Hitno da Batica pogleda Modovi u haos

Pozdrav

Izodgovarat ću u tačkama sve gotovo što si obuhvatio u svojoj poruci, nadam se da nešto neću propustiti. Drago nam je što igrači iznose neke kritička mišljenja jer vjerujemo da oni mogu itekako pomoći zajednici.

• Što se tiče odbijanja prijava za klip manji od minut, tu nikakvu grešku nije uradila jer je pravilo jasno tako navedeno. Neka od pravila Prijave Igrača: Ukratko o kategoriji - Prijava igrača - #2 od Batica
    Pravilo je jasno napisano i realno apsolutno ako ste pročitali pravila mogli ste očekivati da će Vaša prijava biti odbijena.
    Eh sad jako bitna stvar je da Vi to pravilo možete promjeniti, sa jednim jednostavnim prijedlogom i mi ćemo to prodiskutovati na Timskom sastanku.

• Prijave za Helpere nisu više kao prije otvorene samo kad je potrebno, već su sad uvijek otvorene. Tako da ukoliko ste dovoljno zreli, mislite da posjedujete znanje da pomognete timu možete da se prijavite u SC Tim Angažovanje - SERB-CRAFT
    Koliko sam shvatio naveo si gmiju i dulixa za prijave igrača u smislu da oni to ne obavljaju, ali nebitno kako god oni nemaju to zaduženje u timu i oni su u potpunosti drugim strukturama servera.

Ove dvije tačke su ja msm obuhvatile najbitnije dijelove tvoje poruke, ja se nadam da nešto nisam propustio