Kennzy nisi fer :( otislo mi sve

Sad nemam nista dobio ip ban nemam nista kao da imam hack a bgm nemam sada idem sa serb-craft najboljeg servera na svetu zbogom

I ja sam kamion i nemam nista nije fer ;( barem me unban dokazacu da nemam hack i sta zelis vise od mene?

Ti si rekao da znas da promenis IP adresu, pa to i uradi. Pored svih dokaza da imas hack nas jos vise boli ku*ac sto ides. B)

P.S. Koliko si puta rekao da ides, pa si ostao i samo jos vise srao?

neznam promenit ;(

Lepo.
Pa brate ako nemas hack idi ma TS i tamo imas unban sobu udjes tamo i skines Teamviver i onda … dobijes unban ako nisi kriv.
Mada nebi te Kennyzz pogresio oko tih gluposti ako se ban desio jendom onda moze da bude greska ali kada te je ban vise puta onda je ocigledno da imas hack.Ako nemas hack onda idi na TS…mrzi me da pisem postupak.

Aaa greota vidite da je klinac ne zna nista treba da mu pomognemo xD

Jel tebe boli sto si glup?

Oces unban jesil ti normalan i da nemas hak opet neces dobiti unban. Vrjedanje moderatora (Kennya). Skontajte sami gdje to pise

Vidimo ne znas ni da pises :smiley:

S obzirom na predskolsko obrazovanje ti si i napredan decak, znas i da pises.
Nema unban prvo sam ti trazio proveru al nisi hteo…

Sent from my Roma RX using Tapatalk

Nisam cuo ;(

Hmm…
Vidio…
Ja kako znam na srw se pise a ne prica pa samo ne znam kako ti uspijes da cujes sto neko napise veoma cudno :ohmy:

Ne kapiram zasto sprdate lika ako je vec glup ako smara brate ne odgovarajte na temu samo produzite dalje

Sta ga smarate ? Svi su takvi bili pa cak i KennyZZ jeste da je Ser ogranicen ko dupe ali brate pomozite mu barem malo jer i vama je sigurno neko pomogao nekad
Pozz.

Njemu nema pomoci. B)

xShadowice idi kuci nevracaj se

On je u kuci -ͺ- i gde da se ne vraca?

Ser ti ladno u kontajneru? :lol: :lol: