Inventory - SkyBlock

Afkao sam nesto na forumu citao i pisao , usao bukv nemam nista…Nije sprdnja ozbiljan sam nisam umro niti nista slicno imao sam full armor iron protection op mac i op pickaxe , to mi propada , ne znam ni zasto ?? Helpajte

Vratice mi k moj…
Meni nestale stvaru na sky pvp prosle sez i oni nisu hteli da mi vrate…Takodje i za rank na sky blocku,nisam mogao da igram 5d zbog Anti cheta i oni nisu hteli da mi nadoknade rank…

:confused:

Pozdrav,

Slučajeve misterioznog nestajanja inventara kada je igrač AFK ne ispitujemo, jer do sada nije zabeležen ni jedan slučaj nestajanja inventara dok ti konkretno gledaš u ekran. Baš čudno da itemi nestanu dok je neko AFK :smiley: . Da je to stvarno do nas, onda bi svima nestale stvari. Ono što je moguće da se desilo:

  • Ubijen si dok si AFK (A i svakako ne možeš pouzdano znati, kad si bio AFK da li si ubijen ili ne)
  • Leftao si ostrvo (Izgubio bi inventar, efekte, challenge, a verovatno i enderchest)
  • Dobio si kick sa ostrva (Što je tehnički isto kao i primer iznad)

Svakako, za rešavanje ovih problema, potrebne su informacije, kao naprimer, kog dana se to desilo, kada si napustio računar i otišao AFK, kao i kada si primetio da ti je nestalo sve (odnosno kada si se vratio za računar)?

Ja ne znam stvarno kako se to desilo jedino sam umro posto sam na svom ostrvu dugo i ne moze niko da me kicka , ali i kad umrem stvari ostaju ?

Ako umreš na platformi, ostanu stvari, naravno, ali to na par minuta. Pošto si ti bio afk, ako si umro, te stvari su davno nestale do trenutka kada si se ti vratio za svoj računar. I dalje nam nisi napisao ni jedno vreme i informaciju koju smo te zamolili da nam daš u mom prethodnom odgovoru.

Nismo dobili povratni odgovor već neko vreme, te ovu temu zaključavamo.