Goodbye Serb-Craft.

Nick: MarkoGoku.
Godine: 14
Ovo je moj razlog da quitam server.
Ovako. Doslo je vreme da i ja quitam. Igram ovu igricu od 9 godina. To je ja mislim bila 1.6.4 verzija SerbCrafta. Jako dugo igram na ovom serveru ali sada moram da se oprostim od njega. Trenutno mi najbolji drug zivi u jadu i bedi. Siromasan je i nema puno novca u kuci. Otac mu ne radi a majka radi u nekom manjem butiku. Da ne bi njegovi roditelji nonstop plakali kako ne mogu da izdrze mog najboljeg druga i njegovog mladjeg brata, ja sam resio da preduzmem nesto. Sa samo 14 godina, jos idem u osnovnu skolu, resio sam da nadjem posao. Radim kao LiftBoy u jednom hotelu. Plata mi je 350 e mesecno. Svaki cent od moje plate dajem mom drugu. Prije dok nije zivio u ovolikom jadu i bedi, krao sam novac iz kuce da bi njemu dao za uzinu. On je godinu dana stariji od mene. On je pokusao da nadje posao, ali neuspesno. Otac mu radi samo preko sezone. Brat mu je 3 godine mladji od njega i nije sposoban da radi. Ja zivim odlicno cak i iznad proseka i zato sam resio da mu pomognem. Ovo sve pricam da bi vas motivisao da i vi ucinite nesto dobro u zivotu za nekoga drugog.

Drugi razlog je to sto mi je majka bila tesko bolesna. Imala je vrstu jako opasne depresije. Samo je lezala i spavala po citav dan. To je moglo da dovede do srcanog udara u njenom organizmu jer nije bila toliko aktivna. Shvatio sam da imam mnogo vise toga da radim u zivotu nego da igram igrice.

Treci razlog je Toxicity na serveru. Svi se medjusobno vredjaju, psuju i misle da su bolji od ostalih. Ima jedan covek (punoletan lik) koji je potpisan na serveru kao Atila534. Od kada sam usao na server psuje mi sve redom i hackusatuje mi svo vreme. Popeo mi se na vrh glave i cini mi se da ima zrelost djeteta od 10 godina. Uporno misli da je najbolji na serveru u svakom smislu. Ne mislim nego sam siguran da jos zivi na grbaci svojih roditelja, a usput je punoletan. Ima jos dosta ovakvih kao sto je Atila534, ali njih necu da pominjem jer mi se Atila534 jedini toliko smucio.

Mozete me videti svaki dan na serveru. Pravicu drop party na Skypvp uvek na neko random vreme. Prijavio sam se za moderatora ili dizajnera, pa ako dobijem neke od njih cesto ce te me vidjati.

To je to. Voli vas MarkoGoku. <3

HEROES COME AND GO, BUT LEGENDS ARE FOREVER

Ne verujem bas u ovo sto si rekao.

Svaka cast !!

Jogisa ne moras. Niko te ne tera

Sta je liftboy? U liftu ljude vozis ili nesto drugo?

Ukucaj na internetu pa ces znati…

LiftBoy je momak koji prenosi kofere gostima nekog hotela. On ih prenosi najcesce stepenicama dok gosti idu liftom do sobe/apartmana

#Respect.Srecno u rl :slight_smile:
-martin2003

Svaka Cast Brate samo napred i ja sam nasao posao i ne provodim toliko vremena za racunarom jer pomazem svojim roditeljima
Bravo!!

Znaci svaka cast ali jbg teze je nama sa sela kako god da saberes i oduzmes :wink:

Istina…

Dobro je preuzeti stvar u svoje ruke

Pozz, secam te se jos sa rp od prosle sezone kad si igrao na JustOmega.

Pozz bate…dobrodosao u moj svet :smiley:
Svaki kraj je novi pocetak.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Haha hvala :D! Slazem se, nadam se da si ti nekome pomogao.

350e nema sansi

Ima brate nisam iz Srbije lol.

350e nema sansi jedino 35e

Ako si u Srbiji nema sanse… Ako si u inostranstvu opet nema sanse… u inostranstvu min 500$ a kod nas max 200

Sto ne verujete decku?
350e donirao??
I?
Ko kaze da je nemoguce u Srbiji toliko?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока