__Forgiven__ - predstavljanje

Upoznajte me - Forgiven : Jedan od vas na Serb Craftu

Hej svima, ja sam Nemanja, ali me većina ljudi na serveru zna kao Forgiven. Sa svojih 16 godina, strastveni sam Minecraft igrač i ponosni član Serb Craft zajednice. Zaista sam uzbuđen što mogu da se predstavim i podelim malo o sebi sa vama.

Moj put u Minecraft svetu počeo je kada sam imao samo 8 godina. Sećam se da mi je Serb Craft bio prvi server na kojem sam se pridružio. Od tog trenutka, ova igra postala je deo mog svakodnevnog života i postepeno sam stekao značajno iskustvo i veštine.

Rođen sam i živim u Srbiji i trenutno pohađam srednju školu. Osim što sam Minecraft entuzijasta, u slobodno vreme volim izlaziti sa svojim prijateljima. Međutim, većinu vremena provodim za računarom, igrajući Minecraft ili druge igre koje volim.

Iskustvo koje sam stekao tokom godina igre na Serb Craftu pomoglo mi je da se povežem sa neverovatnom zajednicom igrača. Uvek sam otvoren za nova poznanstva i saradnju sa drugim igračima na izgradnji projekata i uživanju u ovoj nevjerojatnoj igri.

Radujem se što sam deo ove zajednice i što ću nastaviti da istražujem i učim o Minecraftu. Ako me vidite na serveru, slobodno me pozdravite i pridružite se avanturama koje delimo na Serb Craftu. Vidimo se u igri!

2 Likes