Jezik današnje d(j)ece 2

Da li je moguće,da današnja deca zbog gluposti,se nerviraju oko Minecrafta.
SkyPvP-server koji najviše izazove psovke,sve što nevalja kod jednog čoveka.
Psovke,vređanja po nacionalnim osnovama,svaki dan mogu da se primete na Teamspeak serveru.
Takođe,manje ima ljudi koji psuju i po javnom chatu,ali to bi bilo lijepo da se spreči.
Šta vi mislite o tome?
Pišite ovde,i da vas zamolim,nemojte psovati i vređati druge,evo ja sam to iskusio da sam jednog psovao i to najblazim psovkama pa mi je isti taj lik koji je mene psovao,prijavio me.

Ja sam zbog takvih i napustio server…

Ammm postoji sekcija ‘prijava igraca’, pa prijavi tog koji vredja, psuje…
Ammm SC tim to sprecava odredjenim kaznama…

Mirko i ja sam iskusio to u par navrata…

Ih koliko puta… ali to se nikada nece promeniti, nemoj se uzalud zavaravati.

Nemoj da se nerviras. :slight_smile: Veruj mi mnogo je lakse nego se svadjati sa njima…

Slazem se iskuliraj ih mirko oni su takvi
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/9348/преузимање.jpg
E ovaj mali moze da ti psuje ti se nerviras on smeje :stuck_out_tongue:

Takve psovke možete prijaviti na forumu sa slikom i ti igrači ce biti banovani/mutovani/opomenuti.
Slobodno ih kasnije ignore.
A za ts, imate privatne sobe da nebi došlo do problema. U privatnoj sobi možete kick nekog kad god hoćete.
Ali uglavnom da malo nešto kažem za ovu temu. Sve više i vise se sada psuje i teško je spriječiti to.
Sve nove generacije koje dolaze njihove prve rijeci su psovke, i to sam svojim ocima vidio. Moj rodak koji ima 2 godine meni i ostalima sta stigne opsuje, došao meni drug i on njemu mater opsuje laganica. Ali mi naravno samo oplacemo od smijeha.
Uglavnom vi samo prijavljujte te igrače na forumu, i slobodno ih ignore zato ste i dobili tu komandu :slight_smile:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk