Pozdrav, danas cu malo pricati o KitPvP podserveru kao i da predlozim nekoliko stvari koje smatram da ce poboljsati kvalitet igre i uzitak svih igraca. Prvo bih da pohvalim moderatore koji su pravili novi kitpvp i stvarno bih rekao da je dobro odradjen, skoro savrsen. Mapa je savrsena, uveden je plugin hilovanja za kill steal, ne laguje itd. Naime, kitpvp je stari podserver koji je bio iskljucen zato sto je prestao biti popularan i sve manje igraca ga je igralo. Kitpvp je bio najigraniji u sezoni leto 2017. kada je 1.9 sistem pvp-a bilo novo iskustvo i tek se razvijao. U to vreme je bas malo ljudi znalo kako igrati, kao na primer Stefdzeks i MiniBoyz. Tada je kitpvp postao veoma popularan posto je sve vise igraca pronalazilo interesovanje u novom pvp-u. Koliko se secam, mape su se menjale za vreme sezone i svako je na svoj nacin uvezbavao pvp. Poceo se koristiti ‘‘crit’’ u vecoj meri i polako su se pocele shvatati neke pvp tehnike. Danas, kada je pvp skoro usavrsen, i relativno svako zna da igra, oseca se razlika u odnosu na pre. Kao sto sam vec i rekao, sada svako zna da krita, a to je jedino sta je potrebno za clean up i 2v1 igru. Kitpvp je postao toksican zbog klinovanja, 2v1 kao i archera koji ne znam uopste sta radi u free kitovima. Koncept kitpvp-a sada je chain armor i to je po meni previse squishy jer svako moze da te ubije iz 3 krita sa 6 attack damage-a kada te klinaju sa strane. Predlazem da se kitovi buffuju, bar na iron armor tako da se nekad moze 2v1 clutchovati a ne da instant umres kada ti neko odmogne sa strane. Ne mislim da treba povecavati jacinu maceva bas zbog ovog problema da ima previse damage-a na kitpvp-u. Ovaj problem nije postojao ranije kad je napravljen kitpvp zato sto pvp nije shvacen u obimu kao danas i niko nije mogao tako interruptovati fightove kao sada. Ja razumem da su slabiji kitovi zato sto kad se kupi rank onda se dobija diamond kit pa se pravi balans izmedju igraca koji uplacuju rankove i f2p igraca, ali stvarno treba pojacati armor. Druga stvar, ucinite da armor i mac imaju infinite durability posto mi se danas desilo da mi je pukao mac na 25 killstreak sta mi oduzima pravo da dalje igram dok ne umrem (slika u prilogu). Takodje, molim vas stavite archer kit u kitove koji se placaju (moze biti i 50$, nije bitno sve dok nije free). Sve ostalo je kako treba. To je to od mene.
p2 dmd armor i dmd sword !
Slazem se, fajtas se sa likom dovoljno je 3 krita i ti si mrtav… Da ne pricam ako idu 2v1,3v1, nemas sanse da pokusas da ubijes bar 1 pa da se hilas
Slazem se dobra tema, stavite sh1 dmd armor/sword , p1 armor + dmd sword , power 3 bow itd
Slazem se u potpunosti. Sve sto je reko stoji na mjesto. Samo bi dodao za kitove. Sto se tice kitove mislim da je napravljena ozbiljna greska. Ja bi predlozio da se uklone sve kitove te sprinter sniper itd… Da ostane samo jedan kit kako bi bili svi ramnopravni. Nije fora da se ja sa nekim pvp, dodje lik sa bow sa strane i bow-spama. Mislim da bi to trebalo ukinuti. Staviti kao sto su rekli, ili ful dmd set, ili nekako izbalansirati. Ostalo ostavite jer ako uklonite ostale kitove, novac gubi smisao. I za durability kao sto je lik rekao, namestite da kada nekoga ubijes da ti se riseta durability(ako je to u mogucnosti napraviti).
Ovom prilikom zelim isto reci da kitpvp je spored mene trenutno vrh server, bez lagova i lepo mozes igrati. Potrudili ste se i svaka cast na tome.
ne slazem se, treba da ostane chain armor. a za strafe mogao bi da smrsas pa da ga naucis
Јес да овај рандом игра у серенити, ал морам да се сложим или ће да ме пребије
p2 dmd armor i dmd sword !
Slazem se , nije fora da pvp traje 3 krita
Ubacite Kad imas 5,10,20… kill streak da se dobija neka nagrada
Slazem se i ovimi sa soulom
Da tipa da ima vise poente u $ takodje, npr perks shop gde mozes kupiti nzm ni ja perk da dobijes str 1 na 5 sec posle kill, ili speed 2 na 5 sec da pobegnes posle kills ili cak i gapple na kill moze. Da ima npc gde se to kupuje.
A za killstreak moze da dobijes vise para tipa 5 killstreak dobijas x1.5, 10 x2 15 x2.5 itd.
Da tipa da ima vise poente u $ takodje, npr perks shop gde mozes kupiti nzm ni ja perk da dobijes str 1 na 5 sec posle kill, ili speed 2 na 5 sec da pobegnes posle kills ili cak i gapple na kill moze. Da ima npc gde se to kupuje.
A za killstreak moze da dobijes vise para tipa 5 killstreak dobijas x1.5, 10 x2 15 x2.5 itd.[/quote]
Slazem se
Hvala na komplimentima i upucivanju u greske koje smo napravili.
Nismo bili svesni da ce biti ovoliko brz PvP i da ce ovoliko igraca da igra KitPvP. Radili smo na konceptu kao sto je bio prvi KitPvP na nasem serveru i mislili smo da ce vam se to svidjati.
Posto vidim da puno igraca zeli promene oko kitova i tako dalje, zamolio bih vas ako zelite da napravite temu za iteme oko kitova i sta sve treba da se promeni u njima, jer ako sami to odradimo verovatno nece biti balansirano i vecini se nece svidjati. Ili jos jednostavnije ako zelite da odradimo sastanak na Ts3 i prodjemo kit po kit i vidimo sta treba da se promeni.
Ocekujem odgovor ovde na ovoj temi.
tesko da organizujes ts meet sa razumnim igracima, bolje napravi temu gde ima opcija za brzi odgovor i onda samo gledaj odatle sta ima najvise zahvalnica
Ubaciti skeletone na kitpvp, da se šibamo snjima!
Ko ima jos predloga neka napise ovde ili oce da promeni nesto sto sam napisao sa soul i karkusovv ovde
Free Kits
- Rookie zameniti sa prot 1 dmd i obican dmd mac
- Recruit zameniti sa normal dmd armor i sh1 mac
- Archer revamp na iron armor sa tipa chain helmet da ima 24 strele max power 3 bow, i da se doda cena posto je iritantno na 75$
- Sprinter buff, idalje da ima perma speed 1 samo dmd prot 1 chestplate, normalna dmd kapica, i normal dmd boots bez leggings sa sh1 kb1 dmd sword 25-50$
- Lumberjack da ima p1 dmd chestplate i dmd leggings i boots bez kape ali sh2 dmd sekira 75$
- Flinter da se izbaci kompletno i umesto njega moze da se doda neki perma invis kit sa sh3 str1 i speed 1 (350$ min)
- Gladiator isti koncept samo dmd armor sa iron leggings. 50$ posto niko ne koristi.
- Tank da bude pola p2 pola p3 dmd(p3 na helm i boots npr) sa iron sword sh1 $150$
- Witch da bude isti armor samo sto ce imati mnogo vise pots i speed 2, moze tu i neki trident ili totem of undying da se doda da napravi malo vise balanced 150-175$
Ranked Kits
- Assassin da ima perma speed 2 sh1 dmd mac sa iron prot 2 ili 3( sta bude vise balanced)
- Warrior da ima isto sto i Recruit samo buffed sa sh1 na sh2 ili 3 cak ali da ima speed 1 pot od 3 min (nikako perma bilo bi op)
- Sniper moze da ima isto ovako razlicite vrste strela ali da ima healing pots ovaj put sa isti setup kao Archer free kit i kb2 sh1 dmd sword
Quality of Life
- Sve da ima unbreakable perk
- Killstreak da daje vise para, kao sto pise u temi 5 kills x1.5 itd itd
- Envoy da daje malo bolje stvari tipa dmd p3 chestplate kao rare itd, ili perle cak/healing 2 splash pot, i smanjiti koliko se cesto dobijaju scp iz njega ali povecati broj koliko se dobija
Shop
- Kao i na cube da ima da kupis p3 delove armora za 150$ po piece ili sh3 mac za 175$ tk nesto, moze i gapple da se kupe za 75$ po komadu itd itd.
[quote=“gamesrbija” post=271541]Ko ima jos predloga neka napise ovde ili oce da promeni nesto sto sam napisao sa soul i karkusovv ovde
Free Kits
- Rookie zameniti sa prot 1 dmd i obican dmd mac
- Recruit zameniti sa normal dmd armor i sh1 mac
- Archer revamp na iron armor sa tipa chain helmet da ima 24 strele max power 3 bow, i da se doda cena posto je iritantno na 75$
- Sprinter buff, idalje da ima perma speed 1 samo dmd prot 1 chestplate, normalna dmd kapica, i normal dmd boots bez leggings sa sh1 kb1 dmd sword 25-50$
- Lumberjack da ima p1 dmd chestplate i dmd leggings i boots bez kape ali sh2 dmd sekira 75$
- Flinter da se izbaci kompletno i umesto njega moze da se doda neki perma invis kit sa sh3 str1 i speed 1 (350$ min)
- Gladiator isti koncept samo dmd armor sa iron leggings. 50$ posto niko ne koristi.
- Tank da bude pola p2 pola p3 dmd(p3 na helm i boots npr) sa iron sword sh1 $150$
- Witch da bude isti armor samo sto ce imati mnogo vise pots i speed 2, moze tu i neki trident ili totem of undying da se doda da napravi malo vise balanced 150-175$
Ranked Kits
- Assassin da ima perma speed 2 sh1 dmd mac sa iron prot 2 ili 3( sta bude vise balanced)
- Warrior da ima isto sto i Recruit samo buffed sa sh1 na sh2 ili 3 cak ali da ima speed 1 pot od 3 min (nikako perma bilo bi op)
- Sniper moze da ima isto ovako razlicite vrste strela ali da ima healing pots ovaj put sa isti setup kao Archer free kit i kb2 sh1 dmd sword
Quality of Life
- Sve da ima unbreakable perk
- Killstreak da daje vise para, kao sto pise u temi 5 kills x1.5 itd itd
- Envoy da daje malo bolje stvari tipa dmd p3 chestplate kao rare itd, ili perle cak/healing 2 splash pot, i smanjiti koliko se cesto dobijaju scp iz njega ali povecati broj koliko se dobija
Shop
- Kao i na cube da ima da kupis p3 delove armora za 150$ po piece ili sh3 mac za 175$ tk nesto, moze i gapple da se kupe za 75$ po komadu itd itd.[/quote]
Svaka ti dala,slazem se sa svime!
Slazem se
To bi onda bio OP kitpvp a ne kitpvp. Mislim da bi bolje bilo da bude kombinacija nekog iron p1-2 armora i chain (enchant po potrebi) tipa chestplate i leggings da budu iron a helmet i boots chain. Mac ovaj kao sto je sad ili iron sa unb 3. Archer kit da bude da se kupuje ali da se smanji power bowa posto 1 hit skida skoro 4-5 hp. Mislim da bi 50$-100$ bilo sasvim realno. U shop se mogu ubaciti itemi tipa gapp na komad, frod, neki potion ili tako nesto.