Global restart - LETO 2023

Ja tebe totalno razumem, stariji si igrac isto bas kao i ja, stariji si ovako imas obaveze, imas zivot, imas posao verovatno nemas toliko vremena provodit za igricu, generalno vecina ljudi u staffu su stariji, obrazovani, skolovani i ne provode 10h za racunarom, kako mislite sa takvom aktivnoscu da drzite server to nije uvreda nit bilo sta samo izonsim cinjenicu, anticit se lako zaobidje toga ste svesni ali bar ne mogu da koriste ove blatant cheatove (airstois…) , ne razumem poentu bana? Banujes lika udje na novi acc i opet nastavi da cituje, trenutna deca su tvrdoglavija od vas… On ce vise puta da udja na server nego sto cete vi iz 1 komande da ga ostranite, to je prosta cinjenica. Iznesio si argmunte zasto ne dodati anticit, okej to je tvoje misljenje ali iz perspektive igraca koja su generalno mladja, deca ali ima i starijih. Ne mozes ti lepo da igras ako znas da ne mozes da odes u pvp ili na kitpvp da se iscilas, od 10 ljudi 8 cituju, lako je napisati snimi ga okaci ga forum bice reseno, zasto bi ja snimio lika koji ce napraviti nov acc za 10 sec i nastaviti isto? Realno sagledaj situaciju i na osnovu nju donesi zakljucak, ja se nadam da ce na ovaj moj tekst da mi odgovori vlasnik servera ili ti kamberu @Batica @Kamber
Ako ne zelite svugde da vratite, bar ga vratite na najigranijim podserverima ( Survival, Prison) . Verujte mi server ce da blista ako tako bude, deca su deca ne umeju da skinu ili bypassaju anticit koji i nije nesto kvalitetan ali pritom ne mogu da udju da hakuju to ste i vi znali, cim ste izbrisali anticit svi ulaze sa jos jednom kazem “obicnim, providnim citovima” i vrate se posle 10 sec. Jos jednom lepo razmotrite sve i razmislite da vratite anticit, nije problem da napravim anketu bilo gde samo me zanima da li bi vi to pogledali i uradili nesto sto mi zelimo, mislim bar vecina nas! Planiramo da se vratimo nas 10tak i trenutna igra mi se uposte ne svidja, da razumem da ces mi reci svidja se drugima ali generalno igrac po igrac odlazi zbog toga… Bar ubacite neke mladje moderatore koji su aktivni ceo dan tu i zavise od toga, oni ce bar da prate report i banuju iste sec kad se cituje pa mozda i budu tvrdoglaviji. Lep pozdrav kamberu ili onome ko cita ovo. Murske, Hrupcio123 <3

6 Likes

Isto sam napisao da se vrati ac samo za Prison, kamber je reko da nece vracati

Da li mozemo da znamo jel ce prestige da budu kao pre ili ce da budu kao sto ste vi hteli da se krecu rudnici od pocetka?

Ja bih samo da se ostavi prison kakav je i bio i kojeg svi volimo jedan jedini nezamenljivi i da sa izbaci restartovanje na 50% jer tako ubijate car igre za kopace naprimer . Nadam se da nece biti toga i da se opet zaigra stari prison kao i svakog leta do sad. I da se izbaci ovo sa token upgradeom obavezno mislim da to neide uz ovaj serb-craft prison . Netreba nista dodavati old skul prisonu . Hvala

2 Likes

Realno treba da se ostavi prison kakave je i bio jer je unikatan i nema takav nigde da se igra i to je ono po cemu se serb razlikovao od ostalih prizona a za neke stvari sto su predlozene da se dodaju kao sto su da se rudnik restartuje posle pola iskopanog rudnika ubija smisao kopanja u 5 kad se server restaruje i slicno jer to ako se uvede svi kopaci bi izgubili zelju za kopanjem tako da bolje nista ne dirati nego da sad sve se promeni i da pola hoce pola nece novo nego sad ostavite kako je i bilo i lepo za sledecu sez kako ste zamislili i onda objasnite sve pa kazemo jel hocemo ili ne al u principu ovu sezonu nista ne treba cackati

Koncept servera je obican prison, a ne op

1 Like

Slazem se zato. Po meni netreba nista da se menja

1 Like

E Kamberu ocel biti anti cheat vracen ? Ako nece da ni ne ulazim na server. Srdacan Pozdrav

Receno je da nece vratiti ac namesto toga ce dodati custom SC TEXTURA

Staviti da se rudnici restartuju vremenom ili ako se dobije reset iz lba. Izbaciti resetanje rudnika na 80%.

Pročitaj ponovo jasno tekst i šta piše iznad te stavke

Uh, upravo sam video da si deo o prisonu promenio u onoj temi za najavu globala i promenama na podserverima. Znaci li da ce te nove stvari tj custom enchanti i reset rudnika na 80% biti dodati tek sledece sezone? Takodje lad sam vec tu hteo bih da te pitam oce li biti lbovi koji rraju rudnike i da se dobija x2 iz njih i da li ce biti reseta rudnika. :wave:

ebem vam dan sta hocete hocete nesto novo kad vam se da ne svidja vam se kad vam se ne da necete igrat pa ljudi sta hocete ???**

al smarate veliki pozdrav

Da li ce se podeliti nagrade za oneblock kviz jun nakon global restarta?

Moze koji keyall na pocetak?