Dexa koristi sve korake osim 5 i 10.
a dexice zab si juce 5 na mene ja jedem 1 ecnku i vas 2 isto… bezim ja ender ostrvo 8 helti ti me knokas i pises ez i ostalih 4 timera #rip zazabam
Zaboravili ste najbitniji korak a to je kada vidis nekog igraca sa rankom na mostu gde je void snajpaj ga i reci mu gg ez for me ahah noob si itd.
ja sam vec pro
Mare to je 1 korak.
Hmm,prti ti mi nesto kazes…Prvo pogledaj sebe pa reci nesto za druge :side:
Zazabam pre toga sam te ubio i ti si poceo da me vredjas i provociras.Pa sam zato reko ez,inace sam sam te rektao na end ostrvu.Combo 5-6 hitovo
hitova*
Rektao rly.
DeXa00 ispunio si korak broj 1.
hahahahaha wasdas kraljinooo xD teska istina haha niko ne sme 1v1 na survivalu a na skypvp-u sve svi hvale da su najjaci!!!
Nole koga ti ucis pvp ne znas spojiti 2 hita kako treba haha a ti dexa samo znas void a ako te kill ko odmah "Kliker, pozz, lowara , kidara " itd.
HeXXeNN pozz,lowara,kidara i to cuda kazem retosima koji provociraju i vredjaju
1v1 smo igrali rosair i sam znas sta je bilo .
AHHAAHHHAHAHAHHAHAHAA Zaboravio sam da kazem ako vam nema timera kada sidjete obavezno POKUSAJTE DA TIMATE SA BILO KOJIM KOGA VIDITE JER VAM NEMA TIMERA NE DAJ BOZE SAMI DA KRENETE NA NJEGA. Isto ako vidite lika koji vas je pojeo 1v1 a on bude go ili leather armor jurite ga do reseta servera u 5h uvece da bi ga kill posle napisite jedan od GOVORA PRO SKYPVPERA!
Ahah mn 8 hp bezim na krajeve ostrva i ti combo vau neverovatno … gg for noob
Was ako si ono slikao okaci onaj fajt 15v1 itd.
Ocu posle ne da mi se sad xD Skoro 100 pregleda tema lol
Vec kad se spama, da se ubacim. Oce mi ko uplatit rank na skypvp za odredjene pare na survival?
AHhahahahah robex, ostalo jos na ts nekako da im objavis xd napravis sobu kupujem rank za pare na survivalu