Da li je moguće,da današnja deca zbog gluposti,se nerviraju oko Minecrafta.
SkyPvP-server koji najviše izazove psovke,sve što nevalja kod jednog čoveka.
Psovke,vređanja po nacionalnim osnovama,svaki dan mogu da se primete na Teamspeak serveru.
Takođe,manje ima ljudi koji psuju i po javnom chatu,ali to bi bilo lijepo da se spreči.
Šta vi mislite o tome?
Pišite ovde,i da vas zamolim,nemojte psovati i vređati druge,evo ja sam to iskusio da sam jednog psovao i to najblazim psovkama pa mi je isti taj lik koji je mene psovao,prijavio me.
Ja sam zbog takvih i napustio server…
Ammm postoji sekcija ‘prijava igraca’, pa prijavi tog koji vredja, psuje…
Ammm SC tim to sprecava odredjenim kaznama…
Mirko i ja sam iskusio to u par navrata…
Ih koliko puta… ali to se nikada nece promeniti, nemoj se uzalud zavaravati.
Nemoj da se nerviras. Veruj mi mnogo je lakse nego se svadjati sa njima…
Slazem se iskuliraj ih mirko oni su takvi
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/9348/преузимање.jpg
E ovaj mali moze da ti psuje ti se nerviras on smeje
Takve psovke možete prijaviti na forumu sa slikom i ti igrači ce biti banovani/mutovani/opomenuti.
Slobodno ih kasnije ignore.
A za ts, imate privatne sobe da nebi došlo do problema. U privatnoj sobi možete kick nekog kad god hoćete.
Ali uglavnom da malo nešto kažem za ovu temu. Sve više i vise se sada psuje i teško je spriječiti to.
Sve nove generacije koje dolaze njihove prve rijeci su psovke, i to sam svojim ocima vidio. Moj rodak koji ima 2 godine meni i ostalima sta stigne opsuje, došao meni drug i on njemu mater opsuje laganica. Ali mi naravno samo oplacemo od smijeha.
Uglavnom vi samo prijavljujte te igrače na forumu, i slobodno ih ignore zato ste i dobili tu komandu
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk