Ja Sam Alarg.

Ajde od pocetka… U pocetku stvori Bog ne… MA NE :smiley:
Ajde 12000 godina kasnije.

Semptebar 2011.
Kupio sam casopis “Svet Kompjutera” u kome sam video recenziju na neku igricu Minecraft… Ucinilo mi se dobro, pa sam poceo da guglam jer sam video da pise da se skida, pa sam pomislio da je besplatna (e, kako sam se varao…). Jedino sto sam nasao je neki Minecraft Classic, pa sam uzeo nick Cyber__Axe i otisao da igram. Bilo je super, ali i RETARDIRANO JA NE MOGU DA VERUJEM DA JE TO BILO MINECRAFT COVECE… khm… Izvinite :smiley:

Decembar 2011.
Nekim cudom, nasao sam 1.0.0 verziju na nekom sajtu… khm… i odmah skinuo. E to je licilo na Minecraft kakav sam procitao (E i dalje sam se varao, recenzija je bila UZASNA! :ohmy: ) Igrao sam SSP, u medjuvremenu sam naucio da unosim modove, i poceo sam da varam sa Zombe modpackom i TMI-em :frowning: U medjuvremenu sam napravio sistem na foru Eqvivalent Exchange-a, moda pomocu kojeg mogu da transmutujem iteme i blokove.

Maj 2012.
Dosadio mi je Singleplayer, pa sam poceo da trazim servere. Medjutim, na svakom je pisalo ovo: Error: User not premium… nisam znao sta da radim… Sve dok nisam nasao neki server… Zvao se… [strike]TEAM EXTREME[/strike]! Sad je to najdebilniji server i ni slucajno da niste isli tamo! Igrao sam opusteno, bez frke…

Avgust 2012.
Bio sam u Grckoj, u Leptokariji na letovanju. Tamo sam se upoznao sa nekim Lazarom Krsticem, koji mi je pokazao Serb-Craft. Tad je bio 1.3.2 i odmah mi se svideo! Onaj pescani spawn iznad vode koji se deli na 4 pravca, na svakom je bilo nesto zanimljivo, a u shopu je bio bug da je 9 emeralda bilo skuplje od 1 blocka emeralda, tako da smo mogli lako da varamo.

Semptebar 2012.
Vratio sam se sa letovanja, i pokazao Serb-Craft Popadiji koji je jos igrao SSP (i njemu sam pokazao MC :smiley: Pitajte ga, znam ja njega od zabavista :D) Odmah smo se navukli i poceli da igramo zajedno. Prvo smo igrali u nekom tudjem klanu…

Negde krajem 2012.
Ubrzo smo se ja i Cogu sprijateljili i napravili klan, ne znam kako se zvao… Za to vreme je Popadija bio neaktivan. Nasli smo staru napustenu kucu na vodi i tu smo se uselili. Imali smo pune kovcege dija i emerald blokova, i zlatnih jabuka koliko hoces (Noviji igraci: ench jabuke nisu bile u to vreme)!! Zato je MaDaFaKa dosao i krenuo da nam grifuje! Mi smo se branili i pokusavali sve i svasta! Tu je i bio clan naseg klana koji je bio govno [sup]na 3![/sup] i pustio je MaDaFaKu u nasu sobu i on nas je spawn-killovao. Onda smo zvali Baticu, on je dosao i oterao ga u 3 lepe i [sub]pokrao nam stvari…[/sub].
Ja sam poludeo, saznao sam da moj drug iz muzicke skole igra MC i onda sam mu namestio server i onda smo zajedno igrali… Ja sam napustio Serb-Craft.

Februar 2013.
Popadija je napravio klan TeraByte gde smo igrali ja (Cyber__Axe, da, vratio sam se :smiley: ), Popadija, R4z0r_0r4ng3 (Tad se zvao MatijaSrbin, hvala na informaciji :slight_smile: ), Text_Steve3 (i on se drugacije zvao), i nas drug Kitten_E4ter (koji se isto drugacije zvao). Ja mislim da je Popadija tada prvi put uplatio Creatora, ali nisam siguran. Bili smo jaki, sve dok neka ZDA nije dosla i Creeperovim jajima grifovala nas f home koji je bio 3x3 drvo, a u sredini merdevine XD
Opet sam napustio Serb…

Jun 2013.
Nekako sam opet poceo da igram od maja, ali opusteno. Onda, odjednom, KUPIO SAM PREMIUM! B) :lol: :woohoo: Sve legit sa minecraft.net, username Alarg (kao moje prezime Alargic :smiley: )
Ubrzo sam uplatio i Kitten_E4ter-u i poceli smo da igramo zajedno na nekom premijum serveru… khm… Ulazim u CoolDudes… The legend is born XD Salim se :smiley:

Avgust 2013.
Posle manje od godinu dana igranja na Serb-u, odlucio sam da uplatim prvog Creatora za vreme letnje akcije. Sve je bilo kuuul i vauuu jer sam bio nov u ovome :smiley: Onda sam poceo da redovno uplacujem jer je kao droga :smiley:

Semptebar 2013.
Otisao nam je CoolDudes :frowning: Medjutim, pojavio se CCCP :smiley:

Novembar 2013.
Eto me. Sedim, ne igram MC vec sedim i pisem ovo. Nadam se da je iko procitao ovo do kraja… :slight_smile:


Hteo bih da ovo istaknem novim igracima: Pre nego sto pocnete da idete u PvP, idite na Singleplayer i igrajte POSTENO (!) SSP sve dok ne ubijete Ender Dragona, a zatim idite na Withera SAMI I BEZ CITOVA!
Tek kad to uradite mozete se zvati ekspertima.

Hteo bih da ovde ostavim svoj omiljen citat:

“-Šta si vidio u ljetnji dan, sine moj?
-Vidio sam da je zemlja jaka i nebo vječno, a čovjek slab i kratkovjek.
-Šta si vidio, sine moj, u ljetnji dan?
-Vidio sam da je ljubav kratka, a glad vječna.
-Šta si vidio, sine moj, u ljetnji dan?
-Vidio sam da je ovaj život stvar mučna, koja se sastoji od nepravilne izmene grijeha i nesreće, da živeti znači slagati varku na varku.
-Hoćeš da usniš, sine moj?
-Ne, oče, idem da živim.” Ex Ponto, Ivo Andric

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/1303/2013-11-11_19.33.53.png

A sad pozdrav :slight_smile:

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/1303/2013-11-11_19.33.49.png

Aleksa sve je tako kao stovsi rekao samo bi hteo da kazem da sam ja bio na serbu kad je bio spawn u VAZDUHU . Secam se da sam se druzio sa nekim Miljanom koji je imao fakciju neku neznam kako se zove . On je mene ,kad sam dosao i slucajno nasal njihow OGGGRRROOOOOMMMMNIIIIJ f ubio , ali sam ja prethodno setovao home pored njihove baze , i napravio u planini neprimetnu malu bazu . Tada sam craftovao neverovatno puno iron maceva, i krenuo da ubijam svakog iz.tog f-a ko je bio online . Tako sam ih ja ubijao i ubijao , sve dok nisam usao u neku prostoriju gde su bile merdevine za gore . Popeo sam se skoro do oblaka , tada mi je Minecraft radio na Normal rander distance ,a ne sada igram na tiny :frowning: :slight_smile: ( ali ne zadugooo ) bio je prelep pogled odozgo i odlucio sam da tamo ostanem neko vreme . Kada sam sisao dole video sam tog Miljana u dija armoru . On ne krenuo da me udara , ali me nije ubio jer sam ga prevario i pobegao u svoju kucicu :stuck_out_tongue: . Isao sam u rudnik i iskopao sam malo iron rude , i napravio sebi oklop ( morao sam da idem na Minecraft wiki da vidim kako se pravi armor ) . I odlucan sam bio da idem da se binem sa njim. Ja i on smo se tukli dok nije neko od nas umreo , pogodite ko je ostao ziv , pa naravno ja ( usralo me je jer je upao u rupu koju sam ja mislio da stavim neku zamku . On sav zadivlhen nudi mi da udjem u njegovu fakciju , pod uslovom da pomognem njemu i clanovima tog f-a da naprave OOOOOGGGGRRRRRRRRROOOOOMMMAAAANNNN zid oko svoje fakcije . Ja im se pridruzujem i zajedno pocinjemo da pravimo zid . Posto sam ubijao njegove clanove f-a bio sam kaznjen da donosim cubblestone (jebiga) dao mi je nekoliko dija pickaxa i krenuo sam da kopam . Kada sam zavrsio poceli smo da pravimo zid , ali je bilo malo cubblestonea tako da sam nekoliko puta donesivao stekove i stekove cubblestonea . Kda smo zavrsili zid mene je Miljan primio u f , napravio mi sobu i dao mi nesto itema . Bilo je lepo dok je usrano trajalo , dok nije dosla neka usrano retardirana fakcija i krenula da nas napada bolenso . Tako je Miljanova fakcija mnogo izgubila powera , i grifali su nam f . Mi smo se borili s njima dok smo mogli , ali su neki imali retardirane citeve .!!! Svi iznervirani otisli su sa servera , jedino sam ja ostao . Izasao sam sa servera i otisao sam da spavam ( jebote imam i ja dusu ) !! Sutradan sam dosao na server i video Miljana koji mi je rekao da nece vise da igra na ovom serveru . Bio sam mnogo razocaran !!! I ja sam posle tog dana igrao jos malo i prestao sam da igram na Serbu . Posle toga Aleksa mi pokazuje Serb , ali ja nisam ni skontao da je to taj server gde sam upoznao Miljana ! Tako smo ga igrali i igrali , i evo nas Sad !!! MNOGO JE STARIH IGRACA OTISLO SA SERVERA , ALI MI SMO OSTALI !!! Sta da napusem dalje sve ide od ovov dogadjaja pa kako je Aleksa rekao :slight_smile:
Izvinite ako sam napisao ovo dugo , ili ako ste se smorili dok ste citali , ali ovo je bila PRAVA ISTINA :slight_smile:
Pozzzzz od Popadije :slight_smile:
I Aleksa onaj retos sto nam grifao fakciju zvao se creeper1332 sa skinom kripera .

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

A ti Aleksa da li jos igras?

Igra ,on je Alarg !

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Znam, nastavi da igras posle gr. :smiley:

I hocu :slight_smile: Mada u posldnje vreme odvajam vreme za Half-Life igrice koje sam kupio preko Steam-a :smiley:

[quote=“Popadija” post=10331]Aleksa sve je tako kao stovsi rekao samo bi hteo da kazem da sam ja bio na serbu kad je bio spawn u VAZDUHU . Secam se da sam se druzio sa nekim Miljanom koji je imao fakciju neku neznam kako se zove . On je mene ,kad sam dosao i slucajno nasal njihow OGGGRRROOOOOMMMMNIIIIJ f ubio , ali sam ja prethodno setovao home pored njihove baze , i napravio u planini neprimetnu malu bazu . Tada sam craftovao neverovatno puno iron maceva, i krenuo da ubijam svakog iz.tog f-a ko je bio online . Tako sam ih ja ubijao i ubijao , sve dok nisam usao u neku prostoriju gde su bile merdevine za gore . Popeo sam se skoro do oblaka , tada mi je Minecraft radio na Normal rander distance ,a ne sada igram na tiny :frowning: :slight_smile: ( ali ne zadugooo ) bio je prelep pogled odozgo i odlucio sam da tamo ostanem neko vreme . Kada sam sisao dole video sam tog Miljana u dija armoru . On ne krenuo da me udara , ali me nije ubio jer sam ga prevario i pobegao u svoju kucicu :stuck_out_tongue: . Isao sam u rudnik i iskopao sam malo iron rude , i napravio sebi oklop ( morao sam da idem na Minecraft wiki da vidim kako se pravi armor ) . I odlucan sam bio da idem da se binem sa njim. Ja i on smo se tukli dok nije neko od nas umreo , pogodite ko je ostao ziv , pa naravno ja ( usralo me je jer je upao u rupu koju sam ja mislio da stavim neku zamku . On sav zadivlhen nudi mi da udjem u njegovu fakciju , pod uslovom da pomognem njemu i clanovima tog f-a da naprave OOOOOGGGGRRRRRRRRROOOOOMMMAAAANNNN zid oko svoje fakcije . Ja im se pridruzujem i zajedno pocinjemo da pravimo zid . Posto sam ubijao njegove clanove f-a bio sam kaznjen da donosim cubblestone (jebiga) dao mi je nekoliko dija pickaxa i krenuo sam da kopam . Kada sam zavrsio poceli smo da pravimo zid , ali je bilo malo cubblestonea tako da sam nekoliko puta donesivao stekove i stekove cubblestonea . Kda smo zavrsili zid mene je Miljan primio u f , napravio mi sobu i dao mi nesto itema . Bilo je lepo dok je usrano trajalo , dok nije dosla neka usrano retardirana fakcija i krenula da nas napada bolenso . Tako je Miljanova fakcija mnogo izgubila powera , i grifali su nam f . Mi smo se borili s njima dok smo mogli , ali su neki imali retardirane citeve .!!! Svi iznervirani otisli su sa servera , jedino sam ja ostao . Izasao sam sa servera i otisao sam da spavam ( jebote imam i ja dusu ) !! Sutradan sam dosao na server i video Miljana koji mi je rekao da nece vise da igra na ovom serveru . Bio sam mnogo razocaran !!! I ja sam posle tog dana igrao jos malo i prestao sam da igram na Serbu . Posle toga Aleksa mi pokazuje Serb , ali ja nisam ni skontao da je to taj server gde sam upoznao Miljana ! Tako smo ga igrali i igrali , i evo nas Sad !!! MNOGO JE STARIH IGRACA OTISLO SA SERVERA , ALI MI SMO OSTALI !!! Sta da napusem dalje sve ide od ovov dogadjaja pa kako je Aleksa rekao :slight_smile:
Izvinite ako sam napisao ovo dugo , ili ako ste se smorili dok ste citali , ali ovo je bila PRAVA ISTINA :slight_smile:
Pozzzzz od Popadije :slight_smile:
I Aleksa onaj retos sto nam grifao fakciju zvao se creeper1332 sa skinom kripera .

Sent from my LG-E610 using Tapatalk[/quote]

Da, verovatno sam i ja igrao pre a da nisam znao…

[quote=“Popadija” post=10335]Igra ,on je Alarg !

Sent from my LG-E610 using Tapatalk[/quote]
Da, JA SAM ALARG :smiley: Ali me mozete zvati Aljoksa :wink:

Ja sam se zvao MatijaSrbin tada…

I ti si igrao mc tada Matija? :smiley:

Lepo,pedantno uredjen text xD :smiley: BRAVO !
Ja sam na serb dosao kad je bio 1.2.5 imam neke slike na starom kompu ja na spawnu ako nadjem objavicu xD

Hvala Borko, ali ja nemam nikalve slike :frowning: Rado ih ubaci :smiley:

lep govor alarg :D…
Imam ja slike sa starih mapa postavicu ih uskoro :D…
pozzzzzz od xXIVIASTERXx-MichealKenny

Po svemu sto sam procitao…nesto sam skontao…ranije sam igrao na Serb-Craftu a da nisam znao :D…bio je najbolji server koji sam do tada igrao izgubio sam ip pa se nisam vracao duze vreme…jos uvek je najbolji…hvala vam sto ste mi pomogli da ovo skontam :lol:

Koliko toliko nas starijih je ostalo samo par vecina su otisli jbg… :open_mouth:
Ali posle gr vraca se ta cuvena banda :DDDD… Leo, b0ster(tnt), zwork99, alexa00,progenius…
Ima ih ihaha…

ja sam milorad drago mi je

Dragomije

E mene mrzelo citati ovo, al’ drago mi je sto smo se upoznali.