Da li je realno da ste stavili da /fireball skida dura na obs??? Ne kapiram koj iq moras da budes da to stavis… Skupis 8 warloda i udjes u svaku bazu
uzas
ma ne to, moze se kao item craftati ja msm…
Moze da se krafta. Kraftao sam ga 100x, zbog toga i kazem: ne bi trebalo da skida dura na obs, u svaku bazu onda moze da se udje za 20 sec
odlicno su to odradili, i to su stavili prije neki dan
ja ne kontam kako da sad protektam bazu mrtvu
Da li je bilo negde obavestenje ili su to samo znali igraci koji se druze sa modovima? Nema poente da se igra faction kad ovo nema veze sa vezom.
Ja znam od danas a kazu mi da je dodato jos juce ili prekljuce…
dje ima to da se u sred sezone stavi da obs puca pod lavom? i posle kambera boli K***C sto je nekom unistio mjesec dana igranja i truda i sto je unistio sezonu na factionsu
Ja ne znam, koji faction server ikad u bilo kom periodu od pre 7 godina kad baza bilo nije pa do sad koristio fireball kao Raid sredstvo.
Nikad, nigde.
Ja razumem da ti slusas igrace CREEPER1BLOW ali taj predlog je sam po sebi neprihvatljiv,cak je Filip upozorio na tako nešto.
Opet ste to dodali…
Ajde što su mesečne ftop nagrade očajne
Što cannoni ne rade
Što je server generalno P2W
Što ceggovi pucaju obs(jedini način raida)
Nego sad može da se za 20 sec udje u svaku bazu putem fireballa
Factions je dovoljno sad sjeban, hvala lepo ustvari sad ste ga duplo sjebali!
Hvala!
gile najjaci
bole moze jedan thistrack na kambera i njegov iq
[quote=“KaZLy” post=261941]Da li je bilo negde obavestenje ili su to samo znali igraci koji se druze sa modovima? Nema poente da se igra faction kad ovo nema veze sa vezom.[/quote]Kakvo obavestenje? Zanoox je to predlozio ako se dobro secam i ubaceno nakon par dana.
Sent from my SM-J530F using Tapatalk