Imal iko link od free verzije sony vegas 11
Poslaću ti ja posle
JA IMAM imam original cd
Neradi ti link ser ajde kad nade srdjo
Samo pitanje za srdju od ocjene 1-10 koliko je komplicirano
Ne otvaraj mediafire linkove mogu ti navući virus samo tako Na šta misliš šta je komplikovano?
U fazonu: sta komplikovano?
Srdjo u problemu sam, povodom instalacije ps, ono kad treba da pokrenem trial verziju, e pa fora meni istekla trial verzija. Sprc’o sam stvar nacisto. :dry:
Imas neki savet?
[quote=“nesha_” post=48134]Srdjo u problemu sam, povodom instalacije ps, ono kad treba da pokrenem trial verziju, e pa fora meni istekla trial verzija. Sprc’o sam stvar nacisto. :dry:
Imas neki savet?[/quote]
Kupi original.
Salim se, ja ovde samo spamujem.
[quote=“nesha_” post=48134]Srdjo u problemu sam, povodom instalacije ps, ono kad treba da pokrenem trial verziju, e pa fora meni istekla trial verzija. Sprc’o sam stvar nacisto. :dry:
Imas neki savet?[/quote]
Nisi trebao pokretati ps dok ga ne krekuješ
Sad deinstaliraj, opet skini itd. i onda krekuj pa tek uđi u Ps
Pa ono dali je komplikovano raditi sa njim editovati stvari i to.
Pa ono dali je komplikovano raditi sa njim editovati stvari i to.[/quote]
Recimo 7 … Meni je trebalo 3 mjeseca da skontam sve, na početku je najveći problem snaći se u njemu jer je po meni nepregledan tj sve je jednobojno pa se opcije teže pohvataju, i trebaš znati dobro podesiti render settings (ali to imaš sve na netu). Sada znam manje više 90% stvari u Vegasu, čim skontaš osnove ostalo sam naučiš radom u njemu … Ali u poređenju sa Adobe Premiere lagan je
*link ću ti poslati poslije tpb je offline
Srdjo oces poslat xD