Imal iko

Imal iko link od free verzije sony vegas 11

Poslaću ti ja posle :slight_smile:

JA IMAM imam original cd

http://www.mediafire.com/?b704dd345a5

Neradi ti link ser ajde kad nade srdjo :slight_smile:
Samo pitanje za srdju od ocjene 1-10 koliko je komplicirano

Ne otvaraj mediafire linkove mogu ti navući virus samo tako :smiley: Na šta misliš šta je komplikovano?

U fazonu: sta komplikovano? :smiley:

Srdjo u problemu sam, povodom instalacije ps, ono kad treba da pokrenem trial verziju, e pa fora meni istekla trial verzija. Sprc’o sam stvar nacisto. :dry:

Imas neki savet?

[quote=“nesha_” post=48134]Srdjo u problemu sam, povodom instalacije ps, ono kad treba da pokrenem trial verziju, e pa fora meni istekla trial verzija. Sprc’o sam stvar nacisto. :dry:

Imas neki savet?[/quote]

Kupi original.
Salim se, ja ovde samo spamujem.

[quote=“nesha_” post=48134]Srdjo u problemu sam, povodom instalacije ps, ono kad treba da pokrenem trial verziju, e pa fora meni istekla trial verzija. Sprc’o sam stvar nacisto. :dry:

Imas neki savet?[/quote]

Nisi trebao pokretati ps dok ga ne krekuješ :smiley:
Sad deinstaliraj, opet skini itd. i onda krekuj pa tek uđi u Ps

Pa ono dali je komplikovano raditi sa njim editovati stvari i to.

Pa ono dali je komplikovano raditi sa njim editovati stvari i to.[/quote]

Recimo 7 … Meni je trebalo 3 mjeseca da skontam sve, na početku je najveći problem snaći se u njemu jer je po meni nepregledan tj sve je jednobojno pa se opcije teže pohvataju, i trebaš znati dobro podesiti render settings (ali to imaš sve na netu). Sada znam manje više 90% stvari u Vegasu, čim skontaš osnove ostalo sam naučiš radom u njemu … Ali u poređenju sa Adobe Premiere lagan je :slight_smile:
*link ću ti poslati poslije tpb je offline

Srdjo oces poslat xD