Kada bih bio vlasnik SC servera ja bih...

Nastavite :slight_smile:

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Trudio bih se da unapredim server :wink:
Ali ni ne bih bas voleo da budem Vlasnik

Svi čiteri bi’ dobili IP ban, ubacio bih nove zadatke na Sky Block, takođe nove funkcije igrača sa rankom Creator i VIP, uveo bih još jedan rank, taj rank bi trajao mjesec dana, ali bi ga imali na svim serverima (Ultra), rank bi koštao 10 EU, stare rankove na forumu bi’ izbacio (Member, Creator, VIP), ostali bi’ ovi novi rankovi, koji se dobijaju po broju poruka… B)
“Kad’ porastem biću Manić12!” xD

… poradila na serveru kako bi radio glatko (tehnicki sve mora da funkcionise brilijantno ili bar sto je bolje moguce). Promovisala (marketing je cudo, narocito viralni) isti, ne bi li doneo solidnu zaradu koju bih ulagala u njegov sto bolji rad. Naci nacin, privuci masu, zadrzati ih i ubediti da je SC server bas za njih.

P.S: Takodje, sajt bih izmenila.

*****…pobila sve zeceve i ovce bi bile roze!!! :woohoo: ******

… ubacio bih zanimljive mini igre kako bi privukao igrace bez premiuma, kladim se da bi server uvek bio pun. Dalje malo bih izmenio mogucnosti rankova, sto sam napisao na temi za survival, cesce organizirao live streamove

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk

Dodao bih još rankova, svake nedelje nešto novo (građevine ili po neki GW), svakog meseca po dvoje (ovo se ne računa kao vote) da budu nasumice izabrani i da dobiju rank (za server na kome najjviše igraju) itd… :slight_smile:

Kad porastem biću ženu, decu i familiju. :wink:

… ne bih nista menjao i ovako je super, ali ko ce meni da da vlasnika SC-a :smiley:

CAO POZ

Kada bih bio vlasnik sc server ja bih bio ciganin

Vratio bi srv na 1.7 i da ima survival :wink:

Oprao bi spawn domestosom xD

Rekamirao bih server jer je već dovoljno kvalitetan za 2000igrača pojačao bih mašinu, tj povećao ram, unapredio skyblok ubacio nove rankove koji bi podstakli kreativnost igrača, ubacio mesečne negarde za najuspešnije ili igrača koji provodi najviše h na serveru, ukinuo YouTube rank neaktivnima, otvorio nove servere, na čijoj izradi bi radili svi ljudi iz tima, ocenjivao is na SB svakih mesec dana, pri čemu bi najlepši dobio nagradu 10. Dnevnog ranka, ubacio server parkur, sklonio dmd blokove igraču Chavez031 jer ih ima 250 i nešto što mu daje prednost nad ostalim igračima čak 750lv… Dao bih još jednog moderatora na SB, i sredio ekonomiju tog servera… Ehh etoo… :slight_smile:

Kad bih bio vlasink SC servera ja bih bio “Vlasnik SC servera” XD

NIX JE UPRAVU ZA DMD BLOKOVE JER KAKO NEKO IMA 250 BLOKOVA DMD-A NIJE LOGICNO DA NEKO IMA OKO 2250 DMD TO STVARNO NIJE NORMALNO ZA SKY BLOCK.

Nole m8 razumemo se, eto znači bio bih dobar admin :stuck_out_tongue:

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6030X уз помоћ Тапатока

Dzoni veoma kreativno, kako se ja toganisam setio… :smiley: Ty za ono pvp veče na survival! :slight_smile:

JA kad bih bio vlasnik SC-a ja bih zatvorio server :slight_smile:

da li bi znao da ga ugasis xd :slight_smile:

Decko prvi put te vidim na srw…ne igram ni ja dugo ali sam bar medu najjacima na srw.u…Ne kao ti i TheLuzo ukljucite kill aure i mislite da ste OG ?

On je NTBT_Vernon, DnKey ili MCM5

igram posteno :wink: