odem ja SkyWars i sretnem DakiMC. Fora ja noob, ne znam kako se crafta stick i dodje on i da mi jedan sajt gdje pise kako se sta crafta. I ja ono okej, udjem u sajt, gledam i naucim sve to. Nerviralo me je to sto su se likovi smijali svakom pocetniku i onda sam quitala MC na pola godine. Kada sam se vratila, prvo sam usla na Bridges. Znala ja PvP, tada bjese 1.8, malo hack ovo ono… I progurala se. Kada sam im rekla koji sam nick imala u pocetku kada nisam znala kako se skace u MC-u, svi su se ucutali. Tad sam upoznala mnogo likova… Svi smo u jedan tim bili, sprdali se, kampali, cuda cinili… Bila su to fina vremena, eh. I tako, ja malo na SelenaGomez0 i na jelena, i onda sam stigla do GirlyGem. To je acc na koji sam igrala od januara do maja, tako nesto. Druzila sam se sa vecinom servera, timovala, zajebancija i tako. I sad se druzim, ali na drugom nicku Minecraft_Pixie gdje sam upoznala GD123, Itz_Viki_xD, julia273, Nina_SRB i jos mnogo njih. Sada ne igram bridges toliko cesto, vec samo SW i KP. :slight_smile:

Lepa pričica, haj pa nam dobro došla.
Prebaciću temu u sekciji predstavi se.

Lepa prica. :smiley:

Lepo receno.
Jos jedna devojka na serveru.
NIsam jedina.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Lepa prica. xD

Auuu rly si ti jelena??
Omg jahahahahah

Vid ga odmah se udvaraa xD
Salim se xD

[quote=“Prodanov_SRB” post=108056]Vid ga odmah se udvaraa xD
Salim se xD[/quote]
Mislio sam na Lord_Kassa :stuck_out_tongue:

Prodanov, mislis na hailrangera? xD

Daaa xD

Yuuup. :smiley:

Lijepa prica a ti jos ljepsa hehehe

lepsi

Lepa bajka

Hvala. xd

<3 :smiley: Drugarica moja

Super Prica :smiley: :lol: :wink:

Lijepa prica nadam se da ce se bridges vratiti u rad , inace znam te na bridges-u na GirlyGem i jelena :smiley:

kekkeek i ja sam zensko
jk

Navalili na temu ko na zensko u elektrotehnickoj xD