IskoGamerBIH :)

.

Sretan ti rodendan kao prvo :wink: :wink:
I znam da sam najludi xD.Ja kad budem pisao predstavi se ja necu niti znati pola nickova od prije :frowning: :frowning: .
Joj da si bio na rp na 1.4.x 1.5.x pa ubio bi se odma koliko je bio dobar

Hvala :smiley: a ja sam mc poceo da igram od 1.6.x verzije koliko se sjecam :smiley:

ja sam najvise volio taj rp kad se zatvorio poceo sam plakat :unsure: :unsure:

Srecan rodjendan Isko ! :smiley:
Drago mi je sto sam na listi tih prijatelja :'D

Drago mi je sto sam na listi ludih xD

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/2009/Crazy-Funny-People-26-FunnyPica.com_-620x350.jpg

A evo dokaza da nisma pogrijesio za Creeper1blow :smiley: hahahahah

B) B) Like a baus

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/2009/download_2015-04-04.jpg

Srećan rođendan Isko podstakao si me da napišem i ja svoju autobiografiju…
Ti si cool lik stavno smo se zezali i družili na RolePlay a posle je došao taj GR. pa me nije bilo tri mjeseca ali nadam se da to neće da utiče na našo prijateljstvo…
Pozdrav

Ma ne brini nase druzenje na RP ostaje za pamcenje :smiley:

Heheh :smiley:

Da secam se kada sam na nick Niksy imala plot pored tvog ah kakva slucajnost bio si mi prvi komsija na rp ,stalno sam isla u tvoj shop…

Klarax ti si mi bila druga devojka kada sam upoznao na Sipped a prva je bila ,The_Mail_Lain, moja devojka mrzela si je
ali smo se polako sprijateljili

Uhh koliko sam ja promenila nick-ova omg Niksy,NEncy23,Larex posle sam saznala da mogu da imam acc sa skinom pa sam imala nick Sipped,Conni_Happy i poslednj najbolji koji vise ja se nadam necu menjati klarax previse mnogo ali kada si one nesrece da ti se skin obrise ili da budes noob pa stavis login isti ko nick omg.

I po meni je klarax dobr sad se nesalim ozbiljno govorim

Meni je TomoTV Najbolji SKIN najbolji muško skin

Ha videcete Vi kada ja kupim Premium pa kada saltam Skinove… Ehhh xD tek cete videti!!!

Cparty Jedva čekaš ali ja neću nažalost a mislio sam da oću :frowning:

Os ti Premium? XD

Ja imam najbolji skin steve skin.Ne ozbiljno dao sam svom drugu acc sa nickom TheDarkWalker32 koji ima dobar skin ali je on prestao igrati pa ja koristim taj nick po malo jer sam ga ja nasao itako :cheer: :cheer: