Ja na yt

Poco sam s youtube danas napravio sam mali video koji pokazuje moj stari is na SB .Na kanalu cu raditi tutorijale,predloge,Snimati skyblock i mozda Skywars kada poprave lag.

Ako mozete da mi predloztie neke programe koji vi korstite za obradu videa i snimanje.

Bro za Snimanje Fraps definitivno a za edit Camtasia ili Sony Vegas 11 Camtasia je dosta dobra za edit ali nemoj da snimas sa njom igrice!
Pozz :slight_smile:

Vec sam se ja unapred odlucio za sony vegas ali fraps ne iz razloga sto sam snimio jednu epizodu skyblock od 20min i fille je bio ogroman tako da fraps za snimanje necu koristit nemogu sebi da prijustim toliko vremena za upload.Pa ako neko ima neki predlog koji program za snimanje.

Camtasia, sa njom možeš sve…

Ako imas windows 7 mozes koristiti za snimanje “Action”, a ako editujes igrice za to je najbolja Camtasia 8.

Za snimanje koristi OBS a za smanjivanje videa snimljenog u frapsu VirtualDub sa XVid kodekom

Imam te programe pokusacu da vidim da nesto iskonbinujem i da vidim sta najbolje odgovara mom kompu.

OBS je vise za strimovanje ali moras igrati u najboljoj rezoluciji za najbolju kvalitetu

Snimanje:Action!
Edit:Sony Vegas
A upload mozes vrsiti preko noci.Stavis da se uploda i podesis da se komp sam ugasi.